Putovanja » Arhiva vesti za četvrtak 12. januar 2012

Ovčar Banja i zvanično - banja

Mondo četvrtak, 12. januar 2012.
Naselje Ovčar Banja, koje se nalazi na teritoriji grada Čačka i opštine Lučani, Uredbom Vlade Srbije od 29. decembra i zvanično je proglašeno za banju. Guliver/Getty Images Banja ima izvor termomineralne vode, u blizini se nalaze dva veštačka jezera, deset srednjovekovnih manastira, a čitavo... »

U Beču počinje sajam turizma

Gdestinacija četvrtak, 12. januar 2012.
U Beču se od danas do nedelje održava tradicionalni sajam turizma na kojem će se predstaviti 750 izlagača iz 70 zemalja i Austrije. U ponudi sajma naći će se dosta turističkih hitova, top-destinacija, odmora u trendu i tajnih saveta za ljude željne odmora kao i austrijske turističke regije... »

Stroža pravila za avio-kompanije

Mondo četvrtak, 12. januar 2012.
Američke avio-kompanije će morati od kraja januara da prilikom oglašavanja istaknu punu cenu avio-karata, u kojoj će biti prikazane sve takse i dodatni troškovi koje plaćaju putnici, odluka je Ministarstva za saobraćaj SAD. Guliver/Getty images Putnici će imati pravo da u roku od 24 sata od kada je... »

Skromniji doček pravoslavne Nove godine

Gdestinacija četvrtak, 12. januar 2012.
Na trgovima više gradova i u turističkim centrima Srbije u petak, 13. januara, biće organizovan doček Nove godine, koji se slavi po Julijanskom kalendaru. Zbog ekonomske krize, proslave će biti skromnije nego prethodnih godina, a uprkos nižim cenama, manje je i interesovanje za doček u hotelima i... »

Raj na zemlji - grad bez puteva

Super odmor četvrtak, 12. januar 2012.
Sigurno ste mnogo puta čuli (ali u ovom slučaju to nije fraza), Githorn je pravo mesto ukoliko želite da pobegnete od gradske gužve i buke. Ovaj mali grad nalazi se u Holandiji, u provinciji Overejsel. Ono što ga razlikuje od drugih gradova širom planete je to što u celom gradu nema nijednog puta.... »

Skijajte u Austriji za 399 evra

Blic četvrtak, 12. januar 2012.
Ukoliko se još niste odlučili za idealnu destinaciju na kojoj ćete provesti zimovanje, SuperOdmor.rs ima specijalnu ponudu za vas. Naime, danas možete uplatiti osam nezaboravnih dana u Austriji, za samo 399 evra po osobi. Ukoliko danas posetite sajt SuperOdmor.rs možete već 28. januara otputovati u... »

Zimovanje za male pare

Mondo četvrtak, 12. januar 2012.
Zimovanje ne mora uvek da bude skupo. Na Jastrebcu i Goču, naprimer, prenoćište košta od 450 dinara. Guliver/Getty Images Turistička organizacija Srbije kao napovoljniji, preporučuje planinarski dom "Jastrebac", na istoimenoj planini, gde prenoćište košta 450 dinara i "Smučrski dom" na Goču, gde... »

Zimovanje za male pare

Gdestinacija četvrtak, 12. januar 2012.
Zimovanje ne mora uvek da bude skupo. Na Jastrebcu i Goču, naprimer, prenoćište košta od 450 dinara. Turistička organizacija Srbije kao napovoljniji, preporučuje planinarski dom "Jastrebac", na istoimenoj planini, gde prenoćište košta 450 dinara i "Smučarski dom" na Goču, gde prenoćište iznosi 850... »

Prvi konjički karavan na Tari

Gdestinacija četvrtak, 12. januar 2012.
U sklopu turističke promocije Tare i Mokre Gore, Konjički klub "Dora" organizovaće od 20. do 22. januara "Konjički karavan Tara - Mokra Gora". Dužina trase je 40 kilometara, a jahači će krenuti sa Manastirskih stanova, proći pored hotela Beli Bor, stići na plato kod Kaluđerskih Bara, zatim... »

Argentina: tango, fudbal i gaučosi

Večernje novosti četvrtak, 12. januar 2012.
Putopis raznolikost i lepote jedne od najvećih država u Južnoj Americi: Bučni i strastveni Buenos Ajres. Šarena La Boka. Uzbudljivi Perito Moreno. Nestvarni vodopadi i priroda... ČUDESNI predeli, bogata kultura, najukusniji stekovi, zamamni ples - Argentina je za sve koji su je posetili jedinstveno... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.