Arhiva » Vesti » Mondo 02.09.2016

Da više nikad ništa ne izgubite

Ovaj gedžet je prava stvar za sve zaboravne ljude!

Mondo petak, 2. septembar 2016.  |  mondo.rs

Na berlinskom IFA sajmu pored najnovijih telefona, kućnih uređaja i tehnike mogu se videti i zanimljivi gedžeti, poput Tile i Tile Slim "pomoćnika". Ovi gedžeti, prikazani na ShowStoppers izložbi, pomoću Bluetooth veze kače se na telefon, kojim se kontrolišu putem aplikacije ( iOS i Android), a zatim čuvaju stvari za koje su zakačeni ili u koje su stavljeni.

Tile i Tile Slim se koriste za:

- pronalaženje telefona, ključeva, parkiranog automobila

- lociranje izgubljenih stvari

- podsetnik da jednostavno neku stvar ne zaboravite

- da lakše pronađete zaturene stvari.

Izvor: TheTileApp.

Mali Bluetooth čip, sićušna baterija koja ga napaja i zvučnik su osnova nekoliko grama teškog i pljosnatog Tile ili Tile Slim gedžeta. Podešavanje se vrši brzo i lako, kroz aplikaciju, a Tile i Tile Slim mogu čak da zuje ili ispuštaju zvukova i tako se "oglase", kako biste ih lakše pronašli.

Prva Tile generacija prodaje se za 25 dolara ili četiri komada za 70 dolara. Novi Tile Slim košta 30, a četiri mogu da se kupe za 100 dolara.

Pratite IFA sajam redovno preko MobIT strana, uz oznake #MobIT_IFA2016 i #IFA2016 i budite prvi koji će saznati baš sve o novim telefonima, kućnoj elektronici, gedžetima i aparatima! Budite uz nas, neće biti dosadno, sigurni smo!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.


Objavljeno na sajtu mondo.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Bluetooth Android

©2017 Netmark d.o.o.