http://www.studiob.rs

Studio B

Vlada usvojila odluku o konkursu za savetnika za škriljce

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.
Vlada Srbije usvojila je danas odluku o pokretanju konkursa za izbor savetnika koji će pripremiti tender za pronalaženje strateškog partnera za eksploataciju i proizvodnju nafte iz uljnih škriljaca u Aleksincu.
Vlada Srbije usvojila je danas odluku o pokretanju konkursa za izbor savetnika koji će pripremiti tender za pronalaženje strateškog partnera za eksploataciju i proizvodnju nafte iz uljnih škriljaca u Aleksincu. Kako se navodi u... »

Uhapšena dva pripadnika žandarmerije

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.
Dvojica pripadnika Žandarmerije uhapšena su u sredu uveče u Beogradu prilikom primopredaje 50 grama heroina.
Dvojica pripadnika Žandarmerije uhapšena su u sredu uveče u Beogradu prilikom primopredaje 50 grama heroina. Uhapšeni su Vladimir T. i Bojan N., pripadnici specijalne jedinice beogradskog odreda. Prilikom hapšenja, kako se... »

Evropski parlament podržao kandidaturu Srbije

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.
Članovi Spoljnopolitičkog komiteta Evropskog parlamenta podržali su danas nacrt rezolucije koja poziva da se Srbiji u martu dodeli status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji.
Članovi Spoljnopolitičkog komiteta Evropskog parlamenta podržali su danas nacrt rezolucije koja poziva da se Srbiji u martu dodeli status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji. Nacrt rezolucije Komitetu je predstavio izvestilac... »

Šešelju ugrađen pejsmejker

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.
Lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju ugrađen je pejsmejker, saopštila je ta stranka i zatražila da javnost što pre dobije informacije o njegovom zdravstvenom stanju.
Lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju ugrađen je pejsmejker, saopštila je ta stranka i zatražila da javnost što pre dobije informacije o njegovom zdravstvenom stanju. "Prema nezvaničnim informacijama koje imamo, u... »

Spoljni dug Srbije 23,77 milijardi evra

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.
Spoljni dug Srbije poslednjeg dana oktobra 2011. godine iznosio je 23,77 milijardi evra, što je smanjenje od 86 miliona evra u odnosu na prethodni mesec, navedeno je u časopisu "Konjukturni trendovi Srbije", koji izdaje Privredna komora Srbije.
Spoljni dug Srbije poslednjeg dana oktobra 2011. godine iznosio je 23,77 milijardi evra, što je smanjenje od 86 miliona evra u odnosu na prethodni mesec, navedeno je u časopisu "Konjukturni trendovi Srbije", koji izdaje Privredna... »

Zemljotres jačine 5,8 stepeni pogodio Japan

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.
Zemljotres jačine 5,8 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je rano jutros severoistočni deo Japana, a za sada nema izveštaja o eventualnim žrtvama ili šteti.
Zemljotres jačine 5,8 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je rano jutros severoistočni deo Japana, a za sada nema izveštaja o eventualnim žrtvama ili šteti. Epicentar potresa bio je 22 kilometra istočno od prefekture Ivaki, u... »

Dogovorena saradnja tužilaštva, tema i Miloševići

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.
Državni javni tužilac Srbije Zagorka Dolovac i ruski generalni državni tužilac Jurij Čajka potpisali su u Moskvi sporazum o saradnji dva tužilaštva.
Državni javni tužilac Srbije Zagorka Dolovac i ruski generalni državni tužilac Jurij Čajka potpisali su u Moskvi sporazum o saradnji dva tužilaštva. Sporazum podrazumeva intenzivnu saradnju u oblasti borbe protiv organizovanog... »

Na području Nove Varoši vanredno stanje

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.
Na području Nove Varoši proglašeno je vanredno stanje jer je pala velika količina snega, zbog čega su pojedina sela u tom kraju ostala bez električne energije, izjavio je Tanjugu Goran Nikolić iz Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije.
Na području Nove Varoši proglašeno je vanredno stanje jer je pala velika količina snega, zbog čega su pojedina sela u tom kraju ostala bez električne energije, izjavio je Tanjugu Goran Nikolić iz Sektora za vanredne situacije... »

Homen: Istraga o oružju u Boriku

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.
Koordinaror Vlade Srbije za odnose sa javnošću Slobodan Homen izjavio je da će se sprovesti istraga o oružju koje je pronađeno u hali Borik u Banjaluci i da će se ispitati da li se radilo o pokušaju atentata na predsednika Srbije Borisa Tadića.
Koordinaror Vlade Srbije za odnose sa javnošću Slobodan Homen izjavio je da će se sprovesti istraga o oružju koje je pronađeno u hali Borik u Banjaluci i da će se ispitati da li se radilo o pokušaju atentata na predsednika Srbije... »

Obustavljen postupak protiv Borojevića

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.
Protiv bivšeg direktora Instituta za radiologiju i onkologiju Nenada Borojevića, koji je juče pronađen mrtav, biće obustavljen sudski postupak u kome mu je nedavno bio privremeno oduzet stan.
Protiv bivšeg direktora Instituta za radiologiju i onkologiju Nenada Borojevića, koji je juče pronađen mrtav, biće obustavljen sudski postupak u kome mu je nedavno bio privremeno oduzet stan. To je rekla portaprol Specijalnog... »

©2016 Netmark d.o.o.