http://www.dnevnik.rs/

EP SRBIJA 2012: Medalja briše sve prethodne promašaje

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Činjenica je da imamo veliki broj igrača koji mogu ravnopravno da se nose sa najvećim zvezdama svetskog rukometa, ali samo kada je u pitanju individualni kvalitet
Prošlo je više od deset godina od kada su rukometaši sa tla Republike Srbije, tada u sastavu reprezentacije SR Jugoslavije, osvojili medalju na nekom velikom skupu seniorskih reprezentacija. U međuvremenu potrošili smo niz... »

Protest zbog ulaska u EU

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
ZAGREB: Grupa vanparlamentarnih stranaka i udruženja koja se protive ulasku u Eu održaće 14. januara skup „Za Hrvatsku - NE u EU” .
Na skupu će biti izneseni razlozi zbog kojih Hrvatska ne bi trebalo da pristupi Evropskoj uniji i zbog kojih građani treba da glasaju protiv toga na referendumu. Skup će se održati na glavnom zagrebačkom Trgu bana Josipa... »

DOBRO JUTRO, NOVI SADE: Put otvoren samo svetskim šampionima

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Dobar posao se može i te kako brzo naći. Iako je ova rečenica potpuna istina, kada upadne u realni kontekst pitanja „kako”, e tu dolazi do problema.
Rečenica bi se odmah mogla i preformulisati preciznijim nastavakom- dobar posao se može i te kako brzo naći ako ste softveraš dostojan posla u jednom „Majkrosoftu”.Dakle, Fakultet tehničkih nauka po onoj staroj “misli globalno... »

Glavni grčki sindikat poziva na štrajk

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
ATINA- Glavni grčki sindikat GSEE je danas pozvao na održavanje štrajka u Atini sledeće nedelje pošto je vlada pojačala pritisak na radničke sindikate da prihvate smanjenja plata kako bi izbegla bankrot. Sindikat GSEE je saopštio da će njihov štrajk poslati "snažnu poruku" vladi, radnicima i grčkim institucionalnim kreditorima "koji planiraju nove i strože antiradničke mere."
GSEE je rekao da će udružiti snage sa manjim komunističkim radničkim grupama koje su prvobitno pozvale na štrajk početkom ovog meseca. Vlada je pozvala sindikate i radnike da revidiraju plate kako bi povećali konkurentnost u... »

Stiže 110 novih podzemnih kontejnera

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Krajem prošle godine JKP „Čistoća” je objavila tender za nabavku nove serije podzemnih kontejnera. Rukovodilac marketing službe Milica Vlaisavljević kaže za „Dnevnik” da je raspisan
tender za nabavku 110 podzemnih kontejnera. Oglas je objavljen u “Službenom glasniku” i svi uslovi su tamo navedeni. Tender je raspisan na mesec dana. Zatim sledi otvaranje ponuda i obadir najboljeg ponuđača. - Pošto je ovo... »

Turska skijašica poginula na treningu

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Osamnaestogodišnja Nemutlu pala je tokom treninga kada joj otpala skija i tom prilikom zadobila je fatalan prelom vratnog dela kičme
ISTANBUL: Turska skijašica Asli Nemutlu poginula je na treningu u istočnoj provinciji Erzurum, javila je državna agencija Anadolija. Osamnaestogodišnja Nemutlu pala je tokom treninga kada joj otpala skija i tom prilikom zadobila... »

KUP SRBIJE: Vojvodina - Partizan u polufinalu

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
U drugom polufinalu sastaće se Mladi radnik i Ribnica, odlučeno žrebom u Beogradu
BEOGRAD: Odbojkaši Vojvodine i Partizana sastaće se u polufinalu Kupa Srbije, odlučeno je žrebom u Beogradu. U drugom polufinalu sastaće se Mladi radnik i Ribnica. Domaćin finalnog turnira biće Novi Sad, koji je organizaciju... »

Istraga o snimaku gde marinci uriniraju po mrtvim talibanima

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
VAŠINGTON- Američke vojne vlasti saopštile su da vode istraga o video snimku koji se pojavio na internetu, gde se vide četvorica marinaca kako uriniraju po mrtvim talibanima.
Portparol Pentagona mornarički kapetan Džon Kirbi rekao je da bez obzira o kome se radi, i pod kojim se uslovima to dogodilo, takav čin smatra nečuvenim. Snimak je duboko uznemirujući i predstavlja nečuveno ponašanje, naveo je... »

Stiglo manje novca

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
VRBAS: Jubilarne nagrade prosvetnim radnicima vrbaske opštine za 2009. i 2010. godinu još uvek nisu isplaćene, a predsednik opštine Vrbas dr Željko Vidović je najavio da je sklopljen dogovor
sa predstavnicima sindikata da će jedan deo duga biti isplaćen do kraja janura, dok će drugi deo biti izmiren do kraja februara. Profesorka ruskog jezika u penziji Danica Tomin, koja je 2009. godine navršila 30 godina rada u... »

Svađa zbog predsednikovog ordena

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Povodom poslednjeg u nizu javnih nastupa savetnika predsednika Republike Srbije Nebojše Krstića na blogu B-92, u kojem je on ponovo izneo niz neistina o političkim akterima u Srbiji, Socijaldemokratska unija postavlja otvoreno pitanje
da li je ova kampanja dogovorena u Predsedništvu Srbije? Javnost Srbije bi trebalo da bude upoznata s tim da li su klevete, iznete na blogu predsednikovog savetnika, koje će imati epilog na sudu, zapravo deo strategije koja bi... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.