http://www.kurir-info.rs

Zvezdine odbojkašice izgubile od Skavolinija

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Odbojašice Crvene zvezde u poslednjem kolu Grupe E dočekuju ekipu Fakro Mušina 17. januara u 18.00
PEZARO - Odbojkašice Crvene zvezde izgubile su u četvrtak uveče u gostima od Skavolinija sa 3:0 (25:23, 25:17, 25:22), u utakmici petog kola Grupe E Lige šampiona. Meču u Pezaru prisustvovalo je oko 1.000 gledalaca, a trajao je... »

Nove operacione sale u KBC Zemun

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Pet rekonstruisanih i moderno opremljenih operacionih sala juče su obišli gradonačelnik Dragan Đilas i predsednik Skupštine Aleksandar Antić
BEOGRAD - Otvara se. Operacioni blok Kliničko-bolničkog centra Zemun potpuno je renoviran, a u ponedeljak će biti otvoren za pacijente. Pet rekonstruisanih i moderno opremljenih operacionih sala juče su obišli gradonačelnik... »

Stanić: Uspeh bi bio da igramo finale

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Golman rukometne je istakao da su pripreme odlično prošle i da sada u završnici ekipa treba da se osveži kako bi što bolje ušla u prvu utakmicu portiv Poljske
BEOGRAD - Golman rukometne reprezentacije Srbije Darko Stanić izjavio je da bi za njega bio uspeh kada bi ekipa igrala u finalu Evropskog prvenstva u Beogradu. Srbija počinje takmičenje na Evropskom prvenstvu 15. januara,... »

Makoli može u Bujanovac samo kao građanin

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
MUP nije obavešten da je postignut dogovor da kosovski političari dolaze u Srbiju radi obavljanja svojih polkitičkih funkcija, rekao je Ivica Dačić
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u četvrtak da svako sa Kosova može da dođe u Srbiju kao običan građanin, a ne kao ministar i to je definisano dogovorom delegacija Prištine i Beograda u... »

Pogledajte, mala Slovenka operska diva

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Jedanaestogodišnja Slovenka Sandra Harp oduševila je žiri, ali i publiku u slovenskom izdanju šoua „Ja imam talent“. Njen san je da bude operska pevačica, a talent je neosporan. Pogledajte i poslušajte zašto je zovu „slovenska Suzan... »

U zaječarskom okrugu u požarima poginulo 15 ljudi

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Najviše je bilo poljskih i šumskih požara, a uzrok je u većini slučajeva ljudski faktor
ZAJEČAR - U požarima na području opština Zaječar, Knjaževac, Sokobanja i Boljevac u 2011. godini, nastradalo je 15 ljudi, a 30 je bilo povređeno, izjavio je Radomir Ristić, predsednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Zaječaru.... »

Petrović: Za mesec i po očekujemo dobre vesti iz EU

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Potpredsednik DS dodao i da ne računa ni na predizbornu, a ni na postizbornu koaliciju sa naprednjacima
VALJEVO - Kroz mesec i po dana očekujemo dobre vesti iz Evropske unije, izjavio je potpredsednik Demokratske stranke Dušan Petrović, na koktelu održanom u gradskom odboru DS u Valjevu, kome je prisustvovao veliki broj članova,... »

Izbeglima na opštini Palilula pomoć u građevinskom materijalu

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Prijave s dokumentacijom mogu se podneti najkasnije do 25. januara
BEOGRAD - Opština Palilula i Komesarijat za izbeglice Srbije pozvali su izbegla i raseljena lica koja žive na teritoriji te beogradske opštine da ostvare pravo na pomoć u građevinskom materijalu. Pravo na pomoć mogu da ostvare i... »

Vojvodina-Partizan u polufinalu Kupa Srbije

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
U drugom polufinalu sastaće se Mladi radnik i Ribnica
BEOGRAD - Odbojkaši Vojvodine i Partizana sastaće se u polufinalu Kupa Srbije, odlučeno je danas žrebom u Beogradu. U drugom polufinalu sastaće se Mladi radnik i Ribnica. Domaćin finalnog turnira biće Novi Sad, koji je organizaciju dobio u konkurenciji Mladog Radnika... »

Milo Đukanović: Sin bogatiji od mene!

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
PODGORICA - Iver ne pada daleko od klade. Sin bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića Blažo najbogatiji je član te porodice, ako je suditi po izveštaju o imovinskom stanju koji je stariji Đukanović predao Komisiji za sprečavanje sukoba interesa. Blažo Đukanović je vlasnik polovine firme “BB... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.