http://www.dnevnik.rs/

„Metro” i „Invej” sprečavali konkurenciju

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Upravni sud odbio kao neosnovanu tužbu preduzeća „Metro keš end keri„ protiv rešenja Komisije za zaštitu konkurencije, u predmetu zaštite konkurencije.
Upravni sud je u presudi ocenio da je pravilna odluka Komisije za zaštitu konkurencije, a njom je rečeno da su zabranjene i ništave odredbe kojim se utvrđuje jedan odsto za definisanje cena, iz Aneksa uz ugovore o uslovima... »

KUP SRBIJE: Vojvodina - Partizan u polufinalu

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
U drugom polufinalu sastaće se Mladi radnik i Ribnica, odlučeno žrebom u Beogradu
BEOGRAD: Odbojkaši Vojvodine i Partizana sastaće se u polufinalu Kupa Srbije, odlučeno je žrebom u Beogradu. U drugom polufinalu sastaće se Mladi radnik i Ribnica. Domaćin finalnog turnira biće Novi Sad, koji je organizaciju... »

Šešelju ugrađen pejsmejker

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju juče je ugrađen pejsmejker, saopšteno je iz Srpske radikalne stranke.
– Po nezvaničnim informacijama koje imamo u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala, Šešeljevoj supruzi saopšteno da je ta intervencija završena. Međutim, iz Sekretarijata Haškog tribunala, Jadranku Šešelj su obavestili da je... »

LSV: Poslanici Lige produktivniji od demokrata iz Vojvodine

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Petoro poslanika Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) je u ovom mandatu u Narodnoj skupštini Srbije predložilo više zakona nego što su to učinili poslanici Demokratske stranke (DS) iz Vojvodine, izjavio je danas poslanik LSV Radovan Radovanović.
U saopštenju, povodom izjave predsednika Zakonodavnog odbora republičkog parlamenta Vlatka Ratkovića da je LSV u protekle četiri godine dala samo dva zakonska predloga, Radovanović je istakao da su poslanici te stranke predložili... »

Teheran: Iza ubistava naučnika stoje "strani krugovi"

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
TEHERAN- Iranske vlasti saopštile su da imaju čvrste dokaze da "krugovi iz inostranstva" stoje iza ubistava iranskih nuklearnih stručnjaka i zatražile od Saveta bezbednosti UN da osude njihovu smrt.
Ambasador Irana u UN Mohamed Hazai pozvao je u sredu generalnog sekretara Ban Ki-muna, Savet bezbednosti i predsednika Generalne skupštine UN Nasira Abdulaziza al-Nasera da osude ubistva "na najstroži način". U pismima upućenim... »

Delfini spremni za Ajndhoven

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Bila je ovo poslednja provera, kako naše, tako i ostalih reprezentacija pred Evropsko prvenstvo, koje u ponedeljak počinje u holandskom gradu Ajndhovenu
Vaterpolo reprezentacija Srbije zauzela je drugo mesto na veoma jakom Samaridis kupu, održanom na grčkom ostrvu Hios sa dve pobede i jednim porazom. Na startu turnira delfini su izgubili od Španaca 10:11, a onda vezali dve pobede... »

Poziv na takmičenje u besedništvu

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
KIKINDA: Demokratska stranka i Fondacija „Dr Zoran Đinđić” organizuju takmičenje u besedništvu pod nazivom „Besede u Zoranovu čast”, koje se održava sedmi put.
- Ovim takmičenjem želimo da promovišemo vrednosti evropske, moderne Srbije, koje je definisao dr Zoran Đinđić, i da omogućimo mladim ljudima da iskažu svoje liderske potencijale i unaprede veštine besedništva - rekla je... »

„Raspustilište” spušta zavesu

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Na „Raspustilištu” je u okviru kreativnih radionica održan kolaž latino američkih plesova čiji je moderator bila Ana Nauparac.
Mališani su se upoznali sa životinjama Kameničkog parka, a mogli su da učestvuju i u šarenoj radionici, čiji je modeartor Anica Čorda. Kao i svakog dana „Raspustilišta” deca su gledala maraton crtanih filmova i igrali se lego... »

Palestinci u braku s Izraelcima ne mogu živeti u Izraelu

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
TEL AVIV- Izraelski Vrhovni sud podržao je kontroverzni zakon kojim se zabranjuje Palestincima u braku s Izraelcima da žive na teritoriji jevrejske države.
Sudije su se sa šest glasova za i pet protiv saglasile da Palestinci koji dobiju izraelsko državljanstvo preko braka predstavljaju bezbednosnu pretnju. Veruje se da će taj zakon onemogućti hiljadama Palestinaca da žive sa svojim... »

ALONSO: Pravu vrednost bolida znaćemo kad počnu trke

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Ferari će novo vozilo predstaviti 3. februara u Maranelu, a prvi zvanični trening imaće tri dana kasnije na stazi Herez u Španiji
MADONA DI KAMPILjO: Bivši dvostruki prvak Formule 1 Španac Fernando Alonso rekao je da će tek na početku šampionata znati mogućnosti novog Ferarijevog bolida. Ferari će novo vozilo predstaviti 3. februara u Maranelu, a prvi... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.