Automobili » Arhiva vesti za četvrtak 12. januar 2012

2012 Audi A3

TopSpeed četvrtak, 12. januar 2012.  
Audi A3 je nezvanično "procureo" na internet. Ovo su prve kvalitetne slike novog modela. Na slikama heča sa troja vrata se vidi sveprisutna Audijeva familijarna crta sa "ljutim pogledom" farova i agresivnim prednjim branikom. Pogled iz profila nam prikazuje automobil koji ima definisaniji izgled od... »

Kubica opet slomio desnu nogu

Auto portal četvrtak, 12. januar 2012.  
Nesrećni Robert Kubica je opet lomio desnu nogu, a da stvar bude gora, nesreća se dogodila pred ulazom njegovog stana u italijanskom gradu Pietrasanti gde se okliznuo na led. Njegov menadžer još uvek nije potvrdio događaj, ali veliki broj stranih medija je javilo da je odmah prebačen u bolnicu.... »

2012 Seat Ibiza

TopSpeed četvrtak, 12. januar 2012.  
Španski brend Seat je danas predstavio osveženi model Ibiza, najavljujući zvaničan debi na auto salonu u Ženevi u martu. "Nova generacija" Ibize će morati da nađe svoje mesto u velikoj Volksvagenovoj porodici, a taj brend ne žuri sa objavljivanjem svih detalja o njemu do marta. Kao što se vidi na... »

VIDEO: Bentley Continental GT BR-10 by Vorsteiner

TopSpeed četvrtak, 12. januar 2012.  
Vorsteiner je najavio novi stilski paket za Bentley Continental GT. Nazvana BR-10, oprema od ugljeničnih vlakana se sastoji od prednjeg spojlera, revidiranih "sajtni" i difuzora koji se savršeno uklapa u fabrički zadnji branik. Instaliran je i spojler na gepeku koji je dizajniran tako da poveća... »

Dakar: Bareda, Roma i Ardevičijus. Gordon diskvalifikovan?

Nacionalna klasa četvrtak, 12. januar 2012.  
Prvu etapnu pobedu na ovom Dakaru osvojili su Bareda (Huskvarna) i Ardevičujus (Kamaz), dok je Nani Roma ne samo da pobedi na etapi već i da se probije na drugo mesto u generali. Robi Gordon je diskvalifikovan zbog tehničke neispravnosti, ali se on žalio na odluku pa je do daljnjeg u poretku (i... »

2012 Tesla Roadster

TopSpeed četvrtak, 12. januar 2012.  
Tesla je najavio seriju poboljšanja na odlazećem roudsteru. Što se tiče stajlinga, model je dobio nove ksenonske farove i revidiranu kolor paletu sa bojama Cosmic Black, Galactic Gray i Magma Orange. U enterijeru je poboljšana klima a bolji vetrobran doprinose tišoj kabini. Auto ima i dva nova... »

Najbrži Mercedes na svetu?

Vrele gume četvrtak, 12. januar 2012.  
Ovo što možete videti u video klipu je verovatno najbrži Mercedes na svetu. Renntech je u ruke uzeo Mercedes-Benz SLR i uradio nešto veoma „nevaljalo“. Naime, na „osnovu“ od 620 „konja“ je dodato još 160 na zadnje točkove. U kombinaciji sa Hoosier „drag slick“ pneumaticima, ovaj automobil iz stanja... »

Stigao je novi Audi A6 Allroad Quattro

Auto portal četvrtak, 12. januar 2012.  
Ovo je bila odlična sedmica za sve ljubitelje Audijevih automobila, jer ne samo da je nemačka kompanija predstavila svoj Q3 Vail koncept u Detroitu, već je i A4 Allroad imao svoju svetsku premijeru u Mičigenu. Dobrih vesti nikada dosta, pa nam sada kompanija iz Ingolštata predstavlja A6 Allroad... »

I Aygo restilizovan

Vrele gume četvrtak, 12. januar 2012.  
Toyota Aygo stiže sa osveženim izgledom, boljom ekonomijom i boljom opremom. Ova restilizacija dolazi uz osveženje francuskih „sestrinskih“ modela, Peugeota 107 i Citroena C1. Ovo je praktično prva ozbiljna promena još od lansiranja 2005., a očiglednoj je da je dizajnerski jezik preuzet od novog... »

Pet naboljih automobila sajma u Detroitu

Auto portal četvrtak, 12. januar 2012.  
Ovogodišnji sajam automobila u Detroitu bio je pravi uspeh, imajući u vidu da je prethodnih nekoliko godina ostao zaglavljen u prvoj brzini, usled teške ekonomske klime i stagnacije auto-industrije. Proizvođači automobila iz Sjedinjenih Država, Azije i Evrope su ove godine predstavili veliki broj... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.