Vesti » Beta 15.09.2012

Dačić da istraži ko je ometao sednicu

Beta subota, 15. septembar 2012.
Beta

NOVI SAD, 15. septembra 2012. (Beta) - Bivša predsednica Skupštine Novog Sada Aleksandra Jerkov izjavila je da će od premijera Srbije Ivice Dačića zahtevati odgovor zbog čega policija nije reagovala na njen poziv da udalji nepoznate ljude koji su neovlašćeno ušli na skupštinsko zasedanje.

"Očekujem da policija utvrdi i ko su bili ti ljudi, na čiji poziv su došli u gradsku skupštinu, jer ako su se lažno predstavljali kao obezbedjenje sadašnjeg gradonačelnika Miloša Vučevića, onda i on ima problem s tim ko su oni i zašto se lažno predstavljaju", kazala je Jerkovljeva za Radio-televiziju Vojvodine.

Tokom maratonske sednice Skupštine grada u sredu i četvrtak, na kojoj je Srpska napredna stranka s partnerima smenila vlast predvodjenu Demokratskom strankom i LSV-om, ispred i u zgradi skupštine na više punktova uočene su grupice kratko ošišanih i snažnih mladića koji su tvrdili da su pripadnici stranačkog obezbedjenja.

Zbog njihovog prisustva i navodnih pretnji, Aleksandra Jerkov je više puta prekidala zasedanje i pozivala skupštinsko obezbedjenje i policiju da ih udalji i tako omogući nesmetan rad odbornika.

(Beta, 15.09.2012)Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Jerkov: Dačić da istraži ko je ometao sednicu

Akter subota, 15. septembar 2012.

Jerkov:Otkriti ko je ometao sednicu

B92 subota, 15. septembar 2012.

Jerkov: Dačić da istraži ko je ometao sednicu

Vesti online subota, 15. septembar 2012.

Dačić da istraži ko je ometao sednicu

Press subota, 15. septembar 2012.

Jerkov: Dačić da istraži ko je ometao sednicu

Blic subota, 15. septembar 2012.

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.