http://www.kurir-info.rs

Kurir

Pogledajte, mala Slovenka operska diva

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Jedanaestogodišnja Slovenka Sandra Harp oduševila je žiri, ali i publiku u slovenskom izdanju šoua „Ja imam talent“. Njen san je da bude operska pevačica, a talent je neosporan. Pogledajte i poslušajte zašto je zovu „slovenska Suzan... »

Ugroženim Lozničanima po 5.000 dinara

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Sredstva za pružanje jednokratne pomoći podjednako su raspodeljena na ukupno 635 materijalno ugroženih građana i onih koji su ostali bez posla
LOZNICA - Sredstva za pružanje jednokratne pomoći, koja je Ministarstvo rada i socijalne politike odobrilo Centru za socijalni rad u Loznici, podjednako su raspodeljena na ukupno 635 materijalno ugroženih građana i Lozničana koji... »

Petrović: Za mesec i po očekujemo dobre vesti iz EU

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Potpredsednik DS dodao i da ne računa ni na predizbornu, a ni na postizbornu koaliciju sa naprednjacima
VALJEVO - Kroz mesec i po dana očekujemo dobre vesti iz Evropske unije, izjavio je potpredsednik Demokratske stranke Dušan Petrović, na koktelu održanom u gradskom odboru DS u Valjevu, kome je prisustvovao veliki broj članova,... »

Bez javnog dočeka, klubovi pripremili bogat program

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Najmasovnije okupljanje građana u prestonici očekuje se tradicionalno ispred hrama Svetog Save gde će u ponoć sa četiri terase hrama biti pušten vatromet, dok će moleban u toj crkvi služiti episkop hvostanski Atanasije
BEOGRAD - Na trgovima Beograda neće biti organizovan doček Nove godine po julijanskom kalendaru, ali su klubovi, restorani i kafane pripremili raznovrsan program za svačiji ukus i džep - od nastupa Šabana Šaulića do koncerta... »

Vojvodina-Partizan u polufinalu Kupa Srbije

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
U drugom polufinalu sastaće se Mladi radnik i Ribnica
BEOGRAD - Odbojkaši Vojvodine i Partizana sastaće se u polufinalu Kupa Srbije, odlučeno je danas žrebom u Beogradu. U drugom polufinalu sastaće se Mladi radnik i Ribnica. Domaćin finalnog turnira biće Novi Sad, koji je organizaciju dobio u konkurenciji Mladog Radnika... »

Milo Đukanović: Sin bogatiji od mene!

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
PODGORICA - Iver ne pada daleko od klade. Sin bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića Blažo najbogatiji je član te porodice, ako je suditi po izveštaju o imovinskom stanju koji je stariji Đukanović predao Komisiji za sprečavanje sukoba interesa. Blažo Đukanović je vlasnik polovine firme “BB... »

Fabrika vode u Majdevu radi sa pola kapaciteta

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Oba rezervoara na Bagdali, ukupnog kapaciteta većeg od 6.000 kubnih metara, potpuno su spremna i iz njih će se snabdevati najveći deo grada
KRUŠEVAC - Fabrika vode u Majdevu će od ponedeljka, 16. januara, u naredna dva i po meseca prepoloviti isporuku vode, na 260 do 290 litara u sekundi, jer počinju radovi na rekonstrukciji proizvodnog dela fabrike, saopštio je... »

Ferari za Alonsa spremio novi bolid za novu sezonu

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Novi bolid Ferarija biće javno predstavljen 3. februara u Maranelu dok će prvi put biti na zvaničnom treningu 6. februara na stazi Herez u Španiji.
MADONA DI KAMPILJO - Vozač Ferarija i bivši dvostruki šampion Formule Jedan Fernando Alonso ocenio je da je novi bolid njegove ekipe rezultat dobrog i napornog rada, ali da do početka takmičenja niko ne zna kako će se on pokazati... »

U toku uređivanje podzemnih prolaza

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Sa zidova prolaza uklanjaju se plakati i grafiti, a u pojedinim prolazima popravlja i rasveta
BEOGRAD - Služba za održavanje mostova i prolaza JKP "Beograd put" ovih dana aktivno uređuje gradske podzemne prolaze. Kako je rekao Petar Stojanović, rukovodilac te službe, u nadležnosti ovog preduzeća jeste devetnaest podzemnih... »

Kacin: Srbija da dobije status kandidata

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Izvestilac Evropskog parlamenta rekao je da je Srbija učinila značajne reforme i uhapsila preostala dva haška optuženika
BRISEL - Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin izjavio je da Srbiji treba odobriti status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji (EU) i što pre otvoriti pregovore o članstvu, kako bi Unija pokazala da prihvata i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.