http://www.kurir-info.rs

Kurir

Uklonjena divlja deponija ispod Brankovog mosta

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Za stvaranje divljih deponija i ostavljanje smeća na nepredviđenim mestima propisane su kazne od 5.000 dinara za fizičko lice do 20.000 za pravna lica i preduzetnike, pa čak do milion dinara ako se pokrene prekršajni postupak
BEOGRAD - Divlja deponija ispod Brankovog mosta uklonjena je u zajedničkoj akciji gradskih komunalnih preduzeća, saopšteno je iz Uprave grada. "Prostor ispod mosta u Karađorđevoj ulici i okolnim ulicama bio je ruglo ovog dela... »

U Turskoj na treningu poginula skijašica

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Osamnaestogodišnja Nemutlu pala je tokom treninga kada joj otpala skija i tom prilikom zadobila je fatalan prelom vratnog dela kičme.
ISTANBUL - Turska skijašica Asli Nemutlu poginula je na treningu u istočnoj provinciji Erzurum, javila je državna agencija Anadolija. Osamnaestogodišnja Nemutlu pala je tokom treninga kada joj otpala skija i tom prilikom zadobila... »

Sakupljeno milion dinara za "Beogradski bebi klub"

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Posebne novogodišnje šolje mogle su da se kupe na manifestaciji "Trg otvorenog srca", a do danas je rasprodat celokupan tiraž od ukupno 6.300 šolja
BEOGRAD - Milion dinara, koliko je prikupljeno u akciji prodaje novogodišnjih šolja na Trgu Republike u Beogradu, biće poklonjeno za projekat Skupštine grada "Beogradski bebi klub". Posebne novogodišnje šolje mogle su da se kupe... »

Evropski poslanici za EU kandidaturu Srbije

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Poslanik Jelko Kacin, predlagač rezolucije, istakao je da je Srbija umnogome ispunila sve ključne ciljeve
BRISEL - U Evropskom parlamentu (EP) u Briselu podržan je stav da vođi Evropske unije u martu odobre Srbiji status kandidata za članstvo, uz zahteve da se o tome što pre pokrenu i pregovori, prvenstveno o poglavljima vladavine... »

Osumnjičeno 40 ljudi za lažiranje povreda od ujeda pasa

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Istraga se sprovodi na zahtev gradskog javnog pravobranioca u Čačku, pošto je dosadašnjom proverom ustanovljeno da se iste osobe, sa istim adresama, pojavljuju na odštetnim zahtevima u više gradova zapadne Srbije
ČAČAK - Kriminalistička policija vodi istragu protiv 40 lica iz Požege, Užica i Čačka zbog sumnje da su lažirali povrede od ujeda pasa lutalica kako bi od lokalnih samouprava naplatili naknadu, u prosečnom iznosu od 45.000 do... »

Raskalašni Britanci orgijali celu noć

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Jedna devojka je uspela na žurci da vodi ljubav sa trojicom, a sa još devetoricom se pohvatala
LONDON - Učesnici rijaliti šoua "Take Me Out" orgijali su dva dana. Dobili su alkohol i opijali su se, a usput su vodili ljubav gde god su stigli, jedni pred drugima i po svim sobama vile, napisao je jedan od učesnika britanskog... »

Nikolić ponovo kandidat za predsednika Srbije

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Pored mesta premijera, koje će kao najjača opoziciona partija zasluživati, očekujem da kada se raspišu predsednički izbori Tomislav Nikolić pokaže ko ima podršku građana", kazala je Jorgovanka Tabaković
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić kandidovaće se za predsednika Srbije i u slučaju da SNS prethodno na parlamentarnim izborima osvoji vlast i on bude premijer. "Pored mesta premijera, koje će kao... »

NIS: Geofizička istraživanja u Zrenjaninu bezbedna

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Nivo vibracija će biti ispod nivoa koje proizvodi kamion koji prolazi ulicom i ne postoji razlog za strah stanovnika, rekao glavni specijalista za nadzor ispitivanja Dragi Kostić
ZRENJANIN - Radovi na geofizičkim istraživanjima koje za potrebe Naftne industrije Srbije (NIS) na području srednjeg Banata izvodi mađarska firma "Ges", neće ugroziti kuće i druge objekte, rekli su predstavnici te dve kompanije.... »

Karabatić s Francuzima juriša na zlato

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Francuska rukometna zvezda je momak rođen u Nišu i bez dileme najbolji rukometaš sveta
BEOGRAD - Rukometna reprezentacija Francuske apsolutni je favorit za osvajanje šampionske titule na jubilarnom 10. šampionatu Evrope, koje će se od 15. do 29. januara održati u Srbiji. Aktuelni olimpijski, evropski i dvostruki... »

Pogledajte, Ceco mi te volimo

Kurir četvrtak, 12. januar 2012.  
Fanovi folk dive Svetlane Cece Ražnatović snimili su pesmu koju su sami napisali za nju i koju će premijerno izvesti kad pevačica napusti kućni pritvor
Ljubav živi! Lepo je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović svojim aktuelnim albumom poručila da ljubav živi, a da je zaista tako pokazali su njeni najveći fanovi. Naime, Cecini fanovi su odlučili da svojoj miljenici poklone pesmu... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.