Arhiva » Vesti » B92 06.07.2011

Vučić: Nijedan posao nisu završili

Beograd -- Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić kaže da Vlada Srbije za tri godine nije završila nijedan započeti infrastrukturni projekat.

B92 sreda, 6. jul 2011.  |  Beta, Tanjug

On dodaje da su izjave da će sadašnja koalicija pobediti i na sledećim izborima "vrhunac licemerja, cinizma i bezobzirnosti".

"Vlada Srbije je u prethodne tri godine pokazala svu nesposobnost, nestručnost, partijsku nekoherentnost i želju za sticanjem što većih ličnih i partijskih privilegija i moći", ocenio je Vučić.

On je rekao da se vlada u poslednje tri godine zadužila više od tri milijarde evra, uz stalno povećanje budžetskog deficita, da bez posla ostaje sve veći broj ljudi.

Vučić je ocenio da je rekonstrukcijom vlade nastao još veći haos nego što je bio i da je za svaki stav koji su uradili Evropska komisija "uglavnom udarala packe, od reforme pravosuđa, lažne liberalizacije cena naftnih derivata, o korupciji i o stanju u medijima".

Za ocene pojedinih stranaka da bi trebalo odvojiti lokalne i pokrajinske izbore od republičkih, Vučić je rekao da treba odmah raspisati izbore na svim nivoima i pozvao vlasti da ne rasipaju novac.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kaže da vladajuća koalicija odmah raspiše izbore ako je toliko sigurna u svoju pobedu.


Objavljeno na sajtu b92.net »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

SNS: Neka raspišu izbore, ako smeju

Vesti online sreda, 6. jul 2011.

"Odmah neka raspišu izbore"

B92 sreda, 6. jul 2011.

SNS: Izbori dokaz sigurnosti vlasti

RTS sreda, 6. jul 2011.

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.