http://www.dominomagazin.com/

Domino magazin

Vizuelizovanje muzike

Domino magazin petak, 15. jul 2011.
Kako izgleda virtualna skulptura napravljena od muzike
Bacite pogled na neverovatnu audiovizuelnu skulpturu koja reaguje na zvuk muzike. Napravljena je kako bi grafički dočarala pesmu Foleyroom Amona Tobina. Predstavljena je u Milwaukee Art Museum a uradili su je kreativci iz Stilikon... »

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Domino magazin petak, 15. jul 2011.
Seks na plaži u Hrvatskoj, Ceca tuži JK, Justin ima poziv na dejt kakav nije očekivao a Naprednjaci imaju novu ideju kako da im padne rejting taman pred izbore
Ceca tuži! Sigurno znate da u tim tračersko estradnim krugovima važi pravilo da Ceca i JK nisu baš najbolje drugarice. E pa, izgleda da ćete moći da ih vidite zajedno ali ne na koncertu već u sudnici. Ceca je odlučila da zbog... »

Skejterska kuća

Domino magazin petak, 15. jul 2011.
Vozite se od spavaće sobe do kuhinje po hladno pivo
Čuveni skejter Pierre Andre Senizergues je napravio gajbu po svojoj meri. Kao da mu nije dovoljno da lomi koske na ulici u spravama već sada to može i kod kuće. Ova kućica je napravljena na Malibuu, ali za sada samo kao prototip, dok će prava stvar tek početi da se... »

Najgori automobil ikada

Domino magazin petak, 15. jul 2011.
Da li imate ideju od čega je napravljen auto koji ide kod majstora svaka dva meseca
Britanska osiguravajuća kompanija Warranty Direct je napravila najgori automobil ikada. Oni su to uradili tako što su analizirali bazu podataka kvarova njihovih korisnika kako bi došli do liste najgorih delova automobila. I to... »

Pas je vaš najbolji prijatelj

Domino magazin petak, 15. jul 2011.
Sada postoji i naučno obrazloženje za ovakvu izjavu
Narodna mudrost kaže da je pas čovekov najbolji prijatelj! Sada imamo i naučno objašanjenje za to. Dokazano je da su kućni ljubimci dobri za psihičko i fizičko zdravlje njihovih vlasnika. Istraživanje sa Univerziteta St. Louis iz Majamija ukazuje da kućni ljubimci... »

Električni motori

Domino magazin petak, 15. jul 2011.
BMW ima igrača i za tu igru
Električni automobili su bliska budućnost, a izgleda da ćemo uskoro moći da se vozimo i na motorima na struju. BMW je nedavno predstavio E-Scooter koji umesto sa motorom dolazi nakrcan baterijama. Puni se za manje od tri sata i može da nosi dve osobe. Uz to mu ni... »

MTV Brazilska reklama

Domino magazin petak, 15. jul 2011.
Muzika nikad ne prestaje
Pogledajte reklamu za MTV Brazil, koju potpisuje Dulcidio Caldeira iz brazilske agencije ParanoidBR. Napravljeno je povodom 21. godišnjice ove televizije u Brazilu. Slogan je “Muzika nikad ne prestaje”.... »

Crveno je bolja ljubavi

Domino magazin petak, 15. jul 2011.
Lacoste cipele iz modnog raja
Lacoste stvarno ume da napravi šminkerske komade vaše garderobe. Možda su skupi kao da ih prave od zlata ali vrede svaki vaš mukom zarađeni dinar. Ili dinar vašeg ćaleta tajkuna, ako ste takav srećnik. Pogledajte recimo ove crvene Sherbrooke cipele koje donose sasvim... »

Najbolje reklame 2011.

Domino magazin petak, 15. jul 2011.
Pogledajte ih sve: Emmy predstavio nominacije za prestižnu nagradu
Emmy je zvanično predstavio sve nominovane reklame koje su se našle u izboru za najbolju reklamu 2011. Neke smo vam već predstavili, ali to ni u kom slučaju nije razlog da ih sve ne pogledate ponovo. A kada to završite prepustite... »

Razgovor za posao

Domino magazin petak, 15. jul 2011.
Totalni savetnik za devojke i kako da ostave što bolji utisak
Razgovor za posao je većini ljudi stvarno veoma stresan. Devojke se često žale da imaju nedoumice šta da obuku i kako da se predstave. Evo ih saveti koji će vam pomoći da se što bolje snađete. Frizura Nadamo se da vam je jasno da... »

©2016 Netmark d.o.o.