http://www.glas-javnosti.rs

Glas javnosti

Džudžević zamrznuo poslanički mandat

Glas javnosti petak, 15. jul 2011.
BEOGRAD - Narodni poslanik Bošnjačke liste Esad Džudžević, kome su u sredu isečene gume na službenom automobilu, odlučio je da više ne učestvuje aktivno u radu parlamenta. "Obaveštavam vas da od danas više neću aktivno učestvovati u radu Narodne skupštine Republike Srbije i da kao narodni poslanik... »

Zapaljena dva automobila Vijesti

Glas javnosti petak, 15. jul 2011.
PODGORICA - Dva službena vozila podgoričkog nezavisnog dnevnika Vijesti zapaljena su u četvrtak rano ujutro. Kako je objavljeno na portalu Vijesti onlajn, automobili su bili parkirani u Bulevaru revolucije, preko puta zgrade crnogorske tajne službe. Nepoznate osobe su, kako se navodi, prethodno... »

Gadafi planira da digne Tripoli u vazduh?!

Glas javnosti petak, 15. jul 2011.
MOSKVA - Libijski vođa Muamer Gadafi ima samoubilački plan da digne Tripoli u vazduh, ako ga preuzmu pobunjeničke snage, tvrdi predstavnik predsednika Rusije za Afriku Mihail Margelov. "Libijski premijer mi je rekao da će, ako pobunjenici budu preuzeli grad, on biti bombardovan raketama i dignut u... »

Počinje jubilarni, 20. Belef

Glas javnosti petak, 15. jul 2011.
BEOGRAD- Jubilarni, 20. Beogradski letnji festival (BELEF) počeće upetak raznovrsnim programima na nekoliko lokacija u Beogradu, uz veliki vatromet na Kalemegdanu, najavili su organizatori te manifestacije. Slogan ovogodišnjeg Belefa glasi "Audio-vizuelni 21. vek - AV 21", u skladu s programom koji... »

Ljajić: Goran Hadžić biće brzo uhapšen

Glas javnosti petak, 15. jul 2011.
BEOGRAD - Predsednik Saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izrazio je uverenje da će jedini preostali haški begunac Goran Hadžić biti brzo uhapšen. Ljajić je za Novi magazine rekao da ne zna gde se Hadžić nalazi ali da misli da će brzo biti uhapšen. "Ranije su svi kapaciteti bili... »

Bruklin: Uhapšeno 37 članova albanske narkomafije

Glas javnosti petak, 15. jul 2011.
NJUJORK - Savezni sud u Bruklinu obelodanio je optužnicu protiv 37 članova organizacije etničkih Albanaca u SAD, Kanadi i Evropi zbog krijumčarenja i distribuiranja velikih količina narkotika iz Meksika i drugih zemalja u SAD. Većina optuženih uhapšena je u sredu u Njujorku, Nju Džersiju, Koloradu... »

Film "Dobrodošli u Nemačku" otvara festival na Paliću

Glas javnosti petak, 15. jul 2011.
PALIĆ - Projekcijom igranog filma "Dobrodošli u Nemačku" u subotu, 16. jula, na Letnjoj pozornici na Paliću počinje takmičarski program 18. Festivala evropskog filma. Rediteljka Jasemin Samdereli, rođena 1973. u Dortmundu, snimila je ove godine u nemačkoj produkciji komediju o turskoj porodici koja... »

Za posao u državnoj firmi potrebna veza

Glas javnosti petak, 15. jul 2011.
BEOGRAD - Više od polovine zaoposlenih u državnim firmama do posla je došlo preko veze, pokazala je anketa čiji su rezultati objavljeni na sajtu za zapošljavanje Infostud (poslovi.infostud.com). Navodi se da je 51 odsto ispitanika kazao da su do posla u državnoj firmi došli uz pomoć veze ili... »

Proglašen Plato Milana Mladenovića

Glas javnosti petak, 15. jul 2011.
BEOGRAD- Ploču sa natpisom Plato Milana Mladenovića, frontmena rok grupe "Ekatarina velika", na prostor ispred Doma omladine otkrio poslednji menadžer EKV-a Dušan Ercegovac. Odluku da se prostor ispred Doma omladine nazove po Mladenoviću donela je u junu Skupštine grada Beograda, a inicijativu je u... »

Slovenci sude Trifunoviću i Popovu krajem augusta

Glas javnosti petak, 15. jul 2011.
BEOGRAD/LJUBLJANA- Glavna rasprava u procesu protiv bivših oficira JNA, generala Vlade Trifunovića i pukovnika Berislava Popova, koji su u Sloveniji optuženi za ratne zločine zakazana je za 25. i 26. avgusta na sudu u Murskoj Soboti. Portparolka Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić rekla je da su... »

©2016 Netmark d.o.o.