http://www.story.rs

Story

Viktorija Bekam: Zaljubljena sam u svoju ćerku

Story petak, 15. jul 2011.
Modna dizajnerka Viktorija Bekam, koja je svojim sinovima Bruklinu, Romeu i Kruzu u nedelju podarila prvu sestru po imenuHarper Seven, oduševljena je novim članom njihove porodice
Baš kao i mnoge druge novopečene majke, trendseterka Viktorija Bekam podelila je svoju radost zbog rođenja novog deteta prvo sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Twitter. - Harper Seven je najlepša devojčica koju sam ikad u... »

Najavljen program Beer festa sa 45 izvođača

Story petak, 15. jul 2011.
Muzički festival Beer fest, koji će biti održan od 17. do 21. avgusta na Ušću, ugostiće 45 stranih i domaćih izvođača, a u okviru festivala, biće održane i kampanje Suveniri za bebi klub i Biram da recikliram.
Prve večeri festival sviraće Negativ, Riblja čorba, nekadašnji bubnjar čuvenih Ramonesa Marki Ramon sa bendom Blitzkrieg, didžej Mark Najt, novosadski Šinobusi, džezer Vasil Hadžimanov, Elvis Dži Kurtović i turska grupa Manga.... »

U subotu počinje 18. Festival evropskog filma Palić

Story petak, 15. jul 2011.
U subotu, 16. jula, sa početkom u 21 čas, na Letnjoj pozornici Palić biće održana ceremonija svečanog otvaranja 18. Festivala evropskog filma Palić.
Na ceremoniji svečanog otvaranja Srđanu Karanoviću biće uručena nagrada Aleksandar Lifka koju Festival dodeljuje za izuzetan doprinos evropskoj kinematografiji, a poznati reditelj će takođe svečano otvoriti Festival. Ceremoniji... »

Marijana Čvrljak: 25 stvari koje niste znali o meni

Story petak, 15. jul 2011.
Pročitajte 25 stvari koje niste znali o pobednici ovogodišnjeg Velikog brata Marijani Čvrljak, koje je ona otkrila hrvatskom Jutarnjem listu
1. Kao devojčica, često sam maštala da postanem stjuardesa, što je jako zanimljivo s obzirom na to da se oduvek užasavam visine. 2. Od životinja, najviše me užasavaju crvi jer me asociraju na trulež. 3. Mislim da ne postoji nešto... »

Željko Vasić trijumfovao na festivalu u Vrnjačkoj Banji

Story petak, 15. jul 2011.
Pop pevač Željko Vasić sa pesmom Okrenuću svet, pobednik je šestog po redu festivala zabavne muzike Banja 2011 Dunav osiguranje čije finale je održano preksinoć u prestonici srpskog turizma.
Drugo mesto osvojio je Marko Bulat sa pesmom Beogradski splavovi dok su treće mesto zauzeli Ivan Čanović i Merima Njegomir koji su izveli duetsku pesmu Visine. Prvu nagradu novinarskog žirija osvojio je sastav NS lejdis, odnosno... »

©2016 Netmark d.o.o.