http://www.kurir-info.rs

Kurir

Vojvodina-Partizan u polufinalu Kupa Srbije

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
U drugom polufinalu sastaće se Mladi radnik i Ribnica
BEOGRAD - Odbojkaši Vojvodine i Partizana sastaće se u polufinalu Kupa Srbije, odlučeno je danas žrebom u Beogradu. U drugom polufinalu sastaće se Mladi radnik i Ribnica. Domaćin finalnog turnira biće Novi Sad, koji je organizaciju dobio u konkurenciji Mladog Radnika... »

Petrović: Za mesec i po očekujemo dobre vesti iz EU

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Potpredsednik DS dodao i da ne računa ni na predizbornu, a ni na postizbornu koaliciju sa naprednjacima
VALJEVO - Kroz mesec i po dana očekujemo dobre vesti iz Evropske unije, izjavio je potpredsednik Demokratske stranke Dušan Petrović, na koktelu održanom u gradskom odboru DS u Valjevu, kome je prisustvovao veliki broj članova,... »

Nove operacione sale u KBC Zemun

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Pet rekonstruisanih i moderno opremljenih operacionih sala juče su obišli gradonačelnik Dragan Đilas i predsednik Skupštine Aleksandar Antić
BEOGRAD - Otvara se. Operacioni blok Kliničko-bolničkog centra Zemun potpuno je renoviran, a u ponedeljak će biti otvoren za pacijente. Pet rekonstruisanih i moderno opremljenih operacionih sala juče su obišli gradonačelnik... »

Milo Đukanović: Sin bogatiji od mene!

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
PODGORICA - Iver ne pada daleko od klade. Sin bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića Blažo najbogatiji je član te porodice, ako je suditi po izveštaju o imovinskom stanju koji je stariji Đukanović predao Komisiji za sprečavanje sukoba interesa. Blažo Đukanović je vlasnik polovine firme “BB... »

U zaječarskom okrugu u požarima poginulo 15 ljudi

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Najviše je bilo poljskih i šumskih požara, a uzrok je u većini slučajeva ljudski faktor
ZAJEČAR - U požarima na području opština Zaječar, Knjaževac, Sokobanja i Boljevac u 2011. godini, nastradalo je 15 ljudi, a 30 je bilo povređeno, izjavio je Radomir Ristić, predsednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Zaječaru.... »

Izbeglima na opštini Palilula pomoć u građevinskom materijalu

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Prijave s dokumentacijom mogu se podneti najkasnije do 25. januara
BEOGRAD - Opština Palilula i Komesarijat za izbeglice Srbije pozvali su izbegla i raseljena lica koja žive na teritoriji te beogradske opštine da ostvare pravo na pomoć u građevinskom materijalu. Pravo na pomoć mogu da ostvare i... »

Ferari za Alonsa spremio novi bolid za novu sezonu

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Novi bolid Ferarija biće javno predstavljen 3. februara u Maranelu dok će prvi put biti na zvaničnom treningu 6. februara na stazi Herez u Španiji.
MADONA DI KAMPILJO - Vozač Ferarija i bivši dvostruki šampion Formule Jedan Fernando Alonso ocenio je da je novi bolid njegove ekipe rezultat dobrog i napornog rada, ali da do početka takmičenja niko ne zna kako će se on pokazati... »

Kacin: Srbija da dobije status kandidata

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Izvestilac Evropskog parlamenta rekao je da je Srbija učinila značajne reforme i uhapsila preostala dva haška optuženika
BRISEL - Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin izjavio je da Srbiji treba odobriti status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji (EU) i što pre otvoriti pregovore o članstvu, kako bi Unija pokazala da prihvata i... »

Vojna policija obišla kasarnu Arčibald Rajs

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Predstavnici Inicijative za Društveni centar upozoreni da je njihov boravak u kasarni nelegalan i da predstavlja krivično delo
NOVI SAD - Vojna policija upozorila je predstavnike Inicijative za Društveni centar da je njihov boravak u kasarni "Arčibald Rajs" nelegalan i da predstavlja krivično delo. Nekoliko predstavnika vojne policije obišlo je objekat,... »

Uklonjena divlja deponija ispod Brankovog mosta

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Za stvaranje divljih deponija i ostavljanje smeća na nepredviđenim mestima propisane su kazne od 5.000 dinara za fizičko lice do 20.000 za pravna lica i preduzetnike, pa čak do milion dinara ako se pokrene prekršajni postupak
BEOGRAD - Divlja deponija ispod Brankovog mosta uklonjena je u zajedničkoj akciji gradskih komunalnih preduzeća, saopšteno je iz Uprave grada. "Prostor ispod mosta u Karađorđevoj ulici i okolnim ulicama bio je ruglo ovog dela... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.