Arhiva » Vesti » Ekapija 26.05.2011

"Uradi sam" stiže u Pančevo - Prodajni objekat na 1.800 m2 u "Aviv parku"

Ekapija četvrtak, 26. maj 2011.

Belgijsko-srpska kompanija "Uradi Sam" otvoriće svoj novi prodajni objekat u našoj zemlji u pančevačkom "Aviv parku", u okviru treće faze koja će biti završena u oktobru 2011.

- Ta firma je zakupila 1.800 m2, a u toku su pregovori i za četvrtu fazu. Nekoliko brendova koji prvi put ulaze na srpsko tržište već je potvrdilo interesovanje - saopštili su iz kompanije "Danos" koja je ekskluzivni zastupnik "Aviv parka".

U "Aviva parku" već je prisutan "DIS" supermarket, a među stanarima biće i brendovi "JYSK", "Deichmann", "Takko", "Peacocks", "Fox", "Tref sport", "Golden rose", "Delfi", "In Medio", "Panter Exchange office". Otvaranje druge faze zakazano je za 30. maj.

Investitor "Aviv parka" je izraelska kompanija "Aviv Arlon", jedna od najvećih svetskih kompanija koja se bavi razvojem vrhunskih nekretnina još od 1963. godine.

"Danos grupa" posluje već 42 godine sa kancelarijama u Grčkoj, Kipru, Srbiji, Bugarskoj i Albaniji, a od 2008. godine "Danos" je i pridruženi član međunarodne mreže "BNP Paribas Real Estate", koja broji preko 3.500 zaposlenih profesionalalca.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici Za investitore > nekretnine/gradnja > vesti


Objavljeno na sajtu ekapija.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Pančevo

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.