http://www.b92.net

B92

Kome se divi Ser Aleks Ferguson?

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Kome se divi Ser Aleks Ferguson?
Ferguson je za Loa rekao da predstavlja sve dobro o škotskom fudbalu, a pored ove tri istorijske ličnosti, naveo je još nekoliko njegovih "heroja". Među njima su Frenk Sinatra koga bi rado pozvao na večeru, te vođa škotskog radničkog sindikata Džimi Rid sa kojim deli rodno mesto Govan kod Glazgova.... »

B92: Đurić se dogovorio sa Grantom?

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: B92: Đurić se dogovorio sa Grantom?
Iz Partizana tvrde da raskid ugovora sa Stanojevićem ne bi bio na štetu kluba pošto uprava navodno ima dokaz da je ovaj podneo pisanu ostavku. Grantov ugovor biće ’težak’ 900.000 evra godišnje, neto. Iz Partizana tvrde da su u kontakt sa Grantom došlio preko „jedne menadžerske agencije iz Engleske,... »

Kup: Zvezda i Vizura za finale

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Kup: Zvezda i Vizura za finale
Kolubara je jedina poslala kandidaturu za tehničku organizaciju finalnog turnira pa je automatski postala organizator. Parove je tokom žreba izvlačio Željko Šćepanović, predstavnik Vizure, dok su žrebom rukovodili Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS, Dušan Keser, vrhovni sudija UOSS i Čedomir... »

Društvena igra za bolji svet

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Društvena igra za bolji svet
Poznati novinar odlučio je da napravi društvenu igricu, sličnu FarmVilleu, kojom će među internet zajednicom proširiti svest o svetskim problemima.
Kolumnista New York Timesa Nikolas Kristof jedan je od najvećih ljubitelja interneta među mainstream novinarima. Ovaj dobitnik Pulicerove nagrade uživa visok ugled kao izveštač o ljudskim pravima i veliki je pristalica Facebooka,... »

Čović: "Svi smo uz Nedovića"

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Čović: "Svi smo uz Nedovića"
"Istina je da je postojalo interesovanje Litvanaca za dovođenje Nedovića, čuo sam predloge sa raznih strana. Obavio sam razgovore sa Pešićem, Nedovićem i njegovim menadžerom i doneo odluku, uz podršku ljudi iz uprave kluba, da odlazak Nedovića iz Crvene zvezde nije u interesu kluba i srpske... »

Morati: Teves ide u Milan

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Morati: Teves ide u Milan
koji je navodno dogovorio transfer u PSŽ
“Rosoneri” su ipak od početka bili u prednosti, a ključan potez napravili su u četvrtak kada su poslali delegaciju u Englesku da zaključi posao. Potpredsednik kluba Adrijano Galijani predvodi tim koji bi u Londonu trebalo da se sretne sa Tevesovim predstavnikom Kiom... »

Goran Jeretin u Olimpiji

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Goran Jeretin u Olimpiji
Olimpija dočekuje Crvenu zvezdu u nedelju u 19 časova. 32-godišnji Nikšićanin je u karijeri igrao za veliki broj klubova, a ponikao je u Lovćenu. U Crvenoj zvezi je bio kapiten i igrao od 2002. do 2006. godine. Zatim je igrao za podgoričku Budućnost, Makabi iz Tel Aviva, berlinsku Albu, kijevski... »

Rastali se Zvezda i Čaušić

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Rastali se Zvezda i Čaušić
Čaušić je odbio mogućnost pozajmice, a nije želeo ni da potpiše novi ugovor, što je nateralo čelnike Zvezde da naprave neočekivanu odluku. Pošo sa Čauševićem nisu uspeli da postignu dogovor on će biti otpušten, prenose „Večernje... »

Ledeni spust se vraća u Ameriku

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Ledeni spust se vraća u Ameriku
Finac Artu Pihlainen očekuje da će odbraniti svoju titulu svetskog šampiona u borbi protiv Kanađana i nemilosrdnih protivnika iz 30 drugih zemalja. Brzi Finac je odvezao kući Mini koji mu je dodeljen kao svetskom šampionu, pošto je osvojio prvo mesto u tri od četiri prošlogodišnje trke koje je... »

Sampras najavio novu tenisku sezonu

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Sampras najavio novu tenisku sezonu
„Pa, mislim da će prva četiri tenisera sveta dominirati u 2012. godini kao što to uvek i rade. Biće zanimljivo videti kako će Đoković podneti tako neverovatnu godinu koju je imao.“ „Nadal će morati da pronađe način da pobedi Novaka. Gledao sam njihove mečeve, moraće da počne da radfi neke stvari... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.