http://www.kurir-info.rs

U zaječarskom okrugu u požarima poginulo 15 ljudi

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Najviše je bilo poljskih i šumskih požara, a uzrok je u većini slučajeva ljudski faktor
ZAJEČAR - U požarima na području opština Zaječar, Knjaževac, Sokobanja i Boljevac u 2011. godini, nastradalo je 15 ljudi, a 30 je bilo povređeno, izjavio je Radomir Ristić, predsednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Zaječaru.... »

Kacin: Srbija da dobije status kandidata

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Izvestilac Evropskog parlamenta rekao je da je Srbija učinila značajne reforme i uhapsila preostala dva haška optuženika
BRISEL - Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin izjavio je da Srbiji treba odobriti status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji (EU) i što pre otvoriti pregovore o članstvu, kako bi Unija pokazala da prihvata i... »

Raskalašni Britanci orgijali celu noć

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Jedna devojka je uspela na žurci da vodi ljubav sa trojicom, a sa još devetoricom se pohvatala
LONDON - Učesnici rijaliti šoua "Take Me Out" orgijali su dva dana. Dobili su alkohol i opijali su se, a usput su vodili ljubav gde god su stigli, jedni pred drugima i po svim sobama vile, napisao je jedan od učesnika britanskog... »

Srbija će biti odličan domaćin evropskim rukometašima

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Gradovi Beograd, Novi Sad, Vršac i Niš, iako u uslovima ekonomske krize, učinili su maksimum napora da obezbede idealne uslove i sportistima i navijačima
BEOGRAD - Samo još tri dana ostalo je do početka Evropskog šampionata za rukometaše, ali već je jasno da će Srbija kao i mnogo puta do sada biti sjajan organizator i da će se tokom naredne dve nedelje na desetine hiljada gostiju... »

U toku uređivanje podzemnih prolaza

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Sa zidova prolaza uklanjaju se plakati i grafiti, a u pojedinim prolazima popravlja i rasveta
BEOGRAD - Služba za održavanje mostova i prolaza JKP "Beograd put" ovih dana aktivno uređuje gradske podzemne prolaze. Kako je rekao Petar Stojanović, rukovodilac te službe, u nadležnosti ovog preduzeća jeste devetnaest podzemnih... »

Nove operacione sale u KBC Zemun

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Pet rekonstruisanih i moderno opremljenih operacionih sala juče su obišli gradonačelnik Dragan Đilas i predsednik Skupštine Aleksandar Antić
BEOGRAD - Otvara se. Operacioni blok Kliničko-bolničkog centra Zemun potpuno je renoviran, a u ponedeljak će biti otvoren za pacijente. Pet rekonstruisanih i moderno opremljenih operacionih sala juče su obišli gradonačelnik... »

Evropski poslanici za EU kandidaturu Srbije

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Poslanik Jelko Kacin, predlagač rezolucije, istakao je da je Srbija umnogome ispunila sve ključne ciljeve
BRISEL - U Evropskom parlamentu (EP) u Briselu podržan je stav da vođi Evropske unije u martu odobre Srbiji status kandidata za članstvo, uz zahteve da se o tome što pre pokrenu i pregovori, prvenstveno o poglavljima vladavine... »

Vojna policija obišla kasarnu Arčibald Rajs

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Predstavnici Inicijative za Društveni centar upozoreni da je njihov boravak u kasarni nelegalan i da predstavlja krivično delo
NOVI SAD - Vojna policija upozorila je predstavnike Inicijative za Društveni centar da je njihov boravak u kasarni "Arčibald Rajs" nelegalan i da predstavlja krivično delo. Nekoliko predstavnika vojne policije obišlo je objekat,... »

Pogledajte, Ceco mi te volimo

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Fanovi folk dive Svetlane Cece Ražnatović snimili su pesmu koju su sami napisali za nju i koju će premijerno izvesti kad pevačica napusti kućni pritvor
Ljubav živi! Lepo je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović svojim aktuelnim albumom poručila da ljubav živi, a da je zaista tako pokazali su njeni najveći fanovi. Naime, Cecini fanovi su odlučili da svojoj miljenici poklone pesmu... »

Neverovatan poen u meču kineskih odbojkašica

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
PEKING - To mogu samo Kinezi...odnosno Kineskinje. Slučaj se desio na odbojkaškog utakmici prvenstva Kine između odbojkašica Tijan Jina i Armija. UTakmica sama po sebi ne bi bila čudna da devojke nisu odigrale jedan od najdužih poena u "istoriji" odbojke. Snimak na kome su odigrale Čak 16 razmena,... »

©2014 Netmark d.o.o.