http://www.b92.net

B92

"Pametni" foto-aparat iz Polaroida

B92 četvrtak, 12. januar 2012.
B92: "Pametni" foto-aparat iz Polaroida
Čuli smo za pametne telefone i pametne televizore, sad je vreme da još jedan gedžet dodamo na listu „pametnih”: foto-aparat.
Na Sajmu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu, Polaroid je otkrio pametni foto-aparat (Smart Camera) SC1630. Kamera od 16 megapiksela ima 3x optički zoom, ekran osetljiv na dodir, wifi konekciju i Android operativni sistem.... »

Apple kupio proizvođača SSD diskova

B92 četvrtak, 12. januar 2012.
B92: Apple kupio proizvođača SSD diskova
Kompanija Apple saopštila je da je kupila proizvođača diskova, kompaniju Anobit Technologies.
Proizvodi te izraelske kompanije, kao što su diskovi zasnovani na fleš memorijama (solid state disk, SSD) koriste se u centrima za obradu podataka, ali i u čitavom nizu uređaja različitih proizvođača. Od Appleovih uređaja to... »

IFFHS: JSL 40. liga na svetu

B92 četvrtak, 12. januar 2012.
B92: IFFHS: JSL 40. liga na svetu
Španska liga je sakupila 1.194 boda, ispred Premijer lige Engleske sa 1.103 i elitnog brazilskog šampionata, koji je dobio 889. Iza tri najjače lige sveta slede šampionati Portugala i Francuske, koji su se začuđujuće našli ispred Bundeslige i Serije A. Nemačka liga je šesta, ispred italijanske, a... »

Kome se divi Ser Aleks Ferguson?

B92 četvrtak, 12. januar 2012.
B92: Kome se divi Ser Aleks Ferguson?
Ferguson je za Loa rekao da predstavlja sve dobro o škotskom fudbalu, a pored ove tri istorijske ličnosti, naveo je još nekoliko njegovih "heroja". Među njima su Frenk Sinatra koga bi rado pozvao na večeru, te vođa škotskog radničkog sindikata Džimi Rid sa kojim deli rodno mesto Govan kod Glazgova.... »

Srbija spremna, dolazi 20.000 ljudi

B92 četvrtak, 12. januar 2012.
B92: Srbija spremna, dolazi 20.000 ljudi
Gradovi domaćini Beograd, Novi Sad, Vršac i Niš, iako u uslovima ekonomske krize, učinili su maksimum napora da obezbede idealne uslove i sportistima i navijačima, ispunjeni su strogi kriterijumi Evropske rukometne federacije (EHF) po pitanju infrastrukture, Za navijače su pripremljeni posebni... »

Robi Kin pozajmljen Aston Vili

B92 četvrtak, 12. januar 2012.
B92: Robi Kin pozajmljen Aston Vili
Mekliš
Zanimljivo je da će na tom meču biti viđen duel Kina i njegovog saigrača Lendona Donovana, koji igra na pozajmici u klubu iz Liverpula. Kin je još 1999. godine bio blizu prelaska u Aston Vilu, kada je branio boje Vulverhemptona, ali je zbog problema oko transfera na... »

Goran Jeretin u Olimpiji

B92 četvrtak, 12. januar 2012.
B92: Goran Jeretin u Olimpiji
Olimpija dočekuje Crvenu zvezdu u nedelju u 19 časova. 32-godišnji Nikšićanin je u karijeri igrao za veliki broj klubova, a ponikao je u Lovćenu. U Crvenoj zvezi je bio kapiten i igrao od 2002. do 2006. godine. Zatim je igrao za podgoričku Budućnost, Makabi iz Tel Aviva, berlinsku Albu, kijevski... »

Klub iz Angole želi Rivalda

B92 četvrtak, 12. januar 2012.
B92: Klub iz Angole želi Rivalda
"Ceo svet se pojačava i mi ne smemo da budemo poslednji. Imamo šansu da dovedemo Rivalda i učinićemo sve da je iskoristimo", rekao je Kangamba. "Rivaldo nije više tako mlad, ali sa njegovim iskustvom i tehničkim kvalitettima, on predstavlja super pojačanje", dodao je predsednik prvoligaša Kangambe.... »

Dovoljno je reći Vengen i Kicbil

B92 četvrtak, 12. januar 2012.
B92: Dovoljno je reći Vengen i Kicbil
Opširnije možete da pročitate u našoj rubrici 'Teme'.
Takmičenje u Vengenu počinje u petak, 13. januara prvom superkombinacijom sezone, koja će se sastojati od skraćenog spusta i slaloma. Vikend je potom rezervisan za spust i superveleslalom, a upravo te trke će privući najveći broj gledalaca na Lauberhorn, gde se... »

Čović: "Svi smo uz Nedovića"

B92 četvrtak, 12. januar 2012.
B92: Čović: "Svi smo uz Nedovića"
"Istina je da je postojalo interesovanje Litvanaca za dovođenje Nedovića, čuo sam predloge sa raznih strana. Obavio sam razgovore sa Pešićem, Nedovićem i njegovim menadžerom i doneo odluku, uz podršku ljudi iz uprave kluba, da odlazak Nedovića iz Crvene zvezde nije u interesu kluba i srpske... »

©2016 Netmark d.o.o.