http://www.mtv.rs

Chuck D na novom Meat Loaf albumu

MTV Srbija četvrtak, 12. januar 2012.  
Meat Loaf će novi album, "Hell In A Handbasket", objaviti 27. februara...
Na novom albumu koji popularni pevač Michael Lee Aday, daleko poznatiji kao Meat Loaf najavljuje za februar, gostovaće legendarni Chuck D iz Public Enemy, koji će se pojaviti na obradi pesme Tom Cochranea iz 1991. "Mad Mad... »

Jinx u Domu omladine za Dan zaljubljenih

MTV Srbija četvrtak, 12. januar 2012.  
Zagrebački bend već tradicionalno zabavlja beogradsku publiku 14. februara.
Zagrebački Jinx, jedan od najpopularnijih bendova u regionu, poznat po hitovima kao što su "Tamo gdje je sve po mome", "Na čemu si ti" i "Smijem se", tradiciju održavanja koncerta povodom Dana zaljubljenih u Beogradu nastavlja... »

Američka lista albuma za sledeću nedelju

MTV Srbija četvrtak, 12. januar 2012.  
Adele i "21" beleže i 15. nedelju na vrhu liste, i bliže se izjednačavanju rekorda soundtrack albuma iz filma "Titanic"...
Prema podacima agencije Nielsen SoundScan, Adele je sa albumom "21" ostvarila prodaju od 124 000 primeraka na tržištu SAD u prethodnoj nedelji, što garantuje da će sada već legendarni album provesti i još jednu nedelju na samom... »

MTV premijera: General Woo feat. Ivana Husar - "Ništa se ne mijenja"

MTV Srbija četvrtak, 12. januar 2012.  
U okviru nove MTV premijere u ponedeljak, 16. januara u 20:00 imaćete priliku da vidite premijeru novog spota koji potpisuje General Woo "Ništa se ne mijenja", u kojem se kao gostujući vokal pojavljuje Ivana Husar, članica nekadašnjeg sastava Divas.
Novi album koji predtavlja General Woo pod nazivom "Verbalni delikt" će po mnogo čemu označiti 2011. godinu. Novi album Generala Wooa "Verbalni delikt" po mnogočemu je označio 2011. godinu. To je bio prvi album jednog izvođača iz... »

Mary J. Blige i Drake "relansirali" video za "Mr. Wrong"

MTV Srbija četvrtak, 12. januar 2012.  
Predstavjena nova verzija spota pevačice u kojoj u prvom delu dominira mladi reper...
Kada je prošlog meseca predstavljena prva verzija videa za novu Mary J. Blige pesmu "Mr. Wrong" (te verzije možete da se podsetite ovde), prve reakcije su bile - a gde je ovde "Mr. Wrong"? U pitanju je naravno Drake, koji gostuje... »

World Stage: My Chemical Romance

MTV Srbija četvrtak, 12. januar 2012.  
U petak, 13. januara od 21:00 u okviru MTV World Stage serijala, pogledajte snimak nezaboravnog nastupa američkog sastava My Chemical Romance održanog na MTV Winter Festivalu.
My Chemical Romance, jedan od najvećih bendova protekle dekade, prave muziku koja se ne može etiketirati, a koja je emotivnošću i energijom osvojila na milione fanova širom sveta. Bend je formiran u državi New Jersey u Americi,... »

MTV premijera: Scissor Sisters vs. Krystal Pepsy - "Shady Love"

MTV Srbija četvrtak, 12. januar 2012.  
Scissor Sisters su se vratili, a MTV i Universal Music vam predstavljaju njihov novi spot u subotu u 12:00.
Odmah nakon dočeka nove godine, američki sastav Scissor Sisters su nas iznenadili potpuno novom pesmom – "Shady Love"! Ovo je i prva pesma kojom Jake Shears i ostatak ekipe najavljuju novi album – četvrti po redu, čiji se izlazak... »

Omiljeni izvođači britanskog premijera - Lana Del Rey i Band Of Horses...

MTV Srbija četvrtak, 12. januar 2012.  
...dok mu se Katy Perry i Bruno Mars nimalo ne sviđaju.
U nedavnom razgovoru za Daily Telegraph, britanski premijer David Cameron, koji je nedavno najavio stavljanje oznaka na spotove koji prikazuju "neprimerene sadržaje" – a time i ograničavanje vremena u kojem oni mogu da se prikazuju – izjavio je da su američki rock bend... »

Justin Bieber: "Ne želim da pevam o seksu, drogama i psovanju"

MTV Srbija četvrtak, 12. januar 2012.  
Mladi pevač želi da očuva svoj "umiveni" imidž.
Iako je i sam svestan da odrasta, Justin Bieber ne želi da se njegov imidž promeni, i kaže da ne želi da ga fanovi vide kako se nedolično ponaša ili konzumira alkohol. "Ljudi moraju da shvate da nisam više klinac. I dalje učim. Ali, ne želim da se uklopim u viziju... »

Adele nastupa na dodeli Grammy nagrada?

MTV Srbija četvrtak, 12. januar 2012.  
Pevačica navodno pregovara sa producentima dodele nagrada o mogućem nastupu...
Sajt RadarOnline izveštava da će Adele prisustvovati dodeli Grammy nagrada u februaru, kao i da su u toku pregovori sa producentima ovog događaja o njenom mogućem nastupu. Pevačica se trenutno oporavlja od operacije glasnih žica... »

©2014 Netmark d.o.o.