http://www.b92.net

Klub iz Angole želi Rivalda

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Klub iz Angole želi Rivalda
"Ceo svet se pojačava i mi ne smemo da budemo poslednji. Imamo šansu da dovedemo Rivalda i učinićemo sve da je iskoristimo", rekao je Kangamba. "Rivaldo nije više tako mlad, ali sa njegovim iskustvom i tehničkim kvalitettima, on predstavlja super pojačanje", dodao je predsednik prvoligaša Kangambe.... »

Apple kupio proizvođača SSD diskova

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Apple kupio proizvođača SSD diskova
Kompanija Apple saopštila je da je kupila proizvođača diskova, kompaniju Anobit Technologies.
Proizvodi te izraelske kompanije, kao što su diskovi zasnovani na fleš memorijama (solid state disk, SSD) koriste se u centrima za obradu podataka, ali i u čitavom nizu uređaja različitih proizvođača. Od Appleovih uređaja to... »

Kome se divi Ser Aleks Ferguson?

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Kome se divi Ser Aleks Ferguson?
Ferguson je za Loa rekao da predstavlja sve dobro o škotskom fudbalu, a pored ove tri istorijske ličnosti, naveo je još nekoliko njegovih "heroja". Među njima su Frenk Sinatra koga bi rado pozvao na večeru, te vođa škotskog radničkog sindikata Džimi Rid sa kojim deli rodno mesto Govan kod Glazgova.... »

Mateus o Partizanu: "Gluposti“

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Mateus o Partizanu: "Gluposti“
Mateus
"Vesti koje su se pojavile u vašim medijima su apsolutne gluposti i neistina“, rekao je Mateus za "Sport“. Na pitanje da li to znači da nije u kontaktu sa upravom Partizana, Mateus je rekao: "Ne mogu da pričam o nečemu što nije istina i što se nije dogodilo“. Mateus je... »

B92: Đurić se dogovorio sa Grantom?

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: B92: Đurić se dogovorio sa Grantom?
Iz Partizana tvrde da raskid ugovora sa Stanojevićem ne bi bio na štetu kluba pošto uprava navodno ima dokaz da je ovaj podneo pisanu ostavku. Grantov ugovor biće ’težak’ 900.000 evra godišnje, neto. Iz Partizana tvrde da su u kontakt sa Grantom došlio preko „jedne menadžerske agencije iz Engleske,... »

Čović: "Svi smo uz Nedovića"

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Čović: "Svi smo uz Nedovića"
"Istina je da je postojalo interesovanje Litvanaca za dovođenje Nedovića, čuo sam predloge sa raznih strana. Obavio sam razgovore sa Pešićem, Nedovićem i njegovim menadžerom i doneo odluku, uz podršku ljudi iz uprave kluba, da odlazak Nedovića iz Crvene zvezde nije u interesu kluba i srpske... »

Goran Jeretin u Olimpiji

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Goran Jeretin u Olimpiji
Olimpija dočekuje Crvenu zvezdu u nedelju u 19 časova. 32-godišnji Nikšićanin je u karijeri igrao za veliki broj klubova, a ponikao je u Lovćenu. U Crvenoj zvezi je bio kapiten i igrao od 2002. do 2006. godine. Zatim je igrao za podgoričku Budućnost, Makabi iz Tel Aviva, berlinsku Albu, kijevski... »

Društvena igra za bolji svet

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Društvena igra za bolji svet
Poznati novinar odlučio je da napravi društvenu igricu, sličnu FarmVilleu, kojom će među internet zajednicom proširiti svest o svetskim problemima.
Kolumnista New York Timesa Nikolas Kristof jedan je od najvećih ljubitelja interneta među mainstream novinarima. Ovaj dobitnik Pulicerove nagrade uživa visok ugled kao izveštač o ljudskim pravima i veliki je pristalica Facebooka,... »

Kup: Zvezda i Vizura za finale

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Kup: Zvezda i Vizura za finale
Kolubara je jedina poslala kandidaturu za tehničku organizaciju finalnog turnira pa je automatski postala organizator. Parove je tokom žreba izvlačio Željko Šćepanović, predstavnik Vizure, dok su žrebom rukovodili Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS, Dušan Keser, vrhovni sudija UOSS i Čedomir... »

Morati: Teves ide u Milan

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Morati: Teves ide u Milan
koji je navodno dogovorio transfer u PSŽ
“Rosoneri” su ipak od početka bili u prednosti, a ključan potez napravili su u četvrtak kada su poslali delegaciju u Englesku da zaključi posao. Potpredsednik kluba Adrijano Galijani predvodi tim koji bi u Londonu trebalo da se sretne sa Tevesovim predstavnikom Kiom... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.