Arhiva » Vesti » Svet plus 28.05.2013

Ulaznice za koncert Svetlane Cece Ražnatović od danas u prodaji!

Svet plus utorak, 28. maj 2013.

Ulaznice za veliki koncert Svetlane Cece Ražnatović "Ušće 2" od danas tačno u podne puštene su u prodaju.

I to tačno mesec dana uoči spektakla koji će Svetlana Ražnatović 28. juna, na Vidovdan, održati na beogradskom Ušću. Folk zvezda sa svojim timom saradnika sprema se punom parom, pazeći na svaki detalj.

"Ceca je vodila računa o tome da cena bude pristupačna svačijem džepu. Tako će oni s nešto slabijom platežnom moći biti u prilici da za 800 dinara prisustvuju ovom hepeningu, karte za fan pit koštaju 1.200 dinara, dok se mesto na tribini 3 može obezbediti za 2.000, a na tribinama 1 i 2 za 3.000 dinara.

Najskuplja su VIP mesta, za koja morate da izdvojite 11.000 dinara. Sve ulaznice prodaju se preko sistema Eventima, a on obuhvata celu Srbiju i sve bivše jugoslovenske republike i uključuje i dostavu karata na kućnu adresu. Obezbeđena je i prodaja preko interneta, gde se dobijaju kodovi koji važe kao ulaznice na koncertu", kaže sagovornik blizak organizatorima spektakla.

Ceca u saradnji s "Miligram mjuzikom" će ove godine na Vidovdan napraviti ogroman produkcijski poduhvat kojim planira da nadmaši svoj prethodni koncert na Ušću iz 2006, koji je bio više nego uspešan.

Autor: M.P.

Izvor: Kurir

Foto: Facebook


Objavljeno na sajtu svetplus.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2016 Netmark d.o.o.