http://www.autoportal.rs

Auto portal

Kubica opet slomio desnu nogu

Auto portal četvrtak, 12. januar 2012.
Nesrećni Robert Kubica je opet lomio desnu nogu, a da stvar bude gora, nesreća se dogodila pred ulazom njegovog stana u italijanskom gradu Pietrasanti gde se okliznuo na led. Njegov menadžer još uvek nije potvrdio događaj, ali veliki broj stranih medija je javilo da je odmah prebačen u bolnicu.... »

Pijani vozač osuđen na 20 meseci zatvora nakon što je izazvao stravičnu nesreću

Auto portal četvrtak, 12. januar 2012.
Jedan 22-godišnjak, koji je ukrao očev Ford Focus, završio je u zatvoru nakon što je u pijanom stanju izazvao stravičnu nesreću, u kojoj je, nekim čedom, propao sa sveha par ogrebotina. Christopher Jerman je Focusom udario u Nissan koji mu dolazio u susret, a od siline udarca Ford je gotovo... »

Desetogodišnjak slupao 140,000 evra vredan Maserati GranTurismo

Auto portal četvrtak, 12. januar 2012.
U Hong Kongu je uhapšen desetogodišnji dečak iz Amerike, koji je ukrao očev automobil i njim divljao po ulicama, pa mu sada uz novčanu preti i zatvorska kazna. Dečak je vozeči očev Maserati GranTurismo udario u jedno vozilo, ali je nastavio da vozi automobil star nepune tri godine, koji je plaćen... »

Kia Motors u 2011. godini postigla novi rekord

Auto portal četvrtak, 12. januar 2012.
Iz korporacije Kia Motors javljaju da su u 2011. ostvarili rekordnu prodaju – 2,478,959 vozila. što je najviše u čitavoj 67-godišnjoj istoriji najstarijeg korejskog proizvođača automobila i prvi put uopšte da su premašili 2.4 miliona prodatih Kija. U odnosu na godinu ranije to je čak 19-odstotno... »

Terenac kao stvoren za apokalipsu

Auto portal četvrtak, 12. januar 2012.
Uzmite 60 metara čeličnih cevi, 43-inčne gume, masivni General Motorsov agregat i Foxovo ogibljenje, pa ćete kao konačni rezultat dobiti nezaustavljivo i zastrašujuće terensko čudovište. Sve zasluge za izradu ovog vozila, po imenu ShowTime, idu Timu Cameronu, zaljubljenike u off-road vozila (čini... »

Porsche Boxter treće generacije - prve zvanične fotografije

Auto portal četvrtak, 12. januar 2012.
Nova generacija Porsche Boxtera možda nije imala svoju premijeru na sajmu automobila u Detroitu, ali su se prve zvanične fotografije automobila našle na internetu pred sam kraj ovog prestižnog događaja. Reč je o trećoj generaciji Boxtera, koji je se na tržištu prvi put našao 1996. Novi model sa... »

Stigao je novi Audi A6 Allroad Quattro

Auto portal četvrtak, 12. januar 2012.
Ovo je bila odlična sedmica za sve ljubitelje Audijevih automobila, jer ne samo da je nemačka kompanija predstavila svoj Q3 Vail koncept u Detroitu, već je i A4 Allroad imao svoju svetsku premijeru u Mičigenu. Dobrih vesti nikada dosta, pa nam sada kompanija iz Ingolštata predstavlja A6 Allroad... »

Pet naboljih automobila sajma u Detroitu

Auto portal četvrtak, 12. januar 2012.
Ovogodišnji sajam automobila u Detroitu bio je pravi uspeh, imajući u vidu da je prethodnih nekoliko godina ostao zaglavljen u prvoj brzini, usled teške ekonomske klime i stagnacije auto-industrije. Proizvođači automobila iz Sjedinjenih Država, Azije i Evrope su ove godine predstavili veliki broj... »

©2016 Netmark d.o.o.