http://www.ekapija.com

Ekapija

Bolji backup za sve - "Symantec" predstavlja novine u čuvanju podataka

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.
Zbog eksplozivnog rasta količine podataka u poslednjih nekoliko godina, backup je postao veliki i teskoban poduhvat. Sa novim zahtevima koje virtualizacija i eDiscovery stavljaju pred nas, backup postaje još veći problem i veći uzrok zabrinutosti. Kompanija "Symantec" kao jedan od lidera u oblasti... »

SIEPA vodi proizvođače hrane i pića na sajam u Koreji - Rok za prijavu za "Seoul Food&Hotel" 31. januar 2012.

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.
Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA) pozvala je domaće proizvođače hrane i pića da se prijave za učešće na nacionalnom štandu Srbije na sajmu "Seoul Food & Hotel 2012", koji će se održati u maju ove godine u Seulu. Rok za prijavu je 31. januar 2012. godine, saopštila je... »

Kragujevac dobija još dva mosta

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.
(Kragujevac) Kragujevac će uskoro dobiti još dva mosta – jedan preko reke Ždraljice i jedan preko reke Grošnice. Ministarstvo ekonomije finansira izradu glavnog projekta mosta preko Grošnice, a ovaj posao poveren je beogradskoj firmi "Kosovoprojekt-inženjering". Ministarstvo, takođe, finansira i... »

Šta sadrži Pravilnik o poreskom računovodstvu?

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.
Vlada Srbije je donela Pravilnik o poreskom računovodstvu, koji se primenjuje od 1. januara 2012. godine. Ovim pravilnikom uređuju se knjigovodstvene evidencije, računski plan, knjigovodstvena načela, otvaranje knjiga, knjiženje uplata i obaveza, konsolidovanje i zaključivanje knjiga, rokovi za... »

Projekat enterijera Doma omladine u Beogradu – Prva nagrada za 2011.godinu u kategoriji enterijera višenamenskih izvedenih u Rigips sistemima

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.
Saint-Gobain Rigips Trophy Srbija i Crna Gora 2011 je takmičenje za najlepši enterijer izveden sa Rigips materijalima. Prvo takmičenje je održano u Beogradu 2001. godine. Potom su sledila takmičenja 2003, 2005, 2007 i 2009. godine, a poslednje je održano 18.11.2011. godine u rezidenciji ambasade... »

Erste banka i Viktor Troicki potpisali ugovor o saradnji i u 2012. godini

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.
Erste Bank a.d. Novi Sad i poznati srpski teniser Viktor Troicki potpisali su ugovor o saradnji i u 2012. godini i time nastavili uspešno, višegodišnje partnerstvo. Saradnja podrazumeva finansijsku podršku Banke Viktorovim aktivnostima, dok će on tokom mečeva u narednoj sezoni nositi logo banke na... »

Beogradska "Inventa" izrađuje GIS opštine Aranđelovac

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.
Bukovički kraj uskoro bi mogao biti još prijemčiviji za investitore, budući da je Opština Aranđelovac rešila da uloži oko 2,5 miliona dinara za izradu Geografsko informacionog sistema (GIS). Posao izrade GIS-a poveren je beogradskoj kompaniji "Inventa". Tweet Pogledajte i druge dokumente u rubrici... »

Čačanski "TDK Broker" i kastodi banka Hypo Alpe Adria ostali bez dozvole za rad

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.
Komisija za hartije od vrednosti oduzela je dozvolu za obavljanje delatnosti brokersko-dilerskog društva "TDK Broker" u Čačku. "TDK Broker", dobio je dozvolu Komisije 14. oktobra 2004. godine, a njeno važenje zvanično je prestalo 22. decembrom 2011. godine. Samo nekoliko dana ranije, iz registra... »

"Jedinstvo" iz Sevojna i beogradski "Artech Inženjering" rekonstruišu bazen u Zaječaru - Radovi vredni oko 50 miliona dinara

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.
Iako je novi izgled bazena u Zaječaru najavljivan još za drugu polovinu prethodne godine, tek nedavno su izabrani glavni izvođači radova. Naime, posao rekontrukcije i nadgradnje bazena u okviru spotskog centra "Kraljevica" obavljaće "Jedinstvo" iz Sevojna i beogradski "Artech inženjering". Oko 50... »

Četiri A za "Mitas" - AGCO dodelio češkoj kompaniji najvišu ocenu za dobavljača

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.
AGCO je dodelio "Mitasu" najvišu ocenu za dobavljača, za isporuke poljoprivrednih guma od januara do decembra 2011, saopštio je češki "Mitas". Robna marka "Continental", koju proizvodi "Mitas", je standardna oprema na četiri od šest AGCO-ovih serija, tj. "Fendt 924-930 Vario". AGCO procenjuje svoje... »

©2016 Netmark d.o.o.