Arhiva » Vesti » Press 21.09.2012

Milo na gala žurki TV Prva

Promocija nove programske šeme TV Prva za ovu jesen i otvaranje crnogorske redakcije održana je u sredu veče u hotelu „Maestral" u Miločeru

Press petak, 21. septembar 2012.  |  PRESS

Na glamuroznom koktelu na kojem su prijatelje i saradnike zabavljali Aleksandra Radović i Vlado Georgiev uživao je i bivši premijer Crne Gore Milo Đukanović.

Generalni direktor Prve Dejan Jocić istakao je da je naziv televizije opravdan i pozicijom među medijima na srpskom tržištu.

- Start crnogorske televizije je izuzetno uspešan. Prošle godine smo obećali jednu uspešnu sezonu, to smo i ispunili i vaše prisustvo ovde je pokazatelj da ste nas pratili, a mi vam na ovaj način zahvaljujemo - ovim rečima Jocić je poželeo dobrodošlicu gostima.

Spektaklu je prisustvovao i vlasnik „Antena grupe", u čijem je sastavu i Prva televizija, Teodor Kirijaku.

U morskom provodu uživao je i veliki broj javnih ličnosti kao što su biznismen Veselin Jevrosimović, glumac Marko Živić, Nele Karajlić, Nikolina Pišek, Marijana Zlopaša sa suprugom, Katarina Bogićević, Momčilo Otašević, Milan Kalinić i mnogi drugi. U programu su učestvovali i finalisti „Prvog glasa Srbije" iz prve sezone, dok su program vodila prepoznatljiva lica Ivana Zarić, Aleksandra Gudelj, Irina Radović i Nikolina Pišek.

Najveći aduti Prve televizije u novoj sezoni su domaće serije: „Folk", „Žene sa Dedinja", „Parada", „Drug Crni u Nobu", „Pevaj, brate", „Budva na pjenu od mora" i „Nata iz inata", a glumica Bojana Maljević potvrdila je da će gledaoci imati priliku da na ovoj televiziji vide nastavak čuvene serije „Otvorena vrata".

Andrija se ugojio

Na promociji u njegovoj rodnoj zemlji glumac i voditelj Andrija Milošević pokazao je svoju novu liniju. Popularni zavodnik ugojio se toliko da ni odelo nije mogao da zakopča, pa je veliko pitanje da li će zadržati taj epitet.


Objavljeno na sajtu pressonline.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

TV Prva: Nezaboravna žurka na obali mora

Story petak, 21. septembar 2012.

©2016 Netmark d.o.o.