Arhiva » Vesti » Telegraf 19.03.2013

Filmska pljačka kazina u Australiji

Muškarac, koji je odseo u Kraun kazinu u Australiji, iskoristio je kontrolne kamere i pomoću njih signalizirao čoveku koji je igrao u visoke uloge. Pljačka vredna 32 miliona dolara izvedena je na način kao u čuvenom filmu Stivena Soderberga "Oušns ileven"

Telegraf utorak, 19. mart 2013.

Iz najveće kockarnice u Australiji Kraun kazino opljačkano je 32 miliona dolara, a pljačka je izvedana na način kao u čuvenom filmu Stivena Soderberga “Oušns ileven”.

List “Heraldc san” iz Melburna navodi da je stranac, koji je odseo u Kraun kazinu, iskoristio kontrolne kamere i da je pomoću njih signalizirao čoveku koji je igrao u visoke uloge.

Sličan metod koristio je i lik u filmu Dani Oušn, koga je glumio Džordž Kluni. U filmu iz 2001. godine, Bred Pit i Kluni angažuju stručnjake za osiguranje, kako bi opljačkali nekoliko kockarnica u Las Vegasu.

Član osoblja u VIP delu kazina je opljačkan, a njegov pristup je zabranjen tek nakon što je pljačka otkrivena, saopštili su iz kazina.

Linda Henkok, koja je pisala knjigu o Kraunu, kaže da se kontrolne kamere nalaze u svim delovima kazina, ali da ih je još više u premium oblastima.

- Neko je bio u sobi sa monitorima i gledao u njih u realnom vremenu. Morali su pokupiti dobitni niz i zumirati ga i tek tada su mogli pratiti šta se tačno dešava – rekla je Henkok za ABC.

(Telegraf.rs / FoNet)


Objavljeno na sajtu telegraf.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Filmska pljačka kazina u Australiji

Blic utorak, 19. mart 2013.

Komentari

Ključne reči

Džordž Kluni Melburn

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.