Arhiva » Vesti » Danas 31.01.2013

Dragoljub Zindović načelnik Zlatiborskog okruga

Odlukom Vlade Srbije

Danas četvrtak, 31. januar 2013.  |  I. H-D.

Prijepolje - Vlada Srbije, pre sedam dana, imenovala je Dragoljuba Zindovića, predsednika OO SNS iz Prijepolja za novog načelnika Zlatiborskog okruga.

Time su završene i sve spekulacije o tome ko će biti novi načelnik, koje traju od kako je Radovan Ristović, krajem prošle godine, nakon prelaska na novu funkciju, podneo ostavku na ovo mesto.

-Kao funkcioner Vlade Srbije moja je obaveza da uspostavim zadovoljavajuću saradnju svih republičkih institucija i ustanova na području Zlatiborskog okruga sa Vladom Srbije, odnosno da budem spona pre svega sa nadležnim Ministarstvom za državnu upravu. Maksimalno ću se angažovati da se uspostavi što bolja saradnja i među lokalnim samoupravama. Prioritet će mi biti pospešivanje zajedničkih projekata koji će doprineti ne samo jačanju infrastrukture već i preduzetništva. Takođe ću učiniti sve što je u okviru mojih ovlašćenja da se na nivou ovog okruga sprovedu zakoni vezani za borbu protiv korupcije, rekao nam je za „Sandžak Danas“ Dragoljub Zindović odmah po stupanju na novu dužnost.

Po profesiji diplomirani ekonomista koji je dugo godina radio kao srednjoškolski profesor, Dragoljub Zindović je u prethodnom mandatu bio predsednik opštine Prijepolje .


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Vlada Srbije Prijepolje SNS

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.