Arhiva » Vesti » Kurir 09.10.2014

Darovali Belu Tehniku: Srbi za Srbe pomogli Krupnju

Kurir četvrtak, 9. oktobar 2014.

KRUPANJ - Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, u saradnji sa kompanijom Elsis i Avista iz Beograda, isporučila je u subotu 4. oktobra vrednu humanitarnu pomoć od 24 komada bele tehnike porodicama u Krupnju u vrednosti od 660.000 dinara.

Humanitarna pomoć u vidu 7 kombinovanovanih frižidera, 7 zamrzivača, 5 veš mašina, 4 šporeta i jednog šporeta na drva isporučena je za ukupno 17 porodica u Krupnju.

Organizacija ''Srbi za Srbe'' okuplja više hiljada članova iz rasejanja i Srbije, pokrenula je sredinom maja veliku akciju pomoći ugroženim domaćinstvima pod nazivom ''Borba protiv poplava'', u Srbiji i Republici Srpskoj, čija su imanja pogođena jednom od najvećih elementarnih nepogoda u poslednjih 100 godina.

U sklopu akcije ''Borba protiv poplava'', do sada je pomoć organizacije ''Srbi za Srbe'' isporučena za 260 porodica u Paraćinu, Trsteniku, Valjevu, Kraljevu, Obrenovcu, Svilajncu, Velikim Crljenima i Krupnju u vrednosti od 11 miliona dinara, a u narednih tri nedelje pomoć će dobiti i postradale porodice u Republici Srpskoj.

Prva faza akcije ''Borba protiv poplava'' ima za cilj da obezbedi 1.000 aparata bele tehnike za oko 500 porodica iz Srbije i Republike Srpske kako bi bili u mogućnosti da povrate izgubljenu nadu i dobiju preko potrebnu pomoć za svoje domaćinstvo. Više informacija o prijavi za pomoć kao i finansijskoj podršci projektu možete pronaći na zvaničnom sajtu ove organizacije.

Pratite Sport na Facebooku

i Twitteru

Follow @KurirSport

Pratite Stars na Facebooku


Objavljeno na sajtu kurir-info.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Krupanj

I Spirić u trci za direktora Trezora

OK radio  pre 44 minuta

Vlasinsko leto: Mata Hari i trubači

OK radio  pre 32 minuta

Starca ubo nožem u leđa

Radio sto plus  pre 50 minuta

Uhvaćen diler heroina

Radio sto plus  pre 32 minuta

Revija filmova sa Beldocs-a

Ritam grada Kg  pre 38 minuta
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.