http://www.juznevesti.com

Južne vesti

"Simpo" najavljuje izvoz od 50 miliona evra

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.  
S obzirom na veliki pad prodaje nameštaja na domaćem tržištu kompanija "Simpo" u ovoj poslovnoj godini akcenat će staviti na izvoz.
- Ušli smo u vrlo ambiciozne poduhvate, vezane za planirani izvoz koji će u odnosu na predhodnu godinu biti povećan za više od pedesed procenata, što znači da će "Simpo" izvesti nameštaj u vrednosti od 50 miliona evra – kaže... »

Akcija Narodnog pozorišta za "Srpsku" Novu godinu

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.  
Predstavnici Narodnog pozorišta u Nišu će u petak, 13. januara povodom Nove godine po julijanskom kalendaru, deliti prolaznicima besplatan čaj, reklamni materijal, repertoar za januar sa kalendarom za tekuću godinu.
Akcija će trajati od 12h do 14h, a tako služba marketinga želi da da animira publiku i promoviše akciju „prazničnog popusta“ koja podrazumeva cenu ulaznice od samo 250 dinara za sve predstave u januaru. U petak, 13. januara od... »

Izbor za sportistu u Vranju

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.  
I ove godine grad Vranje, Sportski savez i Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje, objavili su konkurs za najbolje u vranjskom sportu.
Klubovi, sportska društva, savezi, sportske organizacije, kao i osnovne i srednje škole iz Vranja trebalo si dostave svoje predloge za izbor do 20 januara, Sportskom savezu Vranja. Imena ovogodišnjih laureata biće obelodanjena... »

Izložba u galeriji "Srbija"

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.  
Izložba radova likovnih umetnika jugoistočne Srbije biće otvorena u 19h u galeriji "Srbija" u Nišu.
Organizator izložbe je Galerija savremenih likovnih umetnosti, a umetnici čiji će radovi biti izloženi su članovi Udruženja likovnih umetnika... »

Zabranjen parking kod hale Čair

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.  
Od 13. do 19. januara biće zabranjeno parkiranje u ulici 9. brigade, koja prolazi pored hale. Tokom dana kada se igraju utakmice privremeno će biti zabranjen i saobraćaj u ovoj ulici.
Razlog ovome je održavanje utakmica B grupe Evropskog prvenstva za rukometaše u hali Čair, saopšteno je iz Gradske kuće. Danima kada se odigravaju utakmice predviđena je potpuna obustava saobraćaja i to: - 15. januara od 14:30h... »

Isključenja struje zbog radova

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.  
Zbog planiranih radova na elektroenergetskoj mreži u petak, 13. januara bez napajanja će biti:
- od 9h do 15h, delovi ulica Jadranske, Plavske, Pribojske i Šoferske u naselju Donji Komren; - od 10h do 15h, deo naselja Milka... »

Rukometaši sleću u Beograd

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.  
Nijedna rukomentna reprezentacija neće u Niš doći avionom, saznaju Južne vesti.
Selekcije Švedske, Češke i Nemačke, koje će uz Makedoniju igrati utakmice grupnog dela Evropskog prvenstva u Nišu, već su sletele ili će u toku dana sleteti na beogradski aerodrom, dok će "Konstantin Veliki" ostati kao... »

Kolaps zbog pucanja toplovoda

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.  
Osim što su ostali bez grejanja, stanovnici zgrada broj 2, 4 i 6 dan su proveli i bez struje, jer su prekinuti i kablovi.
Stanovnici Zetske ulice broj 2,4 i 6 od srede oko 20,30h nemaju daljinsko grejanje zbog havarije na toplovodu. A, zbog šikljanja vode, prekinuti su i dovodi struje, tako da se stanari snalaze na sve načine da ispune obične... »

Mečevi Evropskog prvenstva na YouTube-u

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.  
Na zvaničnom YouTube kanalu Evropske rukometne federacije biće emitovani prenosi svih mečeva Evropskog prvenstva u Srbiji.
Prvi meč koji će na ovom kanalu biti emitovan je duel prvog kola B grupe koji se igra u Nišu u nedelju, 15. januara od 17:20h između Nemačke i Češke. Kako se navodi na sajtu EHF-a, svi mečevi će biti direktno prenošeni i on-line... »

Paketići za decu bez roditelja u Pirotu

Južne vesti četvrtak, 12. januar 2012.  
Klub navijača Crvene zvezde „Delije“ iz Prokuplja, povodom obeležavanja pravoslavne Nove godine podelio je 49 paketića deci bez roditeljskog staranja sa područja prokupačke opštine.
Pet paketića podeljena su i deci raseljenih iz Bosne i Hrvatske koji su nastanjeni u ovoj opštini. Podela paketića predstavlja tradicionalnu, devetu za redom humanitarnu akciju ovih navijača koji su do sada organizovali... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.