Vesti » Beta 24.02.2017

Vlasnici sezonskih ski-karata Srbije besplatno u Crnoj Gori

Beta pre 33 dana
Beta
Vlasnici sezonskih karata za ski centre Kopaonik, Stara planina ili Tornik, na Zlatiboru. od danas imaju pravo na tri uzastopna dana besplatnog skijanja u jednom od ski centara Crne Gore - Savin kuk, Kolašin 1.450 ili Vučja, a tu mogućnost će imati i gosti tih crnogorskih ski centara u srpskim skijalištima.

Vlasnici sezonskih ski karata će dobiti vaučer za korišćenje te ponude, što je omogućeno potpisivanjem sporazuma na Sajmu turizma u Beogradu o poslovnoj saradnji Skijališta Srbije i Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore.

Vršilac dužnosti direktora Skijališta Srbije Dejan Ćika rekao je da će sporazum doneti i razmenu iskustava što će doprineti boljoj saradnji.

"Na ovaj način će porasti broj turista između ove dve zemlje, a skijaši će moći da vide kako posluje konkurencija i da svojim predlozima doprinesu razvoju turizma", dodao je on.

Generalna direktorka za turistički razvoj i standarde u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Crne Gore Olivera Brajović rekla je da je ovim ugovorom omogućeno turistima da "upoznaju planine i izazove koje nude dve zemlje i da će se poveća turistički promet".

Pomoćnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Renata Pindžo istakla je da Srbija i Crna Gora imaju planove zajedničkih projekata, kao što su biciklističke staze i gastronomske i rute kulture.

"Ovaj region ima perspektivu u turizmu, i beleži stope rasta daleko veće i daleko brže od drugih u Evropi", rekla je Pindžo.

(Beta, 24.02.2017)Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.