http://www.dnevnik.rs/

Dnevnik

SINOVEC: Ključ uspeha je zaustaviti centre Partizana

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
"Forsiraju igru na centre i naš primarni cilj je da zaustavimo njihovu unutrašnju igru i skok. Ukoliko nam to pođe za rukom završili bismo pola posla", rekao je Sinovec
KRAGUJEVAC: Košarkaš Radničkog iz Kragujevca Stefan Sinovec rekao je da je zaustavljanje centarske linije Partizana ključ za pobede u predstojećem derbiju Jadranske lige. "Forsiraju igru na centre i naš primarni cilj je da... »

Strahuju da im vibracije ne sruše kuće

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
ZRENjANIN: Moglo se očekivati da će geofizička istraživanja u potrazi za novim nalazištima nafte i gasa, koja na teritoriji grada Zrenjanina sprovodi mađarska kompanija GES, u ime
Naftne industrije Srbije, izazvati negodovanje dela građana. Posle žalbi paora iz okolnih sela, koji su tvrdili da tragači za naftom, prilikom seizmičkih 3D ispitivanja, teškim vozilima gaze useve i uzorane njive, oglasilo se i... »

Stiže 110 novih podzemnih kontejnera

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Krajem prošle godine JKP „Čistoća” je objavila tender za nabavku nove serije podzemnih kontejnera. Rukovodilac marketing službe Milica Vlaisavljević kaže za „Dnevnik” da je raspisan
tender za nabavku 110 podzemnih kontejnera. Oglas je objavljen u “Službenom glasniku” i svi uslovi su tamo navedeni. Tender je raspisan na mesec dana. Zatim sledi otvaranje ponuda i obadir najboljeg ponuđača. - Pošto je ovo... »

Ahmadinedžad u Havani osudio kapitalizam

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
HAVANA- Predsednik Irana Mahmud Ahmadinedžad osudio je kapitalizam u govoru na Univerzitetu u Havani, tokom treće stanice njegove posete Latinskoh Americi.
Ahmadinedžad je, kako prenosi AP, rekao da je "surovi kapitalizam uzrok ratova", te posebno osudio SAD i njene saveznike. "Na sreću, trenutno smo svedoci da se kapitalistički sistem raspada. Na raznim nivoima on je već došao do... »

RELI-DAKAR: Romi i Baredi 10. etapa

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Španski automobilista Đoan Roma i motociklista, takođe Španac, Huan Bareda, pobedili je u etapi od Ikikea do Aruke u Čileu
ARUKA: Španski automobilista Đoan Roma pobedio je u 10. etapi tradicionalnog Relija Dakar, voženoj danas od Ikikea do Aruke u Čileu. Roma je 377 kilometara specijala prevezao za 3:59,37 časova, 21 sekundu brže od vodećeg u... »

Odbojkašice Crvene zvezde poražene u Pezaru

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
To je peti poraz odbojkašica crveno-belih, koje su na začelju tabele bez ijednog boda
PEZARO: Odbojkašice Crvene zvezde izgubile su u Pezaru od ekipe domaćeg Skavolinija sa 3:0 (25:23, 25:17, 25:22), u utakmici pretposlednjeg 5. kola E grupe Lige šampiona. To je peti poraz odbojkašica crveno-belih, koje su na... »

Hiljade evra za službeni put u Brisel, Ulm, Štutgart

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Bezmalo 5.800 evra iz budžeta AP Vojvodine odobrio je juče skupštinski Odbor za administrativna i mandatna pitanja za prvi ovogodišnji službeni put predsednika vojvođanskog parlamenta Šandora Egerešija i tri člana delegacije u inostranstvo.
Naknadno će biti utvrđeno, rečeno je na sednici Odbora, koliko će još novca biti potrebno i ko će platiti gorivo, parking i putarinu za službeni auto tokom ovog putovanja u Brisel, Ulm i Štutgart od 30. januara do 5. februara.... »

Srbija i dalje "većinom neslobodna" ekonomija

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Srbija je svrstana među "većinom neslobodne" ekonomije na ovogodišnjoj rang listi ekonomskih sloboda u 2011. koju su danas zajednički objavili američka fondacija "Heritidž" i "Volstrit džornal".
Ekonomija Srbije je sa ukupno 58 poena zauzela 98. mesto na listi od 184 zemlje, što je nepromenjeno u odnosu na prošlogodišnju listu i govori da je skromno poboljšanje u trgovinskim i monetarnim slobodama poništeno slabljenjem... »

Protest zbog ulaska u EU

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
ZAGREB: Grupa vanparlamentarnih stranaka i udruženja koja se protive ulasku u Eu održaće 14. januara skup „Za Hrvatsku - NE u EU” .
Na skupu će biti izneseni razlozi zbog kojih Hrvatska ne bi trebalo da pristupi Evropskoj uniji i zbog kojih građani treba da glasaju protiv toga na referendumu. Skup će se održati na glavnom zagrebačkom Trgu bana Josipa... »

Sala koju su čekale generacije

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
BANATSKI KARLOVAC: Ostvario se san generacija sportista i žitelja Banatskog Karlovca - otvorena je sportska hala koja zadovoljava uslove i za održavanje međunarodnih takmičenja u rukometu,
košarci i drugim dvoranskim sportovima. Crvenu traku na svečanom otvaranju presekao je predsednik Vlade AP Vojvodine Bojan Pajtić podelivši radost povodom ovog lepog događaja sa prepunim gledalištem. Novu dvoranu ispunili su... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.