Arhiva » Vesti » Telegraf 25.04.2013

Novi Tržni Centar: Svetski brendovi, restorani, na krovu fudbalski stadion!

Kupci će u centru moći da nađu brendove - "C&A", "Koton" ,"Tom Tailor", "Dajhman", "Njujorker", "Karpisa", "Ledžend, "Urban džangl", "Planeta sport", "Metro", "Orsej", "Beba kids"....

Telegraf četvrtak, 25. april 2013.

U Beogradu je danas zvanično počeo rad TC “Stadion”, u Zaplanjskoj ulici, koji se prostire na 75.000 kvadratnih metara i predstavlja najveći objekat te vrste u starom delu grada.

Površina maloprodajnog dela iznosi 28.000 kvadratnih metara, gde se mogu naći najpoznatiji svetski i domaći brendovi, ugostiteljski objekti, kao i različiti zabavni sadržaji. U centru se nalazi i “Roda” megamarket, na površini većoj od 4.000 metara kvadratnih.

Ukupna vrednost investicije iznosi 50 miliona evra i predstavlja jedinstveni sistem gradnje koji se prvi put koristi u našoj zemlji, a u novom objektu biće zaposleno oko 800 radnika.

“Stadion” je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren (FK Voždovac), čije tribine mogu da prime 5.000 gledalaca, a koji je izgrađen u skladu sa savremenim standardima UEFA i na način koji uspostavlja nove urbane i arhitektonske standarde.

Kupci će u centru moći da nađu brendove – “C&A”, “koton” ,”Tom Tailor”, “Dajhman”, “Njujorker”, “tako fešn”, “karpisa”, “ledžend, “urban džangl”, “iskrim intimo”, “MilaVitsa”, “la borsa”, “parfois”, “sportina”, “planeta sport, intersport”, “metro”, “orsej”, “beba kids”, “planika”, “ciciban”….

Tu se nalaze i zlatare, frizernice, kozmetički saloni i turističke agencije...

(Telegraf.rs/ Tanjug)


Objavljeno na sajtu telegraf.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Nova ulaganja u trgovinu

RTS četvrtak, 25. april 2013.

Pogledajte kako izgleda novi šoping centar "Stadion"

24 Sata četvrtak, 25. april 2013.

Novi tržni centar u Beogradu

B92 četvrtak, 25. april 2013.

Beograd dobio još jedan tržni centar - Stadion

Kamatica četvrtak, 25. april 2013.

Otvoren šoping centar Stadion na Voždovcu

Beta četvrtak, 25. april 2013.

Ključne reči

Fudbal

Komentari

Komentari na drugim sajtovima


©2015 Netmark d.o.o.