Arhiva » Vesti » Ekapija 12.12.2012

Sara Popović pobednica foto konkursa "Ja sam maleno čudo"

Ekapija sreda, 12. decembar 2012.

Svi koji su nekada poželeli da se nađu u ulozi profesionalnog fotografa i dožive pravi fotografski set, nedacno su imali priliku za to, u okviru konkursa "Ja sam maleno čudo" koji je "Nikon Srbija" organizovao na svojoj "Facebook" stranici. Bila je to jedinstvena prilika da se predstave javnosti i dobiju nagradu na otvaranju prve "Yellow store prodavnice u Srbiji", saopštio je "Nikon".

"Nikon Srbija" je putem svoje zvanične "Facebook" strane, pozvao fanove da pokažu svoje fotografsko umeće, a potom se oprobaju na pravom fotografskom setu.

Troje najboljih imali su jedinstvenu priliku da testiraju najnoviji "Nikon D-SLR" model D600 sa FX senzorom, i snime reklamnu fotografiju za najmanji kompaktni fotoaparat - "Coopix S01".

Predlog finalnih fotografija od sva tri kandidata odredio je stručni žiri, a fanovi su svojim glasanjem odabrali najbolju fotografiju. Pobeda je pripala mladoj fotografkinji Sari Popović, koja je na krajnje kreativan način videla ovo maleno čudo od fotoaparata. Upravo na otvaranju prve "Yellow Store" prodavnice, specijalozovane za prodaju Nikon foto-opreme u TC Delta City, Sari Popović uručena je nagrada - mali ali moćan "Coolpix S01".

Tweet

Dokumenti sa sličnom temom

Otvorena prva specijalizovana "Nikon" prodavnica "Yellow Store" (05. 12. 2012.)Prva specijalizovana prodavnica za "Nikon" proizvode - "Yellow Store" od 4. decembra u TC "Delta City" (03. 12. 2012.)Film "Zamak" samo za tviteraše - Druga TweetUp premijera 28. novembra (27. 11. 2012.)"Ljubavni napitak" otvorio sezonu direktnih prenosa opere iz Metropolitena (15. 10. 2012.)Ladislav Tomašević, generalni direktor "EFG Property Services" - Beogradu nedostaju bar još dva šoping centra (14. 09. 2012.)


Objavljeno na sajtu ekapija.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Facebook Fejsbuk Nikon

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.