http://www.vesti-online.com

Vesti online

Poreski obveznici dužni 3 milijarde evra

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Poreski obveznici državi Srbiji duguju ukupno 317 milijardi dinara ili preko tri milijarde evra, što je čak više od vrednosti celog Telekoma.
U Poreskoj upravi, koja je pre nekoliko dana izašla sa spiskom od po 100 najvećih dužnika među fizičkim i pravnim licima i preduzetnicima kažu za Danas da bismo početkom aprila mogli da očekujemo nešto drugačiji, detaljniji... »

Uskoro brisanje zloupotrebe službenog položaja

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen rekao je danas da će to ministarstvo uskoro Vladi uputiti izmene Krivičnog zakonika kojima se ukida zloupotreba službenog položaja i na novi način definišu koruptivna krivična dela.
"Ministarstvo će Vladi Srbije uskoro uputiti predlog izmena zakona i smatram da će to biti konačno rešenje", kazao je Homen. On je kazao da će izmenama zakonika biti propisan niz novih krivičnih dela i sankcija, a da će krivični... »

A dobitnici satova su...

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Vesti-Online i BPM Watches su darovali Fossil satovima još dva pobednika nagradnog konkursa, Anu Marković i Nikolu Todorića. Ovim je nagradni konkurs završen.
Svim učesnicima se zahvaljujemo a nagrađenima cestitamo. Prethodni pobednici su Marija Jovanović – Petrović i Dragan... »

Tito poslao Amerikance na Mesec?

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Najava za film "Hjustone, imamo problem", slovenačkog autora Žige Virca, podigla je veliku prašinu i šokirala javnost u bivšim jugoslovenskim republikama. Film govori o tajnom jugoslovenskom svemirskom programu u vojnoj bazi kraj Bihaća. Josip Broz Tito je 1961. godine ceo projekat navodno prodao Amerikancima koji su tehnologiju iskoristili za istorijski let na mesec.
Tito je, tvrdi Virc, u podzemnom vojnom aerodromu Željava kod Bihaća izgradio najveći tajni podzemni svemirski centar u Evropi. U tom centru, koji je dobio naziv Objekt 505, Jugoslavija je razvila operativnu tehnologiju za let u... »

Delez otpušta 5.000 radnika

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Belgijski trgovinski lanac Delez grupa (Delhaize Group) objavio je da zbog slabijih od očekivanih rezultata u četvrtom kvartalu na ključnim tržištima SAD i Belgije planira da smanji radnu snagu za 5.000 ljudi.
Delez, koji 65 odsto prihoda ostvaruje u SAD, saopštio je danas da će zatvoriti 113 prodavnica u SAD koje loše posluju i još 20 prodavnica i supermarketa u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Bugarskoj, prenose agencije. Slabi... »

Sada najbolje vreme za Francusku

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Prva tri meseca u godini su pravo vreme da iskoristite prednost zimskih popusta. Početak godine je vansezonsko vreme za putovanje Evropom, ali je utoliko bolje jer bez gužve i na miru možete da popijete kafu u toplom bistrou na Jelisejskim poljima, a pritom i uštedite neki evro. Evo još nekih razloga zašto bi trebalo da posetite Francusku baš sada.
Blještavi, ali miran Pariz u ovo doba godine 1. Izložba samuraja u Musee du Quay Branly- Po prvi put u Evropi predstavljena je kolekcija samurajskog oružja. Izložba predstavlja kulturu, život i umetnost samurajskih ratnika u... »

Na Preševu sprečen ulazak 8 imigranta

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Na graničnom prelazu Preševo sprečen je ulazak u Srbiju osam ilegalnih emigranata avganistanskih državljana, saopštila je Uprava carina.
Ilegalci su otkriveni prilikom redovnog obilaska terminala, posle rutinske kontrole kamiona koji je prevozio kuhinjsku so iz Grčke u Mađarsku, kada su carinici primetili da je na vozilu oštećeno carinsko obeležje, što je... »

Da li biste pomogli dami u nevolji?

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Dama u nevolji! Kada ugledate devojku kojoj je potrebna pomoć,a izgleda kao ova sa snimka, nema šanse da ostanete ravnodušni na njen zov u pomoć.
Kako li je uspela da se popenje tako visoko? Zgodna devojka u kratkoj suknjici, drži kišobran u ruci! Da li možda pokušava da poleti? Ne... Na taj način mami učesnike ove skrivene kamere da joj pomognu. Svaki od njih je prišao i... »

Ferari 3. februara predstavlja novi bolid

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Ferari će 3. februara predstaviti novi bolid koji bi trebao da ga vrati na staze uspeha u šampionatu Formule jedan, rekao je direktor tima Stefani Domenikali.
Bolid će biti predstavljen u centrali Ferarija u Maranelu, a potom će biti oproban na privatnoj stazi u Fioranu, ako to vremenski uslovi dozvole, najavio je Domenikali iz zimskog cemntra Madona di Kampiljo, gde se tehnički tim... »

Petra Cvijić prekoračila dozvoljenu brzinu?

Vesti online četvrtak, 12. januar 2012.  
Voditeljka Petra Cvijić prekoračila dozvoljenu brzinu od 50 kilometara na sat. Policija tužilaštvu predala krivičnu prijavu u kojoj je udes okarakterisala kao teško delo protiv bezbednosti saobraćaja sa smrtnim ishodom, za koje je zaprećena kazna i do 12 godina zatvora.
Slobodan Bajić (73), koga je automobilom udarila voditeljka Petra Cvijić, umro je od povreda izazvanih udesom, a ne od srčanog udara zbog šoka, kako su u prvi mah pretpostavili lekari, pokazali su rezultati obdukcije. Prema prvim... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.