Arhiva » Vesti » Blic 19.12.2013

Kraljice silikona: Mame i tate nam plaćaju operacije

One su Tijana Đuričić (23) i Sanja Jojić (26), studentkinje Više poslovne škole u Beogradu. Rođake su i imaju isti broj operacija kod istog plastičnog hirurga. Šokirale su javnost svojim izgledom, ali ih to ne potresa.

Blic četvrtak, 19. decembar 2013.  |  Zorica Lazarević

- Imamo svoj stav, svoje mišljenje, srećne smo i zadovoljne. Najbitnije nam je da imamo podršku porodice, a svi ostali mogu samo da nas ostave na miru i gledaju svoje živote jer su naši savršeni - kaže Sanja na početku razgovora.

Ove crnke, koje su imale toliko intervencija da mnogi misle da su bliznakinje, nakon što su objavljene njihove fotografije sa jedne humanitarne žurke izazvale su buru negativnih komentara na internetu. „Nakaze“, „greške prirode“, „antireklama za plastičnu hirurgiju“ bili su samo neki od izraza kojima su ih opisali oni koji su videli fotografiju.

Mnogi su se zapitali za njihovo psihičko zdravlje, a ove dve „kraljice silikona“ uprkos svemu tome kažu da je sve na njima lepo.

- Prestali su da nas bole negativni komentari. Roditelji su uz nas, čak su nam davali i novac za operacije. Ja sam jedinica, tata mi radi u jednoj firmi, a mama je domaćica. Živim sama i trenutno nigde ne radim, već studiram - priča Tijana, koja ni sama ne zna tačno koliko je „plastike“ u nju ugrađeno, ali dobro zna koliko je sve to plaćeno.

- U sebe sam uložila preko 10.000 evra, Sanja takođe. U menjanju izgleda imale smo podršku i estetskog hirurga. Muškarci se ne plaše da mi priđu, mada sada nemam dečka. Uživam u operacijama jer ne volim ništa što je prirodno. Mislim da sam lepa i ne vidim zašto bi moj izgled nekome drugom smetao - zaključuje Tijana koja se na ovome neće zaustaviti, uprkos reakciji javnosti.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Internet

©2016 Netmark d.o.o.