http://www.b92.net

B92

Pato ide u PSŽ?

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Pato ide u PSŽ?
Mediji navode da će transfer biti vredan oko 35 miliona evra. Ukoliko se ovaj prelazak realizuje, 25. godišnji Pato će se pridružiti svom bivšem treneru Karlu Anćelotiju koji je nedavno preuzeo kormilo PSŽ-a. Pato je od dolaska u Milan iz brazilskog Internacionala 2007. postigao 51 gol. Pato je za... »

BiH - Brazil, druga epizoda

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: BiH - Brazil, druga epizoda
Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić
Brazil je poslednje dve prijateljske utakmice odigrane u Evropi sa Gabonom i Egiptom 10. i 14. novembra odigrao sa igračima koji igraju u Evropi. Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić je pre sedam dana sa Komitetom za normalitaciju nacionalnog saveza dogovorio... »

NVIDIA na CES-u: za svakoga ponešto

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: NVIDIA na CES-u: za svakoga ponešto
Kompanija NVIDIA održala je na Sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu (CES) prezentaciju koju je vodio njen izvršni direktor Džen-Hsun Huang. Tom prilikom on je objasnio zašto je 2011. godina Ice Cream Sandwicha, predstavio je par novih aplikacija, a zajedno sa Asusovim direktorom Džerijem Šenom, najavio novi tablet sa predviđenom cenom od samo 249 dolara.
Obraćajući se prisutnim izveštačima sa CES-a, Huang je uporedio tablete sa industrijom automobila. Toyota Corolla je najprodavaniji auto svih vremena, primetio je. Ali to ne znači da ga svako, ili čak većina ljudi, želi. Kupei,... »

Rednap: „Igrači veruju u titulu“

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Rednap: „Igrači veruju u titulu“
Rednap
„Biće teško, ali igrači veruju da imaju šansu i da nije nemoguće osvojiti prvenstvo. Imamo dobru atmosferu u timu i možemo da igramo sa svima“, rekao je Rednap. Rednap je dodao da je klub, posle serije dobrih rezultata tokom koje je pretrpeo samo jedan poraz u 18... »

Srbija spremna, dolazi 20.000 ljudi

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Srbija spremna, dolazi 20.000 ljudi
Gradovi domaćini Beograd, Novi Sad, Vršac i Niš, iako u uslovima ekonomske krize, učinili su maksimum napora da obezbede idealne uslove i sportistima i navijačima, ispunjeni su strogi kriterijumi Evropske rukometne federacije (EHF) po pitanju infrastrukture, Za navijače su pripremljeni posebni... »

Dakar: Etapa Despreu i Peterhanselu

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Dakar: Etapa Despreu i Peterhanselu
Drugo mesto, sa više od minut i po zaostatka, zauzeo je Španac Đerard Fares Guelj, dok je treći bio aktuelni šampion Mark Koma. Na taj način Despre je pred poslednje tri etape povećao na više od dva minuta u odnosu na Komu. Kod automobilista, Peterhansel se novom etapnom pobedom učvrstio na vodećoj... »

Sidnej: Azarenka i Na Li u finalu

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Sidnej: Azarenka i Na Li u finalu
Beloruska teniserka, inače postavljena za trećeg nosioca na turniru, lako je prepustila prvi set Radvanskoj, ali je potom uzvratila. Azarenka je u drugom setu odlično zaigrala i do kraja meča nije dozvolila protivnici nijedan brejk, a na kraju je trijumfovala sa 1:6, 6:3, 6:2, posle jednog sata i... »

"Šetnja" LeBronu donela penale

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: "Šetnja" LeBronu donela penale
Pored atraktivnih poteza velikih zvezda dva tima, meč je obeležila i “šetnja” LeBrona Džejmsa sa loptom u reketu koju sudije, po običaju, nisu sankcionisale. Ovaj previd mogao je da Kliperse košta pobede. Ovo naravno nije prvi, a verovatno ni poslednji put da su sudije previdele korake jednog od... »

Kome se divi Ser Aleks Ferguson?

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Kome se divi Ser Aleks Ferguson?
Ferguson je za Loa rekao da predstavlja sve dobro o škotskom fudbalu, a pored ove tri istorijske ličnosti, naveo je još nekoliko njegovih "heroja". Među njima su Frenk Sinatra koga bi rado pozvao na večeru, te vođa škotskog radničkog sindikata Džimi Rid sa kojim deli rodno mesto Govan kod Glazgova.... »

"Pametni" foto-aparat iz Polaroida

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: "Pametni" foto-aparat iz Polaroida
Čuli smo za pametne telefone i pametne televizore, sad je vreme da još jedan gedžet dodamo na listu „pametnih”: foto-aparat.
Na Sajmu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu, Polaroid je otkrio pametni foto-aparat (Smart Camera) SC1630. Kamera od 16 megapiksela ima 3x optički zoom, ekran osetljiv na dodir, wifi konekciju i Android operativni sistem.... »

©2016 Netmark d.o.o.