Svet » Arhiva vesti za petak 15. jul 2011

Gadafi: Sarkozi je ratni zločinac

Večernje novosti petak, 15. jul 2011.  
Libijski lider Moamer Gadafi nazvao je predsednika Francuske Nikolu Sarkozija "ratnim zločincem", koji je "bacio ljagu na istoriju svoje zemlje" TRIPOLI - Libijski lider Moamer Gadafi nazvao je predsednika Francuske Nikolu Sarkozija "ratnim zločincem", koji je "bacio ljagu na istoriju svoje... »

Italija prihvatila mere štednje

RTS petak, 15. jul 2011.  
Poslanici Donjeg doma italijanskog parlamenta prihvatili ekonomski paket koji predviđa mere štednje od 48 milijardi evra. Prethodno, izglasano poverenje vladi premijera Silvija Berluskonija. Donji dom italijanskog parlamenta usvojio je ekonomski paket koji predviđa mere štednje od 48 milijardi evra... »

FBI otvorio istragu o hakovanju telefona u SAD

Glas Amerike petak, 15. jul 2011.  
Američki Federalni istražni biro - skraćeno FBI - saopštio je danas da je započeo istragu o tome da li je medijska kuća Njuz kor, u vlasništvu magnata Ruperta Mardoka, prisluškivala telefone i elektronske poruke članova porodica žrtava terorističkih napada 11. septembra, 2001, i da li je nudila... »

Vijesti ponovo na meti napadača

Danas petak, 15. jul 2011.  
Dva službena vozila nezavisnog podgoričkog lista zapaljena i potpuno uništena. Podgorica - Dva službena vozila podgoričkog lista Vijesti zapaljena su juče u ranim jutarnjim časovima i potpuno uništena, objavljeno je na internet sajtu tog lista. Vozila su bila parkirana u blizini zgrade u kojoj je... »

Tripoli: Osvojiće - ruševine!

Večernje novosti petak, 15. jul 2011.  
Ruski izaslanik za Libiju otkrio Gadafijeve namere za slučaj pada prestonice. Mihail Margelov: Verujem da režim ima takav samoubilački plan za Tripoli. LIBIJSKI vođa Muamar el-Gadafi ima samoubilački plan da digne Tripoli u vazduh, ako ga preuzmu pobunjeničke snage, tvrdi predstavnik predsednika... »

Erupcija vulkana u Indoneziji

RTS petak, 15. jul 2011.  
Indonežanski vulkan Lokon u severnoj pokrajini Sulaves počeo je izbacuje lavu i dim hiljadama metara u vazduh, a uspaničeni stanovnici beže niz njegove padine. Prva erupcija vulkana Lokon se dogodila u 10:46 sati, izjavio je stručnjak specijalizovane vladine agencije. Usledila je jača eksplozija, a... »

Kit stigao do Rijeke

Večernje novosti petak, 15. jul 2011.  
Kit dužine deset metara viđen je juče na 150 metara od obale ispred kompleksa Kostabele u Kantridi. RIJEKA - Kit dužine deset metara viđen je juče na 150 metara od obale ispred kompleksa Kostabele u Kantridi, delu Rijeke, prenose danas hrvatski mediji. Velikog sisara fotografisao je meštanin oko... »

Tuševljak: Ganić odogvoran za Dobrovoljačku

RTV petak, 15. jul 2011.  
BANJA LUKA - Bivši potpredsednik bosanskog predsedništva Ejup Ganić je odgovoran za sve što se desilo u Dobrovoljačkoj ulici jer ga je Alija Izetbegović, predsednik Predsednišva BiH, ovlastio da vodi Predsedništvo, a iz zapisnika se vidi na koji način je napad planiran i izveden, rekao je šef Tima... »

Bubreg za 10, plućno krilo za 40 hiljada evra

Vesti online petak, 15. jul 2011.  
Istraga novinara rumunskog dnevnika "Adevaruk" otkrila lanac trgovine ljudskim organima. Bubreg košta 15.000, a plućno krlio 40.000 evra. Novine su došle do zapanjujućih podataka kada su dve novinarke, na crnom tržištu, pregovarale o kupovini ljudskih organa za bolesnu tetku. Istraživanje je tako... »

Urednica tabloida podnela ostavku

B92 petak, 15. jul 2011.  
London -- Rebeka Bruks, izvršna direktorka kompanije "Njuz internešenel" medijskog magnata Ruperta Mardoka, podnela ostavku zbog skandala oko prisluškivanja. Bruksova je odluku o ostavci prosledila u poruci zaposlenima, a vest je potvrdila i matična kompanija "Njuz korp" iz Njujorka, koja je... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.