Arhiva » Vesti » Telegraf 25.04.2013

Novi Tržni Centar: Svetski brendovi, restorani, na krovu fudbalski stadion!

Kupci će u centru moći da nađu brendove - "C&A", "Koton" ,"Tom Tailor", "Dajhman", "Njujorker", "Karpisa", "Ledžend, "Urban džangl", "Planeta sport", "Metro", "Orsej", "Beba kids"....

Telegraf četvrtak, 25. april 2013.

U Beogradu je danas zvanično počeo rad TC “Stadion”, u Zaplanjskoj ulici, koji se prostire na 75.000 kvadratnih metara i predstavlja najveći objekat te vrste u starom delu grada.

Površina maloprodajnog dela iznosi 28.000 kvadratnih metara, gde se mogu naći najpoznatiji svetski i domaći brendovi, ugostiteljski objekti, kao i različiti zabavni sadržaji. U centru se nalazi i “Roda” megamarket, na površini većoj od 4.000 metara kvadratnih.

Ukupna vrednost investicije iznosi 50 miliona evra i predstavlja jedinstveni sistem gradnje koji se prvi put koristi u našoj zemlji, a u novom objektu biće zaposleno oko 800 radnika.

“Stadion” je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren (FK Voždovac), čije tribine mogu da prime 5.000 gledalaca, a koji je izgrađen u skladu sa savremenim standardima UEFA i na način koji uspostavlja nove urbane i arhitektonske standarde.

Kupci će u centru moći da nađu brendove – “C&A”, “koton” ,”Tom Tailor”, “Dajhman”, “Njujorker”, “tako fešn”, “karpisa”, “ledžend, “urban džangl”, “iskrim intimo”, “MilaVitsa”, “la borsa”, “parfois”, “sportina”, “planeta sport, intersport”, “metro”, “orsej”, “beba kids”, “planika”, “ciciban”….

Tu se nalaze i zlatare, frizernice, kozmetički saloni i turističke agencije...

(Telegraf.rs/ Tanjug)


Objavljeno na sajtu telegraf.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Nova ulaganja u trgovinu

RTS četvrtak, 25. april 2013.

Pogledajte kako izgleda novi šoping centar "Stadion"

24 Sata četvrtak, 25. april 2013.

Novi tržni centar u Beogradu

B92 četvrtak, 25. april 2013.

Beograd dobio još jedan tržni centar - Stadion

Kamatica četvrtak, 25. april 2013.

Otvoren šoping centar Stadion na Voždovcu

Beta četvrtak, 25. april 2013.

Komentari

Ključne reči

Fudbal

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.