Arhiva » Vesti » Kurir 15.05.2011

Motociklista poginuo na Slaviji

Kurir nedelja, 15. maj 2011.  |  Agencija BETA

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu desile su četiri saobraćajne nesreće, od kojih je jedna imala fatalan ishod za tridesetogodišnjeg motociklistu, izjavila je danas portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je navela da se nesreća u kojoj je poginuo mladić desila oko 2 sata na Slaviji - na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića.

Motociklista je zadobio teške povrede glave sa velikim razderotinama, zbog kojih je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar gde je umro, rekla je Macura i dodala da ga je ekipa Hitne pomoći zatekla bez kacige na glavi.

Macura je navela da je Hitna služba tokom noći intervenisala 118 puta od toga na javnom mestu 24 puta. Dodala je da su se na broj 94 najviše javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima i pacijenti sa hipertenzijom.

U 21 sato na uglu Takovske i Kralja Aleksandra povređen je muškarac oko 40 godina. On je sa povredama glave koje nisu bile vidne prevezen u Urgentni centar, rekla je porptarolka.

U 01.45 u naselju Busije kod Batajnice u Ulici 31. nova povređena je jedna devojka, pešak. Ona je zbog tupe povrede glave prevezena u Urgentni centar. Ekipe su pola sata posle ponoći obaveštene o padu sa motora u Zadrugarskoj ulici u Zemunu kod škole Sutjeska ali niko nije zatečen na licu mesta.


Objavljeno na sajtu kurir-info.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Motociklista poginuo u Beogradu

Radio 021 nedelja, 15. maj 2011.

Motociklista poginuo u centru Beograda

Vesti online nedelja, 15. maj 2011.

Poginuo motociklista na Slaviji

B92 nedelja, 15. maj 2011.

Motociklista poginuo u centru Beograda

Blic nedelja, 15. maj 2011.

Motociklista poginuo u centru Beograda

Mondo nedelja, 15. maj 2011.

©2016 Netmark d.o.o.