Arhiva » Vesti » Alo 29.10.2013

Ova devojčica je "ukrala" premijeru "X Faktora"! (VIDEO)

Na programu televizije "Pink" danas se premijerno prikazuje šou "X faktor", u kome će takmičari dati sve od sebe da se dokažu pred žirijem, u čijem su sastavu Željko Joksimović, Kristina Kovač, Kiki Lesendrić i Emina Jahović, ali i pred publikom! Pratite premijeru uživo na Alo.rs!

Alo utorak, 29. oktobar 2013.
Alo: Ova devojčica je "ukrala" premijeru "X Faktora"! (VIDEO)

Strogi žiri: Kristina, Kiki, Emina i Željko

Planetarno popularni šou prvi put se emituje u Srbiji a večeras ga pratite i bodrite svoje omiljene takmičare uz Alo.rs!

Podigla sve na noge: Zorica Kondžo

I na posletku, besprekornim i zrelim pevanjem veoma teške numere koju je nekada pevala Zorica Kondžo, suze u očima svih izazvala je trinaestogodišnja Ilma Karahmet iz Bosne i Hercegovine.

Ona je toliko oduševila i žiri i publiku da se, maltene, aplauz čuo i na društvenim mrežama!

Bravo devojcice! Aplaudiramo ti i @DanijelAlibabic i ja! :)

— Filip Mitrović (@filipmitrovic31) October 29, 2013

Wow kakva mala!! #XFactor

— Ivana Mihic (@Ivana_Mihic) October 29, 2013

Ova devojčica je prvi ozbiljni interpretator večeras.

— Ogi Radivojevic (@OgiRadivojevic) October 29, 2013

E sad isto ovo live što peva ovo dete nek otpeva Emina. Ali isto. #XFactor

— Tatjana Vojtehovski (@TVojtehovski) October 29, 2013

Bravo mala #xfaktor

— Dragana Tripic (@DraganaTripic) October 29, 2013

Pevački duo Ana i Luka uspeo je da pomeri publiku i žiri svojom interesantnim nastupom. Oni inače pevaju na ulicama glavnog grada, ali sada će dobiti šansu da postanu velike zvezde.

Zlatna malina za ziri #xfactor

— Andrej Maricic (@andrej_maricic_) October 29, 2013

Oni su napomenuli da ih veže samo muzika, a da nisu u emotivnoj vezi.

Irma: Došla iz Hrvatske da okuša sreću!

Takmičarka iz Hrvatske Irma Dragićević ostaće upamćena kao jedina takmičarka tokom ove epizode koja je na nagovor publike dobila drugu šansu kod žirija.

Njima se nije dopala pesma Bijonse koju je otpevala. Rekli su da je predosadna. Međutim, kada se vratila na scenu nakon tri NE i otpevala pesmu Majkl Džeksona, svi su joj dali DA i ona je prošla u dalji krug takmičenja.

Od Knez Mihailove do "X Faktora"

A onda je na scenu stupio Petar Jojić (16) sa nadimkom Perčoli. Sećate se onog dečka što je pevao Čolu u Knez Mihailovoj? E, pa evo ga u "X Faktoru"! On je pesmu "Ti živiš u oblacima mala" otpevao i scenski izveo ama baš kao da Zdravko Čolić u mlađim danima.

Ti ziiiiiviiiis u oblacima maaalaaaaaa...:))...❤️malo

— Tijana Dapčević (@TijanaDapcevic) October 29, 2013

To su mu pomalo i zamerili članovi žirija jer je potrebno i da iskaže svoj identitet. Emina mu je najviše zamerila to što nije ostvario kontakt sa njom dok se ona uvijala uz taktove ove pesme. "Sve vreme ti mašem i igram, u sredini sam iksa, a ti me nijednom nisi pogledao. Vrtiš se levo desno, ja ovako, ovako, a ti opet ništa. Ti me uopšte nisi primetio, čoveče. Zato ću ti reći NE".

Nije popustila, iako je takmičar pokušao da je oraspoloži činjenicom da je glasao za nju na "Eurosongu". Međutim ostali članovi žirija su ipak pustili Čolu 2 u dalje takmienje.

Dok je komentarisao njegovo pevanje, Željko je imitirao Kristinu Kovač i njen način izlaganja na šta je publika prasnula u smeh. A i Kristina. Kada je Petar poljubio ruku Emini Jahović Sandal i ona je onda otopila svoje ledeno srce i pustila ga dalje.

Ima stav: Hristina Vuković

22.11h Prelepa Beograđanka Hristina Vuković (21) ostavila je takođe veoma pozitivan utisak na žiri svojom interpretacijom i čednim izgledom.

#XFactor čine glas i harizma, ono "nešto", posebno, što štrči iz gomile. Koliko takvih imamo među profesionalnim pevačima?

— Biljana Lukic (@BiljanaLuki) October 29, 2013

Dobila je pohvale da ima autorski stav i odličan glas.

Sto lepa ova mala Hristina:)...@XFactorAdria

— Tijana Dapčević (@TijanaDapcevic) October 29, 2013

Slavko: Čupam obrve!

22.08 Nastup "multimedijalnog umetnika", kako je sebe predstavio Slavko Kalezić (24), inače bivši dečko Marije Šerifović, iz Podgorice zaista nikog od članova žirija nije ostavio na stolici mirnog. Prva je ustala Kristina koja je ludo zaigrala uz neobičan ples mladog crnogorca koji je po profesiji glumac.

Odmah zatim je zaigrala i Emina, dok su muški članovi žirija iako zaraženi ovim plesom, samo cupkali na stolicama. Emina mu je zamerila na čudnom pogledu. "Zašto gledaš kao da ćeš da me ubiješ"? Ali joj je Kristina otkrila da je ona taj utisak stekla zbog njegovih gustih obrva. "Oduševio si me plesom.

Ali najbolje od svega je što uz to ide sočan, puterast, RnB glas", dodala je Kristina., a Željko se pridružio komplimentima: "Bio si dobar. I mene si ubedio. Znaš kako mi muškarci reagujemo kad vidimo nekog drugog muškarca da igra. Šta bre onaj tamo, kao, nešto igra. Ali ti svaka čast." Međutim nakon što je skrenuo pogled i pažnju kada mu je Emina namignula, Željko je to prekorio uz obrazloženje da ga ne gleda dok mu on priča životno važne stvari i ipak odlučio da mu kaže NE.

Ipak, ostali članovi žirija su odlučili da Slavko prođe u dalji krug takmičenja.

Imam utisak da Željka nevidjeno nerviraju ostali iz žirija #XFactor

— Tatjana Vojtehovski (@TVojtehovski) October 29, 2013

22.02 Takmičarka koja je izvela Jovano, Jovanke oduševila je žiri i prošla u sledeći krug.

21.56 Takmičarka koja je otpevala numeru "Falling" Ališe Kiz nije prošla baš najbolje, a Emina joj je rekla da je "skroz ispala iz tonaliteta pesme".

Aleksa ima samo 17 godina!

Aleksa Perović (17) iz Kraljeva odmah je privukao pažnju žirija svojim simpatičnim fizičkim izgledom, ali i emotivnim izvođenjem pesme koju inače interpretira Sergej Ćetković.

Pri tom on se pokazao kao srcelomac jer je odmah na audiciji smuvao jednu takmičarku. Žiri ga je malo "pecnuo" da ima karmin na bradi jer je već dobio imidž udvarača!


Objavljeno na sajtu alo.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2016 Netmark d.o.o.