Arhiva » Vesti » Kurir 17.08.2012

Dragan Kolarević pomoćnik za medije

Vlada je postavila još tri nova državna sekretara

Kurir petak, 17. avgust 2012.

BEOGRAD - Vlada Srbije imenovala je književnika i novinara Dragana Kolarevića za pomoćnika ministra kulture i informisanja za sektor informisanja i medija, a Nataliju Pavlović Šinković za sekretara tog ministarstva, objavljeno je na sajtu Vlade.

Vlada je na istoj sednici, u četvrtak, postavila tri nova državna sekretara - Zorana Đorđevića u Ministarstvu odbrane, Dejana Popovića u Ministarstvu energetike, razvoja i zaštite životne sredine, a Vesnu Zdravković u Ministarstvu energetike, razvoja i zaštite životne sredine.

Za državne sekretare u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike postavljeni su Dragi Vidojević, Brankica Janković, Radina Todović i Zoran Martinović, a Janićije Jeremić za sekretara tog ministarstva.

Dužnosti sekretara Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva je, na lični zahtev, razrešena Tanja Ogrizović, koja je postavljena na istu funkciju u Ministarstvu regionalnog razvoja i lokalne samouprave.

Vlada je ponovo postavila Ivanu Đurić na položaj pomoćnika direktora Kancelarije za evropske integracije - Sektor za komunikacije i obuku, na pet godina.

Zbog odlaska u penziju dužnosti pomoćnika ministra za infrastrukturu razrešen je Dragan Jovanović, a konstatovan, zbog podnošenja pismenih ostavki, prestanak funkcije sekretaru Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Verici Noveski i pomoćniku ministra rada i socijalne Suzani Paunović.


Objavljeno na sajtu kurir-info.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Kolarević pomoćnik za medije

Akter petak, 17. avgust 2012.

Pomoćnik ministra "probao magične pečurke u Loznici"

Vesti online petak, 17. avgust 2012.

Dragan Kolarević pomoćnik ministra kulture

Novi magazin petak, 17. avgust 2012.

Dragan Kolarević pomoćnik za medije

Vesti online petak, 17. avgust 2012.

Postavljeni državni sekretari

Mondo petak, 17. avgust 2012.

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.