Vesti » Beta 19.12.2011

Ubio se saobraćajni policajac u Leskovcu

Beta ponedeljak, 19. decembar 2011.

LESKOVAC, 19. decembra 2011. (Beta) - Saobraćajni policajac izvršio je u ponedeljak samoubistvo naočigled kolega, gradjana i televizijske ekipe u Ulici Bulevara oslobodjenja u Leskovcu, nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedna žena povredjena.

Samoubistvu u 15.10 prethodila je saobraćajna nesreća koju je prema rečima očevidaca izazvao nesrećni policajac tako što je automobilom Jugo udario van pešačkog prelaza jednu ženu, koja je u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar leskovačke bolnice.

Policajac je bio u automobilu nakon što su njegove kolege došle na lice mesta i dok je obeležavano mesto nesreće, policajac je izvukao pištolj i ubio se, pucajući iz pištolja u glavu.

Televizija nije zabelezila sam čin ubistva ali jeste preneražena lica okupljenih ljudi.

U policiji je agenciji Beta rečeno da policajac nije bio na dužnosti, a prema Betinim saznanjima reč je o mladjoj osobi.

(Beta, 19.12.2011)Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Policajac jugićem udario ženu pa se ubio

Kurir ponedeljak, 19. decembar 2011.

Policajac povredio ženu, pa se ubio

B92 ponedeljak, 19. decembar 2011.

Policajac se ubio naočigled građana

Dnevnik ponedeljak, 19. decembar 2011.

Policajac se ubio u centru Leskovca

RTS ponedeljak, 19. decembar 2011.

Saobraćajac pregazio ženu, pa se ubio

Mondo ponedeljak, 19. decembar 2011.

Komentari

19.12.2011 22:27
Pavle I. Premović
Saša je bio očigledno jedan plemenit, osećajan i savesan mladi čovek koji nije znao u kakvoj jadnoj i bednoj Srbijici živi. Zamislite kad bi izvršili samoubistvo svi oni političari, vojna i policijska lica, javni radnici... koji su u toku šest i pol decenija aktivno učestvovali u "gaženju" Srbijice i njenih građana svesno i to zbog lične koristi. Naprotiv, oni ne pomišljaju ni da se odreknu svojih visokih penzijica i drugih privilegija. Čak se i ne stide svojih nedela. A Sašina dečica su ostala bez svog mladog oca a vremena koja dolaze biće veoma teška...

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.