http://www.kurir-info.rs

Povređen mladić u Košutnjaku kod groblja

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Dvadesetogodišnjak je u udesu povredio vrat, ali je odbio prevoz u bolnicu
BEOGRAD - Tokom noći i jutra lekarima su se najčešće javljali srčani bolesnici, cerebrovaskularni i astmatičari, a u tom periodu dogodio se jedan saobraćajni udes u kojem je jedna osoba povređena, izjavila je portparol Hitne... »

U Turskoj na treningu poginula skijašica

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Osamnaestogodišnja Nemutlu pala je tokom treninga kada joj otpala skija i tom prilikom zadobila je fatalan prelom vratnog dela kičme.
ISTANBUL - Turska skijašica Asli Nemutlu poginula je na treningu u istočnoj provinciji Erzurum, javila je državna agencija Anadolija. Osamnaestogodišnja Nemutlu pala je tokom treninga kada joj otpala skija i tom prilikom zadobila... »

Ugroženim Lozničanima po 5.000 dinara

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Sredstva za pružanje jednokratne pomoći podjednako su raspodeljena na ukupno 635 materijalno ugroženih građana i onih koji su ostali bez posla
LOZNICA - Sredstva za pružanje jednokratne pomoći, koja je Ministarstvo rada i socijalne politike odobrilo Centru za socijalni rad u Loznici, podjednako su raspodeljena na ukupno 635 materijalno ugroženih građana i Lozničana koji... »

Sakupljeno milion dinara za "Beogradski bebi klub"

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Posebne novogodišnje šolje mogle su da se kupe na manifestaciji "Trg otvorenog srca", a do danas je rasprodat celokupan tiraž od ukupno 6.300 šolja
BEOGRAD - Milion dinara, koliko je prikupljeno u akciji prodaje novogodišnjih šolja na Trgu Republike u Beogradu, biće poklonjeno za projekat Skupštine grada "Beogradski bebi klub". Posebne novogodišnje šolje mogle su da se kupe... »

Evropski poslanici za EU kandidaturu Srbije

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Poslanik Jelko Kacin, predlagač rezolucije, istakao je da je Srbija umnogome ispunila sve ključne ciljeve
BRISEL - U Evropskom parlamentu (EP) u Briselu podržan je stav da vođi Evropske unije u martu odobre Srbiji status kandidata za članstvo, uz zahteve da se o tome što pre pokrenu i pregovori, prvenstveno o poglavljima vladavine... »

Bez javnog dočeka, klubovi pripremili bogat program

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Najmasovnije okupljanje građana u prestonici očekuje se tradicionalno ispred hrama Svetog Save gde će u ponoć sa četiri terase hrama biti pušten vatromet, dok će moleban u toj crkvi služiti episkop hvostanski Atanasije
BEOGRAD - Na trgovima Beograda neće biti organizovan doček Nove godine po julijanskom kalendaru, ali su klubovi, restorani i kafane pripremili raznovrsan program za svačiji ukus i džep - od nastupa Šabana Šaulića do koncerta... »

Raskalašni Britanci orgijali celu noć

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Jedna devojka je uspela na žurci da vodi ljubav sa trojicom, a sa još devetoricom se pohvatala
LONDON - Učesnici rijaliti šoua "Take Me Out" orgijali su dva dana. Dobili su alkohol i opijali su se, a usput su vodili ljubav gde god su stigli, jedni pred drugima i po svim sobama vile, napisao je jedan od učesnika britanskog... »

Karabatić s Francuzima juriša na zlato

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Francuska rukometna zvezda je momak rođen u Nišu i bez dileme najbolji rukometaš sveta
BEOGRAD - Rukometna reprezentacija Francuske apsolutni je favorit za osvajanje šampionske titule na jubilarnom 10. šampionatu Evrope, koje će se od 15. do 29. januara održati u Srbiji. Aktuelni olimpijski, evropski i dvostruki... »

Nikolić ponovo kandidat za predsednika Srbije

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Pored mesta premijera, koje će kao najjača opoziciona partija zasluživati, očekujem da kada se raspišu predsednički izbori Tomislav Nikolić pokaže ko ima podršku građana", kazala je Jorgovanka Tabaković
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić kandidovaće se za predsednika Srbije i u slučaju da SNS prethodno na parlamentarnim izborima osvoji vlast i on bude premijer. "Pored mesta premijera, koje će kao... »

Fabrika vode u Majdevu radi sa pola kapaciteta

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Oba rezervoara na Bagdali, ukupnog kapaciteta većeg od 6.000 kubnih metara, potpuno su spremna i iz njih će se snabdevati najveći deo grada
KRUŠEVAC - Fabrika vode u Majdevu će od ponedeljka, 16. januara, u naredna dva i po meseca prepoloviti isporuku vode, na 260 do 290 litara u sekundi, jer počinju radovi na rekonstrukciji proizvodnog dela fabrike, saopštio je... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.