http://www.kurir-info.rs

Fabrika vode u Majdevu radi sa pola kapaciteta

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Oba rezervoara na Bagdali, ukupnog kapaciteta većeg od 6.000 kubnih metara, potpuno su spremna i iz njih će se snabdevati najveći deo grada
KRUŠEVAC - Fabrika vode u Majdevu će od ponedeljka, 16. januara, u naredna dva i po meseca prepoloviti isporuku vode, na 260 do 290 litara u sekundi, jer počinju radovi na rekonstrukciji proizvodnog dela fabrike, saopštio je... »

Vuka Draškovića ostavili svi saborci!

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
U prvom sazivu SPO imao 19 ljudi u Skupštini, a sada nisu ni u stranci
BEOGRAD - Rani parlamentarizam! Prvi višestranački izbori u Srbiji održani su 9. decembra 1991, a višepartijski parlament izabran je 11. januara 1991. Tačno pre 21 godinu, od 250 poslanika u Skupštini, njih 19 je bilo iz redova... »

Neverovatan poen u meču kineskih odbojkašica

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
PEKING - To mogu samo Kinezi...odnosno Kineskinje. Slučaj se desio na odbojkaškog utakmici prvenstva Kine između odbojkašica Tijan Jina i Armija. UTakmica sama po sebi ne bi bila čudna da devojke nisu odigrale jedan od najdužih poena u "istoriji" odbojke. Snimak na kome su odigrale Čak 16 razmena,... »

U toku uređivanje podzemnih prolaza

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Sa zidova prolaza uklanjaju se plakati i grafiti, a u pojedinim prolazima popravlja i rasveta
BEOGRAD - Služba za održavanje mostova i prolaza JKP "Beograd put" ovih dana aktivno uređuje gradske podzemne prolaze. Kako je rekao Petar Stojanović, rukovodilac te službe, u nadležnosti ovog preduzeća jeste devetnaest podzemnih... »

Novosađani posle tuče za tablice zovu Dačića

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Ispred šaltera Policijske uprave u Novom Sadu, gde građani podnose zahteve za registraciju gužve traju mesecima. Situacija kulminirala u utorak
NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović uputio je danas pismo ministru unutrašnjih poslova Srbije Ivici Dačiću, u kojem apeluje da MUP Srbije preduzme sve mere da bi se obezbedilo potrebno ljudstvo i... »

LSV: Aktvniji smo od poslanika DS iz Vojvodine

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
U protekle četiri godine predložili smo više zakonskih predloga, izmena i dopuna zakona, rezolucija i deklaracija i oko 300 amandmana, rekao je Radovan Radovanović
NOVI SAD - Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Radovan Radovanović je izjavio je da je petoro poslanika u ovom mandatu u Narodnoj skupštini Srbije predložilo više zakona nego što su to učinili poslanici Demokratske... »

Zvezdine odbojkašice izgubile od Skavolinija

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Odbojašice Crvene zvezde u poslednjem kolu Grupe E dočekuju ekipu Fakro Mušina 17. januara u 18.00
PEZARO - Odbojkašice Crvene zvezde izgubile su u četvrtak uveče u gostima od Skavolinija sa 3:0 (25:23, 25:17, 25:22), u utakmici petog kola Grupe E Lige šampiona. Meču u Pezaru prisustvovalo je oko 1.000 gledalaca, a trajao je... »

Nove operacione sale u KBC Zemun

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Pet rekonstruisanih i moderno opremljenih operacionih sala juče su obišli gradonačelnik Dragan Đilas i predsednik Skupštine Aleksandar Antić
BEOGRAD - Otvara se. Operacioni blok Kliničko-bolničkog centra Zemun potpuno je renoviran, a u ponedeljak će biti otvoren za pacijente. Pet rekonstruisanih i moderno opremljenih operacionih sala juče su obišli gradonačelnik... »

Makoli može u Bujanovac samo kao građanin

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
MUP nije obavešten da je postignut dogovor da kosovski političari dolaze u Srbiju radi obavljanja svojih polkitičkih funkcija, rekao je Ivica Dačić
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u četvrtak da svako sa Kosova može da dođe u Srbiju kao običan građanin, a ne kao ministar i to je definisano dogovorom delegacija Prištine i Beograda u... »

Stanić: Uspeh bi bio da igramo finale

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Golman rukometne je istakao da su pripreme odlično prošle i da sada u završnici ekipa treba da se osveži kako bi što bolje ušla u prvu utakmicu portiv Poljske
BEOGRAD - Golman rukometne reprezentacije Srbije Darko Stanić izjavio je da bi za njega bio uspeh kada bi ekipa igrala u finalu Evropskog prvenstva u Beogradu. Srbija počinje takmičenje na Evropskom prvenstvu 15. januara,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.