Arhiva » Vesti » Press 13.09.2012

Rad predstavio pojačanja

Fudbalski klub Rad predstavio je danas Marka Ljubinkovića i Branislava Miloševića, poslednja dva pojačanje na ovu sezonu.

Press četvrtak, 13. septembar 2012.  |  Tanjug

Ljubinković je povratnik u Rad, a potpisao je jednogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje na još 12 meseci.

- Već sam bio na Banjici i radujem se ponovnom dolasku. Svoj povratak vidim kao mogućnost za nova dokazivanja i spreman sam da odgovorim zadacima stručnog štaba. Ekipa je mlada i perspektivna, ali izuzetno dobro selektirana i pripremljena - rekao je Ljubinković, koji je najzapaženije partije u inostranstvu pružio u dresu rumunskog Vasluia, kiparskog Anortozisa iz Famaguste, kao i donedavno kineskog Jataija.

Posle odlaska Aleksandra Pantića u Crvenu zvezdu, uprava Rada je odlučila da iz BSK-a dovede Branislava Miloševića.

- Ovaj potez smatram izuzetno pozitivnim za moju karijeru. Želim da se što pre nametnem stručnom štabu, a interesantno je da ću u subotu biti protiv svojih dojučerašnjih saigrača iz Borče. Učiniću sve da Rad zabeleži uspeh - rekao je Milošević.

Trener Rada Marko Nikolić, koji nije krio zadovoljstvo zbog novih imena u svom timu, pozvao je navijače da im pomognu na predstojećoj utakmic protiv BSK-a.

- BSK je izuzetno kvalitetan sastav koji se pojačao tokom letnje pauze. Stigao je nekadašnja zvezda poljskih klubova Slaska i Jagelonije - Vuk Sotirović, a tu je i iskusni napadač Đukić, kao i nekolicina igrača koje cenim. Ako budemo na gornjoj granici svojih mogućnosti možemo do željenog rezultata. Nadam se da su navijači prepoznali trenutak i svoju ulogu, jer je ovom mladom sastavu neophodan vetar u leđa - rekao je Nikolić.

Utakmica petog kola prvenstva Srbije između Rada i BSK-a igra se u subotu od 16.30.


Objavljeno na sajtu pressonline.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Rad predstavio Ljubinkovića i Miloševića Video

Blic sport četvrtak, 13. septembar 2012.

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.