http://www.vrelegume.rs

Vrele gume

I Aygo restilizovan

Vrele gume četvrtak, 12. januar 2012.
Toyota Aygo stiže sa osveženim izgledom, boljom ekonomijom i boljom opremom. Ova restilizacija dolazi uz osveženje francuskih „sestrinskih“ modela, Peugeota 107 i Citroena C1. Ovo je praktično prva ozbiljna promena još od lansiranja 2005., a očiglednoj je da je dizajnerski jezik preuzet od novog... »

Audi A6 Allroad Quattro pred nama

Vrele gume četvrtak, 12. januar 2012.
Audi je za kratko vreme predstavio tri modela. Najpre Q3 Vail koncept u Detroitu, uz potvrdu da Q3 dolazi na američko tržište, kao i A4 Allroad koji je takođe debitovao na istom događaju. Sada je pred nama i A6 Allroad Quattro. Po tradiciji, Allroad je preuzeo obličje A6 Avanta uz jasnu „off-road“... »

Kimi Raikonen u dobroj formi

Vrele gume četvrtak, 12. januar 2012.
Kimi Raikonen se vratio u formu i može da nastavi treninge u potpunosti nakon incidenta sa snoumobilom prošlog meseca. Svetski šampion Formule 1 je iščašio zglob na levoj ruci tokom vožnje u Austriji. „Mogli ste da vidite na YouTubeu šta se desilo, i to je verovatno, najbezazlenija i najsporija... »

Najbrži svetski "crossover" na delu

Vrele gume četvrtak, 12. januar 2012.
Nissan Juke R, kao što smo i očekivali, može da se pohvali zaista izuzetnim brojkama koje reprezentuju njegove performanse, što i ne čudi, s obzirom na 1,540 radnih sati i 22 sedmice razvoja. Crossover raspolaže s 480 KS iz GT-R-ove mašine, kao i 580 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Do 100 km/h... »

Produženi BMW Serije 3

Vrele gume četvrtak, 12. januar 2012.
Već smo navikli da za kinesko tržište premijum proizvođači pripremaju modele sa produženim međuosovinskim rastojanjem. Situacija u Kini mnogo govori o ljudskoj prirodi, i „višku dobara“ koje neminovno izazivaju jedan od „smrtnih grehova“. Da se vratimo na produženi BMW Serije 3. Zadnja vrata su za... »

Prodaja dizela u SAD raste, hibrida opada

Vrele gume četvrtak, 12. januar 2012.
Niz novih dizel motora u ponudi u SAD, je podigao prodaju agregata koji kao pogonsko gorivo koriste naftu, za 27,4 odsto u 2011. Ukupan rast tržišta „preko velike bare“ u 2011. iznosi 10,2 odsto, što znači da je porast prodaje automobila sa dizel agregatima daleko iznad proseka. Ono što je takođe... »

KIA Motors rekordno

Vrele gume četvrtak, 12. januar 2012.
Iz korporacije Kia Motors javljaju da su u 2011. ostvarili rekordnu prodaju – 2.478.959 vozila. To je najviše u čitavoj šezdesetsedmogodišnjoj istoriji najstarijeg korejskog proizvođača automobila i prvi put uopšte da su premašili 2,4 miliona prodatih primeraka. U odnosu na godinu ranije, to je... »

Diskvalifikacija Robija Gordona

Vrele gume četvrtak, 12. januar 2012.
Ikike – Arika Uprkos povredi desnog stopala nakon 35 km na 10. etapi, Hoan Bareda je potvrdio status najprijatnijeg iznenađenja na Dakaru 2012. Naime, Španac je dobio svoju prvu etapu, našavši se ispred Marka Kome i Sirila Deprea. Ipak, Francuz, koji je otvorio trku, je ostao na čelnoj poziciji u... »

Najbrži Mercedes na svetu?

Vrele gume četvrtak, 12. januar 2012.
Ovo što možete videti u video klipu je verovatno najbrži Mercedes na svetu. Renntech je u ruke uzeo Mercedes-Benz SLR i uradio nešto veoma „nevaljalo“. Naime, na „osnovu“ od 620 „konja“ je dodato još 160 na zadnje točkove. U kombinaciji sa Hoosier „drag slick“ pneumaticima, ovaj automobil iz stanja... »

©2016 Netmark d.o.o.