http://www.vesti-online.com

Vesti online

Pripadnici Žandarmerije uhapšeni zbog heroina

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Dva pripadnika Žandarmerije MUP-a Srbije Vladimir Todorović i Bojan Nešić uhapšeni su večeras prilikom primopredaje 50 grama heroina, javlja TV B92.
Pripadnik žandarmerije napao kolegu prilikom hapšenja Hapšenje se dogodilo na teritoriji opštine Savski venac. Nešić je pokušao da pobegne i tom prilikom udario je operativca retrovizorom tako da će mu se pisati i prijava za... »

Pet zlatnih pravila odevanja

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Ništa nije tako moderno kao odeća koja vam "stoji kao salivena".
Grudnjak prave veličine, dobar materijal, pravilno držanje... Zlatno pravilo # 1 Grudnjak prave veličine može da otkloni mnoštvo modnih grešaka. Odvojite vreme da odabderete veš koji vam zaista pristaje u prodavnici - to vas... »

Osijek: Direktor škole ukinuo domaći

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Direktor jedne osnovne škole u Osijeku odlučio je da ukine domaće zadatke učenicima, a kao profesor tu praksu sprovodi još od 70-ih godina, objavljeno je na hrvatskim medijima.
"Na stručnim većima posebno se propagiraju domaći zadaci iako ni u jednom pravilniku ne piše da su obavezni. Ja se toga ne držim pa je bio šok kad sam pre 30 godina roditeljima rekao da deca neće imati domaće zadatke. U zamenu su... »

Porodica tvrdi da se Borojević nije ubio

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Bivši direktor Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Nenad Borojević, kojem se sudi za malverzacije prilikom nabavke citostatika, pronađen je mrtav, obešen o drvo juče u Košutnjaku, a pronašao ga je slučajni prolaznik.
Prve informacije ukazivale su na to da se Borojević ubio još preksinoć, međutim, porodica, prijatelji i advokati tvrde da se ne radi o samoubistvu, a i policija je istragu usmerila u oba pravca i naložila hitnu obdukciju tela.... »

Kako deluje čaša vode pre jela?

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Pijte više vode i bićete zdraviji, popijte čašu vode pre jela i ješćete manje – neki su od najčešćih saveta koji se mogu čuti o vodi. Iako se čine razumnima, ovi saveti donedavno nisu imali puno naučnih dokaza koji su ih podržavali.
Grupa naučnika na čelu s doktorkom Brendom Dejvi, s Virdžinija univerziteta provela Zdrava navika je prvo nasumično kontrolisano testiranje, ispitujući vezu između ispijanja vode i mršavljenja. Izveštaj o testiranju, koje je... »

Mala indijka ukrotila šest kraljevskih kobri

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Indija je dugo poznata kao zemlja ukrotitelja zmija. Ali ovaj slučaj je nešto veoma neobično: osmogodišnja devojčica igra se po ceo dan ne sa drugom decom, već sa šest kraljevskih kobri.
Kajol Kan živi u selu Gatampur u Utar Pradešu sa roditeljima, šest sestara, dva brata i šest kobri - kućnih ljubimaca koje su njene najbolje prijateljice. Ona potiče iz porodice lovaca zmija i nada se da će nastaviti stopama... »

Četvoro uhapšenih u ministarstvu zdravlja na KiM

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Četiri funkcionera Ministarstva zdravlja Kosova danas su uhapšena u sklopu istrage o proneveri javnih fondova, saopštio je Euleks.
Portaprol Euleksa Nikolas Hoton je izjavio da su hapšenja povezana sa "korupcijom, uključujući zloupotrebu službenog položaja prilikom manipulacije tenderima i ulaska u nepovoljne ugovore". Među uhapšenima je i sekretar... »

Mali krokodil na prijemu kod pape

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Poglavar Rimokatoličke crkve Benedikt XVI na redovnom nedeljnom prijemu danas je primio i neobičnog i opasnog gosta - jednog krokodila.
Papa upoznao malog krokodila kog će vratiti u njegovu postojbinu na Kubi Zvaničnici rimskog zoološkog vrta Bioparko papi su predstavili mladunče krokodila veličine iguane, koji je pripadnik ugrožene vrste kubanskih krokodila.... »

Poreski obveznici dužni 3 milijarde evra

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Poreski obveznici državi Srbiji duguju ukupno 317 milijardi dinara ili preko tri milijarde evra, što je čak više od vrednosti celog Telekoma.
U Poreskoj upravi, koja je pre nekoliko dana izašla sa spiskom od po 100 najvećih dužnika među fizičkim i pravnim licima i preduzetnicima kažu za Danas da bismo početkom aprila mogli da očekujemo nešto drugačiji, detaljniji... »

Uskoro brisanje zloupotrebe službenog položaja

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen rekao je danas da će to ministarstvo uskoro Vladi uputiti izmene Krivičnog zakonika kojima se ukida zloupotreba službenog položaja i na novi način definišu koruptivna krivična dela.
"Ministarstvo će Vladi Srbije uskoro uputiti predlog izmena zakona i smatram da će to biti konačno rešenje", kazao je Homen. On je kazao da će izmenama zakonika biti propisan niz novih krivičnih dela i sankcija, a da će krivični... »

©2015 Netmark d.o.o.