Zabava » Arhiva vesti za četvrtak 12. januar 2012

Najviše lažemo tokom januara

Radio 021 četvrtak, 12. januar 2012.
Tokom januara izgovorimo više laži nego tokom bilo kog drugog meseca u godini. Najveći krivac su brojna obećanja i rezolucije kojima smo pribegli tokom novogodišnjih praznika koje nismo u stanju da održimo. Ljudi lažu o napretku nove dijete, planovima koje su krajem godine obznanili prijateljima, i... »

Goran Bregović odlaže „Romski bal“

Pravda četvrtak, 12. januar 2012.
Ovogodišnji doček pravoslavne nove godine u Leskovcu biće, po najavi organizatora iz Turističke organizacije Leskovca, obeležen spektakularnim koncertom Gorana Bregovića i njegovog „Orkestra za svadbe i sahrane“. Pre njega na poveću pozornicu na platou glavne leskovačke ulice „Široka čaršija“,... »

Pobegao iz zatvora u gaćama

Radio 021 četvrtak, 12. januar 2012.
Bekstvo iz zatvora u Japanu, prvo posle više od 20 godina, danas je glavna vest svih medija u toj zemlji. Li Guolin, koji je osuđen na 23 godine zatvora zbog pokušaja ubistva, pobegao je tokom fiskulture u dvorištu zatvora u Hirošimi. On je skinuo zatvoreničku odeću i u gaćama se popeo na skelu, pa... »

Ceca se sluša i u Meksiku

Pravda četvrtak, 12. januar 2012.
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović još jednom je dokazala zbog čega se nalazi na samom vrhu estradne muzičke scene. Naime, dok ona izdržava kaznu u svojoj vili, njene pesme se slušaju u dalekom Meksiku. Na „Jutjubu“ je postavljen snimak na kojem se vide turisti u jednom meksičkom hotelu, a u baru... »

"Pametan" frižider koji nas grdi kada uzimamo čokoladu

Politika četvrtak, 12. januar 2012.
LONDON - Južnokorejska kompanija „LG“ razvila je haj-tek frižider koji će moći da nam „saopšti“ šta možemo da jedemo, a šta ne, piše "Dejli mejl". Frižider "Smart ThinQ", koji će se pojaviti na britanskom tržištu u toku ove godine po ceni od 2.000 funti (2.400 evra), je pravi kućni... »

Osijek: Direktor škole ukinuo domaće zadatke

Radio 021 četvrtak, 12. januar 2012.
Direktor jedne osnovne škole u Osijeku odlučio je da ukine domaće zadatke učenicima, a kao profesor tu praksu sprovodi još od 70-ih godina prošlog veka. "Na stručnim većima posebno se propagiraju domaći zadaci iako ni u jednom pravilniku ne piše da su obavezni. Ja se toga ne držim pa je bio šok kad... »

Bucka i Darko ne mogu bez seksa

Pravda četvrtak, 12. januar 2012.
Slađana Đorđević Bucka i njen dečko Darko još jednom su pokazali da kamere nisu problem i da ne može ništa da ih spreči ukoliko žele da vode ljubav. Darko je na početku molio režiju da skloni kameru na drugu stranu, jer mu je potrebno da se opusti. - Kad čujem da zuji, nije mi dobro – pričao je... »

VIDEO: Ćelava Barbika kao podrška deci oboleloj od raka

Radio 021 četvrtak, 12. januar 2012.
Barbika je bila astronaut, arhitekta, reli vozač i spiker, a sada je na internetu osnovan pokret koji podržava ideju da se napravi ćelava Barbi lutka kao podrška deci oboleloj od raka. Na društvenoj mreži Fejsbuk osnovana je nekoliko dana pre Božića stranica "Lepa i ćelava Barbi! Da vidimo da li... »

Nina u Bakuu kao Rozgina zamena

Pravda četvrtak, 12. januar 2012.
Izbor ovogodišnjeg predstavnika Hrvatske na „Evrosongu“ u Azerbejdžanu, Nine Badrić, izazvao je u toj zemlji žestoke reakcije na estradnom nebu. Najviše pažnje privukla je izjava Jelene Rozge da je samo zahvaljujući njenom odbijanju da nastupi u Bakuu Badrićeva dobila priliku da brani boje svoje... »

Bivši ljubavnici se pomirili?

Pravda četvrtak, 12. januar 2012.
Prestonički klub „Fabrika“ ugostiće večeras mnogobrojne domaće, ali i inostrane poznate ličnosti. Prvi put u Beogradu, održava se „Fešn van“ žurka u organizaciji istoimene televizije, a osim zvanično najlepše Srpkinje, u „Fabrici“ će se pojaviti aktuelna mis Evrope Nina Šimić i nekoliko svetski... »

©2016 Netmark d.o.o.