http://www.kurir-info.rs

Kurir

Bez javnog dočeka, klubovi pripremili bogat program

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Najmasovnije okupljanje građana u prestonici očekuje se tradicionalno ispred hrama Svetog Save gde će u ponoć sa četiri terase hrama biti pušten vatromet, dok će moleban u toj crkvi služiti episkop hvostanski Atanasije
BEOGRAD - Na trgovima Beograda neće biti organizovan doček Nove godine po julijanskom kalendaru, ali su klubovi, restorani i kafane pripremili raznovrsan program za svačiji ukus i džep - od nastupa Šabana Šaulića do koncerta... »

Milo Đukanović: Sin bogatiji od mene!

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
PODGORICA - Iver ne pada daleko od klade. Sin bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića Blažo najbogatiji je član te porodice, ako je suditi po izveštaju o imovinskom stanju koji je stariji Đukanović predao Komisiji za sprečavanje sukoba interesa. Blažo Đukanović je vlasnik polovine firme “BB... »

Ferari za Alonsa spremio novi bolid za novu sezonu

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Novi bolid Ferarija biće javno predstavljen 3. februara u Maranelu dok će prvi put biti na zvaničnom treningu 6. februara na stazi Herez u Španiji.
MADONA DI KAMPILJO - Vozač Ferarija i bivši dvostruki šampion Formule Jedan Fernando Alonso ocenio je da je novi bolid njegove ekipe rezultat dobrog i napornog rada, ali da do početka takmičenja niko ne zna kako će se on pokazati... »

Fabrika vode u Majdevu radi sa pola kapaciteta

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Oba rezervoara na Bagdali, ukupnog kapaciteta većeg od 6.000 kubnih metara, potpuno su spremna i iz njih će se snabdevati najveći deo grada
KRUŠEVAC - Fabrika vode u Majdevu će od ponedeljka, 16. januara, u naredna dva i po meseca prepoloviti isporuku vode, na 260 do 290 litara u sekundi, jer počinju radovi na rekonstrukciji proizvodnog dela fabrike, saopštio je... »

Kacin: Srbija da dobije status kandidata

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Izvestilac Evropskog parlamenta rekao je da je Srbija učinila značajne reforme i uhapsila preostala dva haška optuženika
BRISEL - Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin izjavio je da Srbiji treba odobriti status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji (EU) i što pre otvoriti pregovore o članstvu, kako bi Unija pokazala da prihvata i... »

U toku uređivanje podzemnih prolaza

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Sa zidova prolaza uklanjaju se plakati i grafiti, a u pojedinim prolazima popravlja i rasveta
BEOGRAD - Služba za održavanje mostova i prolaza JKP "Beograd put" ovih dana aktivno uređuje gradske podzemne prolaze. Kako je rekao Petar Stojanović, rukovodilac te službe, u nadležnosti ovog preduzeća jeste devetnaest podzemnih... »

U Turskoj na treningu poginula skijašica

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Osamnaestogodišnja Nemutlu pala je tokom treninga kada joj otpala skija i tom prilikom zadobila je fatalan prelom vratnog dela kičme.
ISTANBUL - Turska skijašica Asli Nemutlu poginula je na treningu u istočnoj provinciji Erzurum, javila je državna agencija Anadolija. Osamnaestogodišnja Nemutlu pala je tokom treninga kada joj otpala skija i tom prilikom zadobila... »

Novosađani posle tuče za tablice zovu Dačića

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Ispred šaltera Policijske uprave u Novom Sadu, gde građani podnose zahteve za registraciju gužve traju mesecima. Situacija kulminirala u utorak
NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović uputio je danas pismo ministru unutrašnjih poslova Srbije Ivici Dačiću, u kojem apeluje da MUP Srbije preduzme sve mere da bi se obezbedilo potrebno ljudstvo i... »

Evropski poslanici za EU kandidaturu Srbije

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Poslanik Jelko Kacin, predlagač rezolucije, istakao je da je Srbija umnogome ispunila sve ključne ciljeve
BRISEL - U Evropskom parlamentu (EP) u Briselu podržan je stav da vođi Evropske unije u martu odobre Srbiji status kandidata za članstvo, uz zahteve da se o tome što pre pokrenu i pregovori, prvenstveno o poglavljima vladavine... »

Sakupljeno milion dinara za "Beogradski bebi klub"

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Posebne novogodišnje šolje mogle su da se kupe na manifestaciji "Trg otvorenog srca", a do danas je rasprodat celokupan tiraž od ukupno 6.300 šolja
BEOGRAD - Milion dinara, koliko je prikupljeno u akciji prodaje novogodišnjih šolja na Trgu Republike u Beogradu, biće poklonjeno za projekat Skupštine grada "Beogradski bebi klub". Posebne novogodišnje šolje mogle su da se kupe... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.