http://www.ekapija.com

Ekapija

Projekat enterijera Doma omladine u Beogradu – Prva nagrada za 2011.godinu u kategoriji enterijera višenamenskih izvedenih u Rigips sistemima

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.  
Saint-Gobain Rigips Trophy Srbija i Crna Gora 2011 je takmičenje za najlepši enterijer izveden sa Rigips materijalima. Prvo takmičenje je održano u Beogradu 2001. godine. Potom su sledila takmičenja 2003, 2005, 2007 i 2009. godine, a poslednje je održano 18.11.2011. godine u rezidenciji ambasade... »

Erste banka i Viktor Troicki potpisali ugovor o saradnji i u 2012. godini

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.  
Erste Bank a.d. Novi Sad i poznati srpski teniser Viktor Troicki potpisali su ugovor o saradnji i u 2012. godini i time nastavili uspešno, višegodišnje partnerstvo. Saradnja podrazumeva finansijsku podršku Banke Viktorovim aktivnostima, dok će on tokom mečeva u narednoj sezoni nositi logo banke na... »

Beogradska "Inventa" izrađuje GIS opštine Aranđelovac

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.  
Bukovički kraj uskoro bi mogao biti još prijemčiviji za investitore, budući da je Opština Aranđelovac rešila da uloži oko 2,5 miliona dinara za izradu Geografsko informacionog sistema (GIS). Posao izrade GIS-a poveren je beogradskoj kompaniji "Inventa". Tweet Pogledajte i druge dokumente u rubrici... »

Čačanski "TDK Broker" i kastodi banka Hypo Alpe Adria ostali bez dozvole za rad

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.  
Komisija za hartije od vrednosti oduzela je dozvolu za obavljanje delatnosti brokersko-dilerskog društva "TDK Broker" u Čačku. "TDK Broker", dobio je dozvolu Komisije 14. oktobra 2004. godine, a njeno važenje zvanično je prestalo 22. decembrom 2011. godine. Samo nekoliko dana ranije, iz registra... »

"Jedinstvo" iz Sevojna i beogradski "Artech Inženjering" rekonstruišu bazen u Zaječaru - Radovi vredni oko 50 miliona dinara

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.  
Iako je novi izgled bazena u Zaječaru najavljivan još za drugu polovinu prethodne godine, tek nedavno su izabrani glavni izvođači radova. Naime, posao rekontrukcije i nadgradnje bazena u okviru spotskog centra "Kraljevica" obavljaće "Jedinstvo" iz Sevojna i beogradski "Artech inženjering". Oko 50... »

Četiri A za "Mitas" - AGCO dodelio češkoj kompaniji najvišu ocenu za dobavljača

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.  
AGCO je dodelio "Mitasu" najvišu ocenu za dobavljača, za isporuke poljoprivrednih guma od januara do decembra 2011, saopštio je češki "Mitas". Robna marka "Continental", koju proizvodi "Mitas", je standardna oprema na četiri od šest AGCO-ovih serija, tj. "Fendt 924-930 Vario". AGCO procenjuje svoje... »

Kad u braku krene loše - Film "I u dobru i u zlu" od 9. februara u bioskopima

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.  
Dobra vest za ljubitelje drame - 9. februara na bioskopska platna stiže film "I u dobru i u zlu" ("The Vow"). Sveže venčani par se oporavlja posle saobraćajne nezgode zbog koje je supruga završila u komi. Kada se probudi sa ozbiljnim gubitkom pamćenja, njen suprug se trudi da ponovo osvoji njeno... »

Londonska škola za odnose s javnošću upisuje XVII generaciju polaznika

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.  
Londonska škola za odnose s javnošću saopštila je danas da je počeo upis XVII generacije polaznika. Predavanja za prolećnu generaciju počinju u subotu, 24. marta i završavaju se ispitom 21. aprila. "Program Londonske škole za odnose s javnošću je odlična prilika za sve koji žele da nauče kako se... »

Helikopteri sleću u sve opštine u Srbiji - Izgradnja helidroma pomoći će turizam, zdravstvo i privredu

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.  
Huk helikopterskih propelera uskoro bi mogao da se čuje u svim lokalnim samoupravama u Srbiji jer je Direktorat civilnog vazduhoplovstva pokrenuo inicijativu da svaka opština dobije registrovani helidrom. Đorđe Brdarski, načelnik odeljenja aerodroma u Direktoratu, u razgovoru za "eKapiju" kaže da... »

Bolji backup za sve - "Symantec" predstavlja novine u čuvanju podataka

Ekapija četvrtak, 12. januar 2012.  
Zbog eksplozivnog rasta količine podataka u poslednjih nekoliko godina, backup je postao veliki i teskoban poduhvat. Sa novim zahtevima koje virtualizacija i eDiscovery stavljaju pred nas, backup postaje još veći problem i veći uzrok zabrinutosti. Kompanija "Symantec" kao jedan od lidera u oblasti... »

©2015 Netmark d.o.o.