http://www.studiob.rs

Studio B

Olujno nevreme u Brazilu

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
U olujnom nevremenu, praćenom snažnim pljuskovima, koje je pogodilo jugoistok Brazila, poginulo je najmanje 33 ljudi, među kojima i petoro članova jedne porodice koji su ostali zatrpani ispod klizišta, pokazuju najnoviji zvanični podaci vlade.
U olujnom nevremenu, praćenom snažnim pljuskovima, koje je pogodilo jugoistok Brazila, poginulo je najmanje 33 ljudi, među kojima i petoro članova jedne porodice koji su ostali zatrpani ispod klizišta, pokazuju najnoviji zvanični... »

Delez zatvara sedam prodavnica u Srbiji

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Belgijski trgovinski lanac Delez grupa zatvoriće u narednih šest meseci u Srbiji sedam prodavnica i to tri u Šapcu, i po jednu u Vranju, Kragujevcu, Baljevcu i Mrčajevcima, rečeno je agenciji Beta u kompaniji Delez Srbija.
Belgijski trgovinski lanac Delez grupa zatvoriće u narednih šest meseci u Srbiji sedam prodavnica i to tri u Šapcu, i po jednu u Vranju, Kragujevcu, Baljevcu i Mrčajevcima, rečeno je agenciji Beta u kompaniji Delez Srbija.... »

Na Zimskim olimpijskim igrama mladih dva srpska takmičara

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Na Zimskim olimpijskim igrama mladih, koje sutra počinju u Inzbruku, Srbiju će predstavljati Dženis Avdić u biatlonu i Strahinja Stanišić u alpskom skijanju.
Na Zimskim olimpijskim igrama mladih, koje sutra počinju u Inzbruku, Srbiju će predstavljati Dženis Avdić u biatlonu i Strahinja Stanišić u alpskom skijanju. Kako se navodi u današnjem saopštenju Olimpijskog komiteta Srbije... »

Vlada usvojila odluku o konkursu za savetnika za škriljce

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Vlada Srbije usvojila je danas odluku o pokretanju konkursa za izbor savetnika koji će pripremiti tender za pronalaženje strateškog partnera za eksploataciju i proizvodnju nafte iz uljnih škriljaca u Aleksincu.
Vlada Srbije usvojila je danas odluku o pokretanju konkursa za izbor savetnika koji će pripremiti tender za pronalaženje strateškog partnera za eksploataciju i proizvodnju nafte iz uljnih škriljaca u Aleksincu. Kako se navodi u... »

Uhapšena dva pripadnika žandarmerije

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Dvojica pripadnika Žandarmerije uhapšena su u sredu uveče u Beogradu prilikom primopredaje 50 grama heroina.
Dvojica pripadnika Žandarmerije uhapšena su u sredu uveče u Beogradu prilikom primopredaje 50 grama heroina. Uhapšeni su Vladimir T. i Bojan N., pripadnici specijalne jedinice beogradskog odreda. Prilikom hapšenja, kako se... »

Evropski parlament podržao kandidaturu Srbije

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Članovi Spoljnopolitičkog komiteta Evropskog parlamenta podržali su danas nacrt rezolucije koja poziva da se Srbiji u martu dodeli status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji.
Članovi Spoljnopolitičkog komiteta Evropskog parlamenta podržali su danas nacrt rezolucije koja poziva da se Srbiji u martu dodeli status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji. Nacrt rezolucije Komitetu je predstavio izvestilac... »

Šešelju ugrađen pejsmejker

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju ugrađen je pejsmejker, saopštila je ta stranka i zatražila da javnost što pre dobije informacije o njegovom zdravstvenom stanju.
Lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju ugrađen je pejsmejker, saopštila je ta stranka i zatražila da javnost što pre dobije informacije o njegovom zdravstvenom stanju. "Prema nezvaničnim informacijama koje imamo, u... »

Spoljni dug Srbije 23,77 milijardi evra

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Spoljni dug Srbije poslednjeg dana oktobra 2011. godine iznosio je 23,77 milijardi evra, što je smanjenje od 86 miliona evra u odnosu na prethodni mesec, navedeno je u časopisu "Konjukturni trendovi Srbije", koji izdaje Privredna komora Srbije.
Spoljni dug Srbije poslednjeg dana oktobra 2011. godine iznosio je 23,77 milijardi evra, što je smanjenje od 86 miliona evra u odnosu na prethodni mesec, navedeno je u časopisu "Konjukturni trendovi Srbije", koji izdaje Privredna... »

Zemljotres jačine 5,8 stepeni pogodio Japan

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Zemljotres jačine 5,8 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je rano jutros severoistočni deo Japana, a za sada nema izveštaja o eventualnim žrtvama ili šteti.
Zemljotres jačine 5,8 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je rano jutros severoistočni deo Japana, a za sada nema izveštaja o eventualnim žrtvama ili šteti. Epicentar potresa bio je 22 kilometra istočno od prefekture Ivaki, u... »

Dogovorena saradnja tužilaštva, tema i Miloševići

Studio B četvrtak, 12. januar 2012.  
Državni javni tužilac Srbije Zagorka Dolovac i ruski generalni državni tužilac Jurij Čajka potpisali su u Moskvi sporazum o saradnji dva tužilaštva.
Državni javni tužilac Srbije Zagorka Dolovac i ruski generalni državni tužilac Jurij Čajka potpisali su u Moskvi sporazum o saradnji dva tužilaštva. Sporazum podrazumeva intenzivnu saradnju u oblasti borbe protiv organizovanog... »

©2015 Netmark d.o.o.