http://www.juznevesti.com

Južne vesti

"Simpo" najavljuje izvoz od 50 miliona evra

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.
S obzirom na veliki pad prodaje nameštaja na domaćem tržištu kompanija "Simpo" u ovoj poslovnoj godini akcenat će staviti na izvoz.
- Ušli smo u vrlo ambiciozne poduhvate, vezane za planirani izvoz koji će u odnosu na predhodnu godinu biti povećan za više od pedesed procenata, što znači da će "Simpo" izvesti nameštaj u vrednosti od 50 miliona evra – kaže... »

Akcija Narodnog pozorišta za "Srpsku" Novu godinu

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.
Predstavnici Narodnog pozorišta u Nišu će u petak, 13. januara povodom Nove godine po julijanskom kalendaru, deliti prolaznicima besplatan čaj, reklamni materijal, repertoar za januar sa kalendarom za tekuću godinu.
Akcija će trajati od 12h do 14h, a tako služba marketinga želi da da animira publiku i promoviše akciju „prazničnog popusta“ koja podrazumeva cenu ulaznice od samo 250 dinara za sve predstave u januaru. U petak, 13. januara od... »

Zabranjen parking kod hale Čair

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.
Od 13. do 19. januara biće zabranjeno parkiranje u ulici 9. brigade, koja prolazi pored hale. Tokom dana kada se igraju utakmice privremeno će biti zabranjen i saobraćaj u ovoj ulici.
Razlog ovome je održavanje utakmica B grupe Evropskog prvenstva za rukometaše u hali Čair, saopšteno je iz Gradske kuće. Danima kada se odigravaju utakmice predviđena je potpuna obustava saobraćaja i to: - 15. januara od 14:30h... »

Izbor za sportistu u Vranju

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.
I ove godine grad Vranje, Sportski savez i Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje, objavili su konkurs za najbolje u vranjskom sportu.
Klubovi, sportska društva, savezi, sportske organizacije, kao i osnovne i srednje škole iz Vranja trebalo si dostave svoje predloge za izbor do 20 januara, Sportskom savezu Vranja. Imena ovogodišnjih laureata biće obelodanjena... »

Izložba u galeriji "Srbija"

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.
Izložba radova likovnih umetnika jugoistočne Srbije biće otvorena u 19h u galeriji "Srbija" u Nišu.
Organizator izložbe je Galerija savremenih likovnih umetnosti, a umetnici čiji će radovi biti izloženi su članovi Udruženja likovnih umetnika... »

Rukometaši sleću u Beograd

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.
Nijedna rukomentna reprezentacija neće u Niš doći avionom, saznaju Južne vesti.
Selekcije Švedske, Češke i Nemačke, koje će uz Makedoniju igrati utakmice grupnog dela Evropskog prvenstva u Nišu, već su sletele ili će u toku dana sleteti na beogradski aerodrom, dok će "Konstantin Veliki" ostati kao... »

Isključenja struje zbog radova

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.
Zbog planiranih radova na elektroenergetskoj mreži u petak, 13. januara bez napajanja će biti:
- od 9h do 15h, delovi ulica Jadranske, Plavske, Pribojske i Šoferske u naselju Donji Komren; - od 10h do 15h, deo naselja Milka... »

Kolaps zbog pucanja toplovoda

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.
Osim što su ostali bez grejanja, stanovnici zgrada broj 2, 4 i 6 dan su proveli i bez struje, jer su prekinuti i kablovi.
Stanovnici Zetske ulice broj 2,4 i 6 od srede oko 20,30h nemaju daljinsko grejanje zbog havarije na toplovodu. A, zbog šikljanja vode, prekinuti su i dovodi struje, tako da se stanari snalaze na sve načine da ispune obične... »

Mečevi Evropskog prvenstva na YouTube-u

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.
Na zvaničnom YouTube kanalu Evropske rukometne federacije biće emitovani prenosi svih mečeva Evropskog prvenstva u Srbiji.
Prvi meč koji će na ovom kanalu biti emitovan je duel prvog kola B grupe koji se igra u Nišu u nedelju, 15. januara od 17:20h između Nemačke i Češke. Kako se navodi na sajtu EHF-a, svi mečevi će biti direktno prenošeni i on-line... »

Paketići za decu u Pirotu

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.
Udruženje "Bata Kale" organizovalo je akciju prikupljanja sredstava za kupovinu paketića koji će u petak, 13. januara biti uručeni najsiromašnijoj romskoj deci.
Novogodišnje paketiće, koji su dar vernika hrama ''Roždestvo Hristovo'' u Pirotu na dan Svetog Vasilija Velikog dobiće i deca u starateljskim porodicama. Iz crkve obaveštavaju sve ljude dobre volje, ukoliko žele da pomognu, da... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.