http://www.kurir-info.rs

Kurir

Pogledajte, Ceco mi te volimo

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Fanovi folk dive Svetlane Cece Ražnatović snimili su pesmu koju su sami napisali za nju i koju će premijerno izvesti kad pevačica napusti kućni pritvor
Ljubav živi! Lepo je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović svojim aktuelnim albumom poručila da ljubav živi, a da je zaista tako pokazali su njeni najveći fanovi. Naime, Cecini fanovi su odlučili da svojoj miljenici poklone pesmu... »

U toku uređivanje podzemnih prolaza

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Sa zidova prolaza uklanjaju se plakati i grafiti, a u pojedinim prolazima popravlja i rasveta
BEOGRAD - Služba za održavanje mostova i prolaza JKP "Beograd put" ovih dana aktivno uređuje gradske podzemne prolaze. Kako je rekao Petar Stojanović, rukovodilac te službe, u nadležnosti ovog preduzeća jeste devetnaest podzemnih... »

Srbija će biti odličan domaćin evropskim rukometašima

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Gradovi Beograd, Novi Sad, Vršac i Niš, iako u uslovima ekonomske krize, učinili su maksimum napora da obezbede idealne uslove i sportistima i navijačima
BEOGRAD - Samo još tri dana ostalo je do početka Evropskog šampionata za rukometaše, ali već je jasno da će Srbija kao i mnogo puta do sada biti sjajan organizator i da će se tokom naredne dve nedelje na desetine hiljada gostiju... »

Novosađani posle tuče za tablice zovu Dačića

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Ispred šaltera Policijske uprave u Novom Sadu, gde građani podnose zahteve za registraciju gužve traju mesecima. Situacija kulminirala u utorak
NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović uputio je danas pismo ministru unutrašnjih poslova Srbije Ivici Dačiću, u kojem apeluje da MUP Srbije preduzme sve mere da bi se obezbedilo potrebno ljudstvo i... »

LSV: Čeda hteo da ukine autonomiju Vojvodine

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Čankova Liga socijaldemokrata Vojvodine ocenila kao licemernu tvrdnju Liberalno-demokratske stranke da LSV ne radi dovoljno u interesu Vojvodine i podsetila na ranije izjave lidera LDP
NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) je večeras ocenila da je licemerna tvrdnja Liberalno-demokratske stranke (LDP) da LSV ne radi dovoljno u interesu Vojvodine. LSV je ukazala da ta ocena dolazi od stranke koja se... »

Vuka Draškovića ostavili svi saborci!

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
U prvom sazivu SPO imao 19 ljudi u Skupštini, a sada nisu ni u stranci
BEOGRAD - Rani parlamentarizam! Prvi višestranački izbori u Srbiji održani su 9. decembra 1991, a višepartijski parlament izabran je 11. januara 1991. Tačno pre 21 godinu, od 250 poslanika u Skupštini, njih 19 je bilo iz redova... »

Nove operacione sale u KBC Zemun

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Pet rekonstruisanih i moderno opremljenih operacionih sala juče su obišli gradonačelnik Dragan Đilas i predsednik Skupštine Aleksandar Antić
BEOGRAD - Otvara se. Operacioni blok Kliničko-bolničkog centra Zemun potpuno je renoviran, a u ponedeljak će biti otvoren za pacijente. Pet rekonstruisanih i moderno opremljenih operacionih sala juče su obišli gradonačelnik... »

Neverovatan poen u meču kineskih odbojkašica

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
PEKING - To mogu samo Kinezi...odnosno Kineskinje. Slučaj se desio na odbojkaškog utakmici prvenstva Kine između odbojkašica Tijan Jina i Armija. UTakmica sama po sebi ne bi bila čudna da devojke nisu odigrale jedan od najdužih poena u "istoriji" odbojke. Snimak na kome su odigrale Čak 16 razmena,... »

U zaječarskom okrugu u požarima poginulo 15 ljudi

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Najviše je bilo poljskih i šumskih požara, a uzrok je u većini slučajeva ljudski faktor
ZAJEČAR - U požarima na području opština Zaječar, Knjaževac, Sokobanja i Boljevac u 2011. godini, nastradalo je 15 ljudi, a 30 je bilo povređeno, izjavio je Radomir Ristić, predsednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Zaječaru.... »

LSV: Aktvniji smo od poslanika DS iz Vojvodine

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
U protekle četiri godine predložili smo više zakonskih predloga, izmena i dopuna zakona, rezolucija i deklaracija i oko 300 amandmana, rekao je Radovan Radovanović
NOVI SAD - Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Radovan Radovanović je izjavio je da je petoro poslanika u ovom mandatu u Narodnoj skupštini Srbije predložilo više zakona nego što su to učinili poslanici Demokratske... »

©2016 Netmark d.o.o.