http://www.zurnal.rs

Sportski žurnal

Звезда хоће Партизановог Голубовића

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Није се баш нешто наиграо у дресу Партизана протекле сезоне, као ни у дресу Обилића (играо на двојну регистрацију), али је Ђорђе Голубовић (19), ипак, велики потенцијал српског рукомета. Слободан Јокановић, нови тренер панчевачког Динама, заинтересован је за Партизановог десног бека, а и Обилић би... »

Владимир Стојковић специјалиста за пенале

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Какав тим, страшан тим! Марко Пантелић, Антонио Касано, Анхел ди Марија, Лукас Подолски и Андреј Аршавин у улози стартера, а Фернах Хасани као резерва. Такву екипу за мали фудбал вероватно не би окупио ниједан селектор света, али их је „саставио” – Владимир Стојковић. Свима је голман Партизана... »

Ли Ади стиже у Београд

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Ли Ади би у суботу требало да се појави у Београду. Авионске карте су извађене, па се очекује да опорављени дефанзивац стигне из Гане. Ади је пропустио део припрема због маларије, али ће вероватно изгубити место у екипи. Тренер Просинечки не рачуна на Адија, па ће вероватно морати да потражи другу... »

Станојевић: Моји играчи су заслужили тројку

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Какав амбијент – такав резултат! У карневалској атмосфери Партизан је рафалном паљбом изрешетао мрежу Шкендије и за само пола сата завршио посао предвиђен да траје шест пута дуже. Четири гола у интервалу од 47. до 76. минута београдског дуела јасан су показатељ разлике у класи српског и македонског... »

Саша Вујачић у Ефесу

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Словеначки играч и доскорашњи члан НБА лигаша Њу Џерси Нетса Саша Вујачић потписао је једногодишњи уговор са турским Ефесом, објављено је на сајту Евролиге (www.euroleague.net). Вујачић има 27 година, игра на позицији крила, а прошле сезоне просечно је бележио 11,4 поена и 2,3 асистенције по... »

Бијомбо у Шарлоту

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Би­змак Би­јом­бо, сед­ми пик са не­дав­но одр­жа­ног драф­та, игра­ће у на­ред­ној се­зо­ни за Шар­лот Боб­кет­се. Ње­го­ви ме­на­џе­ри су на­ја­ви­ли да ће уско­ро би­ти об­ја­вљен до­го­вор са пред­став­ни­ци­ма шпан­ске Фу­ен­ла­бра­де о от­ку­пу дво­го­ди­шњег уго­во­ра за 1,4 ми­ли­о­на... »

Девић обучава голмане на Тајланду

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Наши фудбалски стручњаци су одувек уживали углед у свету. Деценијама су налазили места у свим деловима земаљске кугле преносећи знање, изнедрили на стотине асова који су потом остварили запажене каријере. Ипак мало их је који су стигли до југоисточне Азије као Инђинчанин Милан Девић. Већ шест... »

Просинечки: Хоћу „фајт”

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Тукли су Чеси, али у границима мере тукли и црвено–бели. Кад је требало играчи Црвене звезде су у мечу са екипом Словачко показали зубе противнику, скачући сви за једног! Позитивна дрскост је недостајала годинама црвено–белима, коју жели и тренер Роберт Просинечки, уз доминацију у игри, што више... »

Србија у полуфиналу!

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Србија – Италија 60:55 (17:13, 15:14, 17:11, 11:17) Велика дворана СПЦ „Војводина“. Гледалаца: 1000. СРБИЈА:Чолић 9, Станковић 1, Марковић 14, Грбић, Живадиновић 3, Првуловић 5, Станчић, Николић 4, Вучуровић 2, Крњић 12, Јовановић, Ајдуковић 10. ИТАЛИЈА: Лева 2, Ниануци 9, Галбијати 3, Мадона 4,... »

Ли Ади неће у Словачку

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Ли Ади највероватније неће остати у Црвеној звезди, али се још не зна где ће отићи. Како се сазнаје, за репрезентативца Гане постоји интересовање из Словачке, међутим… – Не знам како у Звезди размишљају, да би се остварио трансфер мора и играч да буде задовољан. Ади, ако буде одлазио, ићи ће у клуб... »

©2015 Netmark d.o.o.