http://www.sumadijapress.co.rs/

Šumadija press

Oštetio i državu i kupce

Šumadija press četvrtak, 12. januar 2012.
Inspektori kriminalističke policije u Smederevskoj Palanci uhapsili su Milana Vasiljkovića (76), zbog osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela poreske utaje i prevare, a republički budžet oštetio za više od 92 miliona dinara. Kako je juče saopštila policija u Smederevu, od 2006. godine,... »

Promenada lepih želja u Vrnjačkoj Banji

Šumadija press četvrtak, 12. januar 2012.
Pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Vrnjačka Banja, ovdašnja Turistička organizacija organizovaće povodom dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru, koji primenjuje Srpska pravoslavna crkva, tradicionalno prednovogodišnje zagrevanje na platou kod popularnog „vrapca“, na banjskoj promenadi.... »

Kineska opera u Kragujevcu

Šumadija press četvrtak, 12. januar 2012.
Povodom obeležavanja kineske Nove godine u Kragujevcu će 31. januara gosotovati tradicionalni plesni ansambl „Pozorište opere Sidžou“ iz provincije Anhui. Kineski umetnici će dan pre gostovanja u Kragujevcu nastupati u teatru „Madlenianum“. - Ovo je ansambl koji će vas fascinirati bogatstvom... »

SNS traži ukidanje naplate parkiranja

Šumadija press četvrtak, 12. januar 2012.
Srpska napredna stranka pokreće peticiju kojom će od gradske vlasti da traži ukidanje naplate parkinga na uličnim parkiralištima. Nakon prikupljanja potpisa, inicijativa će biti predata gradskoj Skupštini. Kragujevački naprednjaci ovom preticijom, kako kažu, žele da ukažu građanima koja je prava... »

Odbojka: Revanš nije nemoguć

Šumadija press četvrtak, 12. januar 2012.
U programu priprema za večerašnju utakmicu (18,00) 11. kola Superlige, u Novom Sadu, protiv Vojvodine NS seme, odbojkaši Radničkog pobedili su sa 3:1, na svom terenu, superligaša Mladog radnika iz Požarevca. Ne samo zbog rezultata te utakmice, nego i zbog ukupne atmosfere u klubu, zadovoljan je... »

Fudbal: Prvi Kragujevčanin sa grbom FIFA

Šumadija press četvrtak, 12. januar 2012.
Među dobitnicima priznanja za upešan rad u protekloj godini, koje tradicionalno dodeljuje Udruženje fudbalskih sudija Kragujevca je i Vladimir Čađenović, jedan od trojice Kragujevčana sa liste sudija Superlige. On je u protekloj godini, na osnovu ocene Odbora za suđenje Fudbalskog saveza Srbije,... »

©2016 Netmark d.o.o.