http://www.zurnal.rs

Sportski žurnal

ТУР Д’ ФРАНС: Хушовд јунак 13. етапе

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Норвежанин Тор Хушовд остварио је најневероватнију победу у пребогатој каријери. Светски првак је на сензационалан начин славио на 13. етапи Трке око Француске вожене од Поа до Лурда у дужини 152,5 километара. Шансе да ас екипе Гармин стигне са разумним закашњењем на чувени врх Кол д’ Обиск биле су... »

Звезда у Летонији или Белорусији, Војводина у Израелу

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Црвена звезда ће у трећој рунди квалификација за пласман у Лигу УЕФА играти против бољег из сусрета Шахтјор Солигорск (Белорусија) – Вентспилс (Летонија). Тренутно су мегдану са црвено-белима ближи Литванци, који су у првом сусрету славили у гостима са 1:0. Војводина је у гостима против Вадуца... »

Звезда хоће Партизановог Голубовића

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Није се баш нешто наиграо у дресу Партизана протекле сезоне, као ни у дресу Обилића (играо на двојну регистрацију), али је Ђорђе Голубовић (19), ипак, велики потенцијал српског рукомета. Слободан Јокановић, нови тренер панчевачког Динама, заинтересован је за Партизановог десног бека, а и Обилић би... »

Ли Ади стиже у Београд

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Ли Ади би у суботу требало да се појави у Београду. Авионске карте су извађене, па се очекује да опорављени дефанзивац стигне из Гане. Ади је пропустио део припрема због маларије, али ће вероватно изгубити место у екипи. Тренер Просинечки не рачуна на Адија, па ће вероватно морати да потражи другу... »

Владимир Стојковић специјалиста за пенале

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Какав тим, страшан тим! Марко Пантелић, Антонио Касано, Анхел ди Марија, Лукас Подолски и Андреј Аршавин у улози стартера, а Фернах Хасани као резерва. Такву екипу за мали фудбал вероватно не би окупио ниједан селектор света, али их је „саставио” – Владимир Стојковић. Свима је голман Партизана... »

Саша Вујачић у Ефесу

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Словеначки играч и доскорашњи члан НБА лигаша Њу Џерси Нетса Саша Вујачић потписао је једногодишњи уговор са турским Ефесом, објављено је на сајту Евролиге (www.euroleague.net). Вујачић има 27 година, игра на позицији крила, а прошле сезоне просечно је бележио 11,4 поена и 2,3 асистенције по... »

Станојевић: Моји играчи су заслужили тројку

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Какав амбијент – такав резултат! У карневалској атмосфери Партизан је рафалном паљбом изрешетао мрежу Шкендије и за само пола сата завршио посао предвиђен да траје шест пута дуже. Четири гола у интервалу од 47. до 76. минута београдског дуела јасан су показатељ разлике у класи српског и македонског... »

Бијомбо у Шарлоту

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Би­змак Би­јом­бо, сед­ми пик са не­дав­но одр­жа­ног драф­та, игра­ће у на­ред­ној се­зо­ни за Шар­лот Боб­кет­се. Ње­го­ви ме­на­џе­ри су на­ја­ви­ли да ће уско­ро би­ти об­ја­вљен до­го­вор са пред­став­ни­ци­ма шпан­ске Фу­ен­ла­бра­де о от­ку­пу дво­го­ди­шњег уго­во­ра за 1,4 ми­ли­о­на... »

Девић обучава голмане на Тајланду

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Наши фудбалски стручњаци су одувек уживали углед у свету. Деценијама су налазили места у свим деловима земаљске кугле преносећи знање, изнедрили на стотине асова који су потом остварили запажене каријере. Ипак мало их је који су стигли до југоисточне Азије као Инђинчанин Милан Девић. Већ шест... »

Просинечки: Хоћу „фајт”

Sportski žurnal petak, 15. jul 2011.  
Тукли су Чеси, али у границима мере тукли и црвено–бели. Кад је требало играчи Црвене звезде су у мечу са екипом Словачко показали зубе противнику, скачући сви за једног! Позитивна дрскост је недостајала годинама црвено–белима, коју жели и тренер Роберт Просинечки, уз доминацију у игри, што више... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.