http://www.b92.net

B92

Novi poraz Zvezde u LŠ

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Novi poraz Zvezde u LŠ
Ljubica
Zvezda je poslednja na tabeli Grupe E bez bodova, a Skavolini je prvi sa 12 od mogućih 15 bodova. Najefikasnija odbojkašica Zvezde Ljubica Kecman rekla je da njen tim mora "što pre da zaboravi poraz". "Možemo se pohvaliti jer smo igrali mnogo bolje nego u prvom meču... »

Nenad Đorđević napušta Krilja

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Nenad Đorđević napušta Krilja
“Pre svega, želim da se zahvalim Nenadu za sve što je uradio za ‘Krijla’. Nemam nikakvu dilemu oko njegovih profesionalnih ili ljudskih kvaliteta." "Ali, kao što sam mnogo puta rekao tokom šampionata, u centralnom delu odbrane potreban nam je viši igrač jer stalno gubimo duele u vazduhu. I takvog... »

Poginula turska skijašica

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
Nesrećna skijašica odmah je prebačena u lokalnu bolnicu, ali lekari nisu uspeli da je spasu. Nemutlu je bila član mlade turske selekcije u alpskom skijanju, koja se u ski-centru Erzurum pripremala za učešće na nacionalnom prvenstvu predstojećeg... »

Butorović: "Uskoro o Moreiri“

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Butorović: "Uskoro o Moreiri“
Butorović
Butorović, takođe, demantuje navode po kojima Nemanja Bilbija, Dejan Karan i Slobodan Novaković, menjaju sredinu. "Nema govora o tome. Mi se ne odričemo naših igrača, ali nije isključeno da uz ocenu stručnog štaba neko ode negde gde će da igra. Neistina je da tražimo... »

Pato ide u PSŽ?

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Pato ide u PSŽ?
Mediji navode da će transfer biti vredan oko 35 miliona evra. Ukoliko se ovaj prelazak realizuje, 25. godišnji Pato će se pridružiti svom bivšem treneru Karlu Anćelotiju koji je nedavno preuzeo kormilo PSŽ-a. Pato je od dolaska u Milan iz brazilskog Internacionala 2007. postigao 51 gol. Pato je za... »

NVIDIA na CES-u: za svakoga ponešto

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: NVIDIA na CES-u: za svakoga ponešto
Kompanija NVIDIA održala je na Sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu (CES) prezentaciju koju je vodio njen izvršni direktor Džen-Hsun Huang. Tom prilikom on je objasnio zašto je 2011. godina Ice Cream Sandwicha, predstavio je par novih aplikacija, a zajedno sa Asusovim direktorom Džerijem Šenom, najavio novi tablet sa predviđenom cenom od samo 249 dolara.
Obraćajući se prisutnim izveštačima sa CES-a, Huang je uporedio tablete sa industrijom automobila. Toyota Corolla je najprodavaniji auto svih vremena, primetio je. Ali to ne znači da ga svako, ili čak većina ljudi, želi. Kupei,... »

BiH - Brazil, druga epizoda

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: BiH - Brazil, druga epizoda
Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić
Brazil je poslednje dve prijateljske utakmice odigrane u Evropi sa Gabonom i Egiptom 10. i 14. novembra odigrao sa igračima koji igraju u Evropi. Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić je pre sedam dana sa Komitetom za normalitaciju nacionalnog saveza dogovorio... »

Rednap: „Igrači veruju u titulu“

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Rednap: „Igrači veruju u titulu“
Rednap
„Biće teško, ali igrači veruju da imaju šansu i da nije nemoguće osvojiti prvenstvo. Imamo dobru atmosferu u timu i možemo da igramo sa svima“, rekao je Rednap. Rednap je dodao da je klub, posle serije dobrih rezultata tokom koje je pretrpeo samo jedan poraz u 18... »

Srbija spremna, dolazi 20.000 ljudi

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: Srbija spremna, dolazi 20.000 ljudi
Gradovi domaćini Beograd, Novi Sad, Vršac i Niš, iako u uslovima ekonomske krize, učinili su maksimum napora da obezbede idealne uslove i sportistima i navijačima, ispunjeni su strogi kriterijumi Evropske rukometne federacije (EHF) po pitanju infrastrukture, Za navijače su pripremljeni posebni... »

"Šetnja" LeBronu donela penale

B92 četvrtak, 12. januar 2012.  
B92: "Šetnja" LeBronu donela penale
Pored atraktivnih poteza velikih zvezda dva tima, meč je obeležila i “šetnja” LeBrona Džejmsa sa loptom u reketu koju sudije, po običaju, nisu sankcionisale. Ovaj previd mogao je da Kliperse košta pobede. Ovo naravno nije prvi, a verovatno ni poslednji put da su sudije previdele korake jednog od... »

©2015 Netmark d.o.o.