http://www.dnevnik.rs/

Obezbeđen posao za 29 osoba

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
ŽITIŠTE: Zamenik direktora Nacionalne službe za zapošljavanje Dejan Miljković, predsednik opštine Žitište Dragan Milenković i predsednica Lokalnog saveta za zapošljavanje Jelena Travar - Miljević uručili su,
u velikoj sali Skupštine opštine, ugovore po programu Lokalnog akcionog plana zapošljavanja iz 2011. godine, kandidatima koji su ispunili uslove. Po tom planu, predviđeno je zapošljavanje 29 lica, odnosno da kroz stručnu praksu... »

Pomen žrtvama i na Štrandu

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Memorijalno društvo "Racija 1942" pozvalo je posredstvom saopštenja za medije srodnike i građane Novog Sada da dođu na pomen žrtvama fašističke mađarske okupacione vojske, koji će održati Eparhija Bačka,
23. januara u 12 časova na Keju žrtava racije. Ovo Društvo uputilo je poziv Novosađanima da budu 22. januara u 19 časova u Srpskom narodnom pozorištu, kada će Eparhija Bačka prirediti program kao sećanje na više hiljada... »

Istraga o snimaku gde marinci uriniraju po mrtvim talibanima

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
VAŠINGTON- Američke vojne vlasti saopštile su da vode istraga o video snimku koji se pojavio na internetu, gde se vide četvorica marinaca kako uriniraju po mrtvim talibanima.
Portparol Pentagona mornarički kapetan Džon Kirbi rekao je da bez obzira o kome se radi, i pod kojim se uslovima to dogodilo, takav čin smatra nečuvenim. Snimak je duboko uznemirujući i predstavlja nečuveno ponašanje, naveo je... »

FORMULA 1: Malerozni Kubica

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Poljski vozač Formule 1 Robert Kubica prebačen je u bolnicu zbog povrede u nezgodi prilikom pada na ulici u gradiću Pjetrasanti
RIM: Poljski vozač Formule 1 Robert Kubica prebačen je u bolnicu zbog povrede u nezgodi prilikom pada na ulici u gradiću Pjetrasanti, u severozapadnoj Italiji. Italijanska novinska agencija ANSA prenosi da se malerozni Kubica... »

FUDBALSKI GLOBUS: Džerard u Liverpulu do kraja karijere

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
"Veoma sam srećan, ovo je značajan dan za mene i moju porodicu. Volim Liverpul, za kojeg navijam od malih nogu. Živim san, jer sam kapiten jednog od najvećih klubova na svetu", izjavio je Džerard
LONDON: Kapiten Liverpula Stiven Džerard ostaće do kraja karijere u tom klubu pošto je potpisao novi dugoročan ugovor. Međutim, ni Liverpul, ni Džerard nisu objavili na koji period je obnovljena saradnja, a nisu obelodanjeni ni... »

KUP ITALIJE: Napoli u četvrtfinalu

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Favorit je uz mnogo problema izborio prolaz dalje, a uspeh je obezbedio nakon preokreta pogotkom u finišu utakmice
RIM: Fudbaleri Napolija plasirali su se u četvrtfinale Kupa Italije pošto su na domaćem terenu, u osmini finala, savladali ekipu Ćezene sa 2:1. Favorit je uz mnogo problema izborio prolaz dalje, a uspeh je obezbedio nakon... »

Drma li se predizborni savez Tadića i Čanka

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
I dok u Ligi socijaldemokrata Vojvodine očekuju da će u narednoj kampanji na republičkim izborima nastupiti u koaliciji s Demokratskom strankom, što je pre izvesnog vremena nagovestila i funkcionerka DS-a Nada Kolundžija, u Vojvodini je ovih dana u žiži rat saopštenjima između te dve stranke, u kojima se koalicioni partneri ne libe ni najtežih optužbi na račun onih drugih.
Iako je namera učesnika ovog međustranačkog medijskog obračuna da dokažu da su baš oni u ovom mandatu najviše izborili za Vojvodinu, pre bi se moglo reći da ovim sukob, koji među demokratama i ligašima u Vojvodini tinja od... »

Država zida najskuplje stanove

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
Ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić najavio je da će u okviru programa masovne stanogradnje koju subvencioniše država u martu početi izgradnja 800 stanova u beogradskom naselju „Dr Ivan Ribar”, a cena kvadrata kretaće se od 1.250 do 1.290 evra, kao i na Voždovcu, gde je u toku izgradnja 4.600 stanova. Građani bez stana komentarišu da su cene previsoke jer tržište govori suprotno.
Prigovaraju i građani koji imaju stan, a kojima je Poreska uprava kao državna institucija precenila nekretninu prilikom oporezivanja. S obzirom na precenjivanje nekretnina, nameće se pitanje zašto potezi države nisu u interesu... »

Istraga kao da je planirano ubistvo Tadića

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
BANjALUKA, BEOGRAD: Iz policije Republike Srpske saopšteno je da je osoba koja je uhapšena u Banjaluci priznala da je unela naoružanje u dvoranu „Borik” 8. januara.
Kako se saznaje, reč je o Srbinu Bošku Stanišljeviću. Direktor sportske dvorane „Borik” Manojlo Zrnić rekao je da je Stanišljević u radnom odnosu u ovoj ustanovi duže od 20 godina i da je poslednjih deset dana bio na odsustvu... »

Radnici i paprikari odgurnuti štitovima

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2012.  
RUSKI KRSTUR: Radnike kompanije „ABC fud” u Ruskom Krsturu i proizvođače paprike iz ovog mesta koji su pre dvadesetak dana blokirali kombajnima ulaz u fabriku, dočekala je sudska odluka
o privremenim merama uklanjanja kombajna koju su sproveli sudski izvršitelji uz asistenciju oko 50 pripadnika policije. Naime, pripadnici policije su odgurnuli svojim štitovima ljude sa blokade, nakon čega je pomeren kombajn koji... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.