Arhiva » Vesti » Večernje novosti 10.03.2012

Romantične, ležerne, elegantne punđe

Poseban akcenat je na ležernim punđama, koje su lagano razbarušene i mogu da se nose u kombinaciji sa rajfovima. Moderne su i one natapirane, sa naglašenim profilom

Večernje novosti subota, 10. mart 2012.  |  Ž.P.

U trendovima za predstojeću sezonu, kada je reč o oblikovanju kose, posebno mesto su našle punđe. Frizeri su ih predstavili u različitim oblicima od klasičnih, elegantnijih i romantičnih, do modernijih varijanti. Na vama je da odaberete onu koja najviše pristaje vašem stilu šminkanja i odevanja.

Poseban akcenat je na ležernim punđama, koje su lagano razbarušene i mogu da se nose u kombinaciji sa rajfovima. Moderne su i one natapirane, sa naglašenim profilom, budući da se savršeno uklapaju uz aktuelne retro odevne varijante. Ipak, apsolutni hit su visoko podignute punđe izvedene iz konjskog repa, a odličan su izbor kako za formalne tako i za opuštene prilike. Ništa manje nisu atraktivne i niske punđe skupljene na potiljku, koje su podjednako i romantične i prefinjene. Za svečanije varijante frizeri predlažu klasičnije oblike, potpuno zalizane kose ili uz nekoliko pramenova sa strane.


Objavljeno na sajtu novosti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.