Arhiva » Vesti » B92 23.04.2012

Šabac: Povređeni poznat policiji

Beograd -- Zdravstveno stanje muškarca koji je u Šapcu teško povređen u eksploziji automobila u kom se nalazio je teško, kaže portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

B92 ponedeljak, 23. april 2012.  |  B92
B92: Šabac: Povređeni poznat policiji

U trenutku eksplozije, za koju se sumnja da je izazvana podmetnutom bombom, su se nalazile dve osobe od kojih je jedna nepovređena. Jovanović kaže da se lekari Urgentnog centra bore za život tridesettrogodišnjeg Radeta Maksimovića.

"Pacijent je zadobio teške povrede. On je dovežen u Urgentni centar i nakon reanimacije urađene su još neke intervencije. Mogu reći da se radi o teškim povredama, on je zadržan na odelenju Intenzivne nege u Urgentnom centru", kaže on.

Do eksplozije automobila "folksvagen turan" je došlo u jednoj od najprometnijih šabačkih ulica. Ipak nije bilo još povređenih, pošto u blizini vozila u tom trenutku nije bilo nikoga.

Na mesto događaja izašao je istražni sudija Slobodan Velisavljević. Za sada nije poznato da li je eksplozija aktivirana daljinski.

"Aktivirana je eksplozivna naprava u vozilu kjoje je bilo u pokretu i u tom trenutku u vozilu su se nalazila dva lica, od kojih je jedno zahdobilo teške telesne povrede zhbog kojih ej prebačeno u Urgentni centar u Beograd", kaže Velisavljević.

Prema njegovim rečima oba lica su od ranije poznata policiji i zbog toga su sve istražne radnje već u toku.


Objavljeno na sajtu b92.net »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.