Arhiva » Vesti » Sandžak info 31.01.2013

Branka Knežević : Nisam se depilirala da bi Dačić vjerovao da mi vidi međunožje

BEOGRAD - Haos koji je izazvalo nasjedanje premijera Srbije i ministra policije Ivice Dačića na skrivenu kameru “Nemoguće misije” i dalje ne jenjava. Naime, u javnost je nedavno izašla i priča voditeljke Branke Knežević (35), koja je Dačića pozvala u televizijski studio na intervju, a pritom ispod haljine nije imala donji veš.

Sandžak info četvrtak, 31. januar 2013.

Bivša “Plejboj zečica” i prva Srbijanka koja se slikala za naslovnu stranu hrvatskog “Plejboja” izjavila je da je poziv autora “Nemoguće misije” Gorana Markovića prihvatila kao veliki izazov, i da joj je kao ženi imponovalo to što je premijer, čiji je ona fan, pokazao naklonost ka njoj.

Na konstataciju da je ipak u određenom momentu pokazala golo međunožje prvom čovjeku Vlade Srbije, Branka je izjavila da je to samo jedan od poslovnih zadataka na koji je pristala:

- Pa, mnoge glumice se skidaju do gole kože i ništa. Činjenica je da ni mnoge pevačice ne nose donji veš, a stoje na bini visokoj dva-tri metra. Imala sam samo tremu jer mnogo poštujem Dačića i ništa više. Mislim da je sve bilo pristojno, taman koliko premijer treba da vidi. Poenta je bila u tome da Dačić bude sasvim siguran da je video to što je video. Depilacijom međunožja to ne bismo postigli – bila je više nego eksplicitna Branka, dodajući da bi četvorogodišnjem sinu Nemanji bez problema dala da pogleda ovu epizodu “Nemoguće misije”.

Sad da vidi premijera na ulici ili bilo gdje, Branka bi ga, kaže, izljubila i zamolila da zajedno otpjevaju “Miljacku“, jer je to i njena omiljena pjesma.

- I po tome što voli da peva, ali i po ponašanju prema meni dok smo emisiju snimali, mogu da kažem da premijer zaista ima veliku dušu i vidi se da je dobar čovek – zaključuje “voditeljka”, koja na kraju priznaje i da bi voljela da joj dalja karijera ide u glumačkom pravcu.

(Vijesti.ba/Novosti)


Objavljeno na sajtu sandzakinfo.net »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Nije se depilirala zbog Dačića

24 Sata četvrtak, 31. januar 2013.

©2015 Netmark d.o.o.