http://www.studiob.rs

Studio B

Na području Nove Varoši vanredno stanje

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Na području Nove Varoši proglašeno je vanredno stanje jer je pala velika količina snega, zbog čega su pojedina sela u tom kraju ostala bez električne energije, izjavio je Tanjugu Goran Nikolić iz Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije.
Na području Nove Varoši proglašeno je vanredno stanje jer je pala velika količina snega, zbog čega su pojedina sela u tom kraju ostala bez električne energije, izjavio je Tanjugu Goran Nikolić iz Sektora za vanredne situacije... »

Homen: Istraga o oružju u Boriku

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Koordinaror Vlade Srbije za odnose sa javnošću Slobodan Homen izjavio je da će se sprovesti istraga o oružju koje je pronađeno u hali Borik u Banjaluci i da će se ispitati da li se radilo o pokušaju atentata na predsednika Srbije Borisa Tadića.
Koordinaror Vlade Srbije za odnose sa javnošću Slobodan Homen izjavio je da će se sprovesti istraga o oružju koje je pronađeno u hali Borik u Banjaluci i da će se ispitati da li se radilo o pokušaju atentata na predsednika Srbije... »

Obustavljen postupak protiv Borojevića

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Protiv bivšeg direktora Instituta za radiologiju i onkologiju Nenada Borojevića, koji je juče pronađen mrtav, biće obustavljen sudski postupak u kome mu je nedavno bio privremeno oduzet stan.
Protiv bivšeg direktora Instituta za radiologiju i onkologiju Nenada Borojevića, koji je juče pronađen mrtav, biće obustavljen sudski postupak u kome mu je nedavno bio privremeno oduzet stan. To je rekla portaprol Specijalnog... »

Kriminalci bez utočišta u Srbiji i Rusiji

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Republički javni tužilac Zagorka Dolovac izjavila je večeras da, posle potpisivanja Sporazuma o saradnji tužilaštava Srbije i Rusije, kriminalci u tim zemljama neće više moći da nađu utočište.
Republički javni tužilac Zagorka Dolovac izjavila je večeras da, posle potpisivanja Sporazuma o saradnji tužilaštava Srbije i Rusije, kriminalci u tim zemljama neće više moći da nađu utočište. "U buduće ni Srbija, ni Rusija neće... »

Olujno nevreme u Brazilu

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
U olujnom nevremenu, praćenom snažnim pljuskovima, koje je pogodilo jugoistok Brazila, poginulo je najmanje 33 ljudi, među kojima i petoro članova jedne porodice koji su ostali zatrpani ispod klizišta, pokazuju najnoviji zvanični podaci vlade.
U olujnom nevremenu, praćenom snažnim pljuskovima, koje je pogodilo jugoistok Brazila, poginulo je najmanje 33 ljudi, među kojima i petoro članova jedne porodice koji su ostali zatrpani ispod klizišta, pokazuju najnoviji zvanični... »

Delez zatvara sedam prodavnica u Srbiji

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Belgijski trgovinski lanac Delez grupa zatvoriće u narednih šest meseci u Srbiji sedam prodavnica i to tri u Šapcu, i po jednu u Vranju, Kragujevcu, Baljevcu i Mrčajevcima, rečeno je agenciji Beta u kompaniji Delez Srbija.
Belgijski trgovinski lanac Delez grupa zatvoriće u narednih šest meseci u Srbiji sedam prodavnica i to tri u Šapcu, i po jednu u Vranju, Kragujevcu, Baljevcu i Mrčajevcima, rečeno je agenciji Beta u kompaniji Delez Srbija.... »

Na Zimskim olimpijskim igrama mladih dva srpska takmičara

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Na Zimskim olimpijskim igrama mladih, koje sutra počinju u Inzbruku, Srbiju će predstavljati Dženis Avdić u biatlonu i Strahinja Stanišić u alpskom skijanju.
Na Zimskim olimpijskim igrama mladih, koje sutra počinju u Inzbruku, Srbiju će predstavljati Dženis Avdić u biatlonu i Strahinja Stanišić u alpskom skijanju. Kako se navodi u današnjem saopštenju Olimpijskog komiteta Srbije... »

Vlada usvojila odluku o konkursu za savetnika za škriljce

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Vlada Srbije usvojila je danas odluku o pokretanju konkursa za izbor savetnika koji će pripremiti tender za pronalaženje strateškog partnera za eksploataciju i proizvodnju nafte iz uljnih škriljaca u Aleksincu.
Vlada Srbije usvojila je danas odluku o pokretanju konkursa za izbor savetnika koji će pripremiti tender za pronalaženje strateškog partnera za eksploataciju i proizvodnju nafte iz uljnih škriljaca u Aleksincu. Kako se navodi u... »

Uhapšena dva pripadnika žandarmerije

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Dvojica pripadnika Žandarmerije uhapšena su u sredu uveče u Beogradu prilikom primopredaje 50 grama heroina.
Dvojica pripadnika Žandarmerije uhapšena su u sredu uveče u Beogradu prilikom primopredaje 50 grama heroina. Uhapšeni su Vladimir T. i Bojan N., pripadnici specijalne jedinice beogradskog odreda. Prilikom hapšenja, kako se... »

Evropski parlament podržao kandidaturu Srbije

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Članovi Spoljnopolitičkog komiteta Evropskog parlamenta podržali su danas nacrt rezolucije koja poziva da se Srbiji u martu dodeli status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji.
Članovi Spoljnopolitičkog komiteta Evropskog parlamenta podržali su danas nacrt rezolucije koja poziva da se Srbiji u martu dodeli status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji. Nacrt rezolucije Komitetu je predstavio izvestilac... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.