http://www.alo.rs

Alo

Džinović prekinuo odmor!!!

Alo petak, 15. jul 2011.
Folk pevač Haris Džinović odlučio je da prekine odmor u Crnoj Gori i doputuje u Beograd da bi održao nastup na „Bolivudu“.
Tako je sreda veče bila prilika da brojni posetioci trenutno najpopularnijeg prestoničkog splava uživaju u interpretaciji već legendarne zvezde, i to van koncertne dvorane, u kojoj se inače jedino može čuti Harisov raskošni glas.... »

S njive na prijem!

Alo petak, 15. jul 2011.
Boris Tadić nema gde ne stiže! Opaljen ratarskim suncem, ali u večernjem odelu, predsednik Srbije stigao je pravo sa njive u Kušiljevu na prijem koji je ambasada Francuske priredila povodom nacionalnog praznika Dana Bastilje! Boris Tadić glavna zvezda svečanosti u ambasadi Francuske
Dočekan je kao glavna zvezda, pa se odmah latio mikrofona i ambasadoru Francuske Fransoa Gzavijea Denioasu zahvalio na pozivu. - Prijateljstvo naše dve zemlje je izuzetno važno i nadam se da ćemo i u... »

Na sahranu se čeka i po pet dana!

Alo petak, 15. jul 2011.
Zbog tropskih vrućina u Beogradu, samo u jednom danu umrlo je sedam osoba, saopštilo je juče Udruženje „Oganj“.
Prema rečima Maje Nikolić, sekretara te organizacije, samo u utorak je preminulo sedam članova udruženja, što dosad nikad nije zabeleženo, zbog čega se na sahrane u Beogradu čeka pet dana. Međutim, u Hitnoj pomoći navode da do... »

©2016 Netmark d.o.o.