Arhiva » Vesti » Ekapija 13.08.2012

Koje su prednosti mobilnog bankarstva?

Ekapija ponedeljak, 13. avgust 2012.

Korišćenje mobilnog telefona za obavljanje različitih bankarskih transakcija danas predstavlja najsavremeniji, ali i najjednostavniji način saradnje sa bankom.

Zahvaljujući brojnim prednostima, mobilno bankarstvo ili mBankar nam pruža mogućnost da u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta, samo uz pomoć našeg mobilnog telefona, obavimo sva plaćanja, proverimo stanje na računu i koristimo druge usluge banke.

Usluga mBankara omogućava nam i pregled kursne liste, dobijanje različitih SMS obaveštenja, kao i kupoprodaju deviza i detaljan pregled informacija o našim platnim i kreditnim karticama.

Odlikuju je izuzetna jednostavnost u korišćenju i dostupnosti na gotovo svim modelima mobilnih telefona, što nam pruža izuzetnu fleksibilnost.

Idući u korak sa savremenim tehnologijama i prateći potrebe svojih klijenata, ProCredit banka je među prvima na domaćem tržištu obogatila svoju ponudu uslugom mobilnog bankarstva.

Ova usluga u ProCredit banci dostupna je samostalno, ali i u okviru nekog od paketa usluga, što nam njeno korišćenje čini još povoljnijim.

Tweet


Objavljeno na sajtu ekapija.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.