http://gdestinacija.com

Gdestinacija

U Beču počinje sajam turizma

Gdestinacija četvrtak, 12. januar 2012.
U Beču se od danas do nedelje održava tradicionalni sajam turizma na kojem će se predstaviti 750 izlagača iz 70 zemalja i Austrije. U ponudi sajma naći će se dosta turističkih hitova, top-destinacija, odmora u trendu i tajnih saveta za ljude željne odmora kao i austrijske turističke regije... »

Skromniji doček pravoslavne Nove godine

Gdestinacija četvrtak, 12. januar 2012.
Na trgovima više gradova i u turističkim centrima Srbije u petak, 13. januara, biće organizovan doček Nove godine, koji se slavi po Julijanskom kalendaru. Zbog ekonomske krize, proslave će biti skromnije nego prethodnih godina, a uprkos nižim cenama, manje je i interesovanje za doček u hotelima i... »

Zimovanje za male pare

Gdestinacija četvrtak, 12. januar 2012.
Zimovanje ne mora uvek da bude skupo. Na Jastrebcu i Goču, naprimer, prenoćište košta od 450 dinara. Turistička organizacija Srbije kao napovoljniji, preporučuje planinarski dom "Jastrebac", na istoimenoj planini, gde prenoćište košta 450 dinara i "Smučarski dom" na Goču, gde prenoćište iznosi 850... »

Prvi konjički karavan na Tari

Gdestinacija četvrtak, 12. januar 2012.
U sklopu turističke promocije Tare i Mokre Gore, Konjički klub "Dora" organizovaće od 20. do 22. januara "Konjički karavan Tara - Mokra Gora". Dužina trase je 40 kilometara, a jahači će krenuti sa Manastirskih stanova, proći pored hotela Beli Bor, stići na plato kod Kaluđerskih Bara, zatim... »

Priliv kineskih turista u SAD

Gdestinacija četvrtak, 12. januar 2012.
Sve više i više ljudi iz Kine putuje u inostranstvo radi turizma. Njihov broj raste tako brzo da su Hilton hoteli naručili od Škole za orijentalne i afričke studije Londonskog univerziteta studiju o novom talasu kineskih turista. Ta studija navela je kompaniju Hilton da prilagodi mnoge svoje hotele... »

Sofija je najjeftiniji grad za turiste u Evropi

Gdestinacija četvrtak, 12. januar 2012.
Za jednodnevni boravak u bugarskoj prestonici potrebno je izdvojiti 23,71 američkih dolara. Po listi koju je uradio američki portal "Price of Travel" na osnovu Evropskog indeksa za niskobudžetski turizam, iza Sofije je poljski grad Krakov - sa 23,83 dolara potrebnih za jednodnevni boravak i... »

©2016 Netmark d.o.o.