Arhiva » Vesti » Akter 30.04.2012

Vučić: Nisu emitovali spot zbog Tadića

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić tvrdi da na televiziji dva dana nisu emitovane reportaže te partije u kojima se pominje i Boris Tadić

Akter ponedeljak, 30. april 2012.  |  Tanjug

Vučić ističe da se u spotu koji je napravila Srpska napredna stranka nema "nijedne ružne reči i nikakvih nepristojnosti".

"Dva dana nam nisu emitovali reportaže jer im se nije svideo spot o Borisu Tadiću iako nema nijedne ružne reči i nikakvih nepristojnosti, nema čak ni montaže – onoga što su oni radili, nema zlonamernog tumačenja njegovih reči", rekao je danas Vučić na konferenciji za novinare ispred Doma omladine.

Vučić je dodao i da je SNS iz spota morala da izbaci Zorana Janjuševića i Nemanju Kolesara.

Janjušević i Kolesar, bivši saradnici u vladi Zorana Đinđića, bili su osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja. "Iz RRA su nam tako naložili, jer su valjda rekli da su to divna i prepoštena gospoda koja nikada ništa loše nisu uradili, a imaju pravosnažnu presudu. Ima pravosnažnu presudu i Ivica Dačić da nije umešan u aferu Kofer, pa smo zaključili da je taj kofer otprilike pao s neba i na nebo se vratio", rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, to "dovoljnio govori u kakvoj zemlji živimo i kako korumpirani ljudi mogu da utiču na naš zivot". Vučić je naveo i da se 6. maja odlučuje o budućnosti Srbije i bira između, kako tvrdi, "prljave kampanje Demokratske stranke i drugih stranaka iz vlasti" sa jedne strane, i čiste kampanje ponuđenih rešenja, koju nudi koalicija "Pokrenimo Srbiju", sa druge.

Vučić smatra da je glas za SNS i listu "Pokrenimo Srbiju" najbolji izbor i da je svaki glas za malu stranku glas za DS.

"Taj glas će na ovaj ili onaj način završiti u kutiji Demokratske stranke, bilo da glasate za SPS, URS ili Dveri", rekao je Vučić. Vučić je, odgovarajući na pitanja o privatizacijama, ponovio da će, ukoliko ta stranka osvoji vlast, ispitati sve sporne privatizacije i da će vinovnici odgovarati.


Objavljeno na sajtu akter.co.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Vučić: Glas za "male" je glas za DS

Mondo ponedeljak, 30. april 2012.

Vučić: Ne glasajte za male stranke

Vesti online ponedeljak, 30. april 2012.

Vučić: Ne glasajte za male stranke

RTS ponedeljak, 30. april 2012.

Vučić: Ne glasajte za male partije

Novi magazin ponedeljak, 30. april 2012.

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.