http://www.b92.net

B92

Bilbao ubedljivo do četvrtfinala

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Bilbao ubedljivo do četvrtfinala
Valensija, Levante i Espanjol
Briljirao je mladi Iker Muniain koje je namestio prvi gol Markelu Susaeti, a potom je u nastavku stvarao prostor svojim saigračima, što su iskoristili Ander Erera, Gaiska Tokuero i Mikel San Hose golovima u poslednjih 25 minuta meča. Kasnije se igra revanš meč... »

LG u potrazi za partnerom?

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: LG u potrazi za partnerom?
LG Electronics pregovara na nekoliko strana o mogućem partnerstvu, rekao je Park Džong-seok, izvršni rukovodilac odseka za mobilnu komunikaciju iz ove firme.
Uprkos gubicima na polju mobilne telefonije, južnokorejska firma ne planira da ugasi ovaj biznis. „Uvek razmišljamo o drugim kompanijama kao potencijalnim saveznicima. Tragamo za svakom vrstom partnerstava koja vam može pasti na... »

Klub iz Angole želi Rivalda

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Klub iz Angole želi Rivalda
"Ceo svet se pojačava i mi ne smemo da budemo poslednji. Imamo šansu da dovedemo Rivalda i učinićemo sve da je iskoristimo", rekao je Kangamba. "Rivaldo nije više tako mlad, ali sa njegovim iskustvom i tehničkim kvalitettima, on predstavlja super pojačanje", dodao je predsednik prvoligaša Kangambe.... »

Ledeni spust se vraća u Ameriku

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Ledeni spust se vraća u Ameriku
Finac Artu Pihlainen očekuje da će odbraniti svoju titulu svetskog šampiona u borbi protiv Kanađana i nemilosrdnih protivnika iz 30 drugih zemalja. Brzi Finac je odvezao kući Mini koji mu je dodeljen kao svetskom šampionu, pošto je osvojio prvo mesto u tri od četiri prošlogodišnje trke koje je... »

Gol Lekića, pobeda Barselone

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Gol Lekića, pobeda Barselone
Atletik Bilbao je ubedljivio pobedio Albasete
Bivši napadač Crvene zvezde je prethodno propustio dve dobre prilike da postigne gol. Barselona je u prvom meču pobedila sa 4:0, a gol koji je Lekić postigao je prvi u mreži katalonskog klubu u španskom kupu ove sezone. U nastavku utakmice Barselona je izjednačila... »

Kup: Zvezda i Vizura za finale

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Kup: Zvezda i Vizura za finale
Kolubara je jedina poslala kandidaturu za tehničku organizaciju finalnog turnira pa je automatski postala organizator. Parove je tokom žreba izvlačio Željko Šćepanović, predstavnik Vizure, dok su žrebom rukovodili Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS, Dušan Keser, vrhovni sudija UOSS i Čedomir... »

Pokoškali se Manćini i Džerard

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Pokoškali se Manćini i Džerard
Džerard
Upravo Džerard je bio strelac pobedonosnog gola i to u 13. minutu, pošto je Stefan Savić faulirao Danijela Agera. Njih dvojica su se sukobili dva puta, a drugi put su viđene oštrije varnice, a Džerard je bio posebno ljut zbog Manćinijevih komentara na faul Džonsona.... »

Pešić: "Nismo zvali Kešelja"

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Pešić: "Nismo zvali Kešelja"
"Ne postoji nikakav kontakt sa Markom Kešeljom. On je igrač Olimpijakosa, ima sa njima ugovor i niko ga iz kluba nije zvao da se vrati u Zvezdu", rekao je Pešić. Marko Kešelj i Svetislav Pešić su sarađivali u sezoni 2008/09. kada je Kešelj iz Kelna stigao u Crvenu zvezdu, a Pešić je vodio tim sa... »

Čović: "Svi smo uz Nedovića"

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Čović: "Svi smo uz Nedovića"
"Istina je da je postojalo interesovanje Litvanaca za dovođenje Nedovića, čuo sam predloge sa raznih strana. Obavio sam razgovore sa Pešićem, Nedovićem i njegovim menadžerom i doneo odluku, uz podršku ljudi iz uprave kluba, da odlazak Nedovića iz Crvene zvezde nije u interesu kluba i srpske... »

NBA: Loš Radman, poraz Majamija

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: NBA: Loš Radman, poraz Majamija
Rezultati od 11. januara:
Pobednički tim predvodio je Deni Grejndžer sa 24 poena, pet skokova i dve asistencije. Veliku pomoć Grejndžer je imao u trojici igrača koji su meč završili sa po 12 poena, Dejvidu Vestu, Roju Hibertu, koji je imao i 11 skokova, i Lensu Stefensonu. Kod Houksa, Džoš Smit... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.