Arhiva » Vesti » Hello 10.07.2011

Sanja i Radomir Počuča: Novi voditelji Jutarnjeg programa na TV Pink

Hello nedelja, 10. jul 2011.

Supružnici Sanja i Radomir Počuča vodiće jutarnji program na televiziji Pink tokom leta, a dosadašnji voditelji Jovana Janković i Srđan Predojević biće na dvomesečnom odmoru. Bračni par Počuča će voditi jutarnji program koji se emituje od 7 do 10 časova ujutru vikendom, dok će ostalim danima kao i do sada, program voditi Gordana Uzelac i Nebojša Radović, kao i Minja Miletić i Vlada Stanojević.

- Naša emisija će se zvati ”Jutro sa Počučama” i biće veoma dinamična, živa emisija. Imaćemo goste, brojne nove sadržaje i nove rubrike - navode Sanja i Rade, a prenosi portal ”Poznati.info”.


Objavljeno na sajtu hellomagazin.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Jovana Janković

Komentari

26.08.2011 09:21
Jovana
Ovaj par je potpuni fijasko. Ne sumnjam da su dobri 'za po kuci', ali ovo... Degutantni su sa svojom 'opustenoscu', blago receno glupim salama, inimiziranjem cele atmosfere. Medjusobnim obracanjem 'ljubavi kazi ti... ', Njegovim smehom koji je vise za zooloski vrt. Garderoba, stajling, njena napumpana usta. Aman ljudi sta se to desava sa nama. Lupetanja bez podloge. Ruzno, antipaticno, degutantno. Straaaasno! |Minja i Vlada sjajni, uhodavaju se, a svakim danom su sve bolji i bolji. Uzivam, kao i u Jovani i Srdjanu. I onaj poslednji par, bledo, jadno, dosadno.

©2015 Netmark d.o.o.