"Za evrozonu bi bilo bolje da je napusti Nemačka nego Grčka"

Vesti online
pre 3 sata
Profesor na Kolumbija univerzitetu Dozef Štiglic rekao je da ništa nije razjedinilo Evropu kao evro, iako je to bio eksperiment koji je evropske države trebalo dodatno da poveže. U intervjuu za CNBC Štiglic, dobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju, smatra da bi evrozona trebala ostati zajedno, ali... »

Sertić: Pokušaćemo da radnike prebacimo u druge firme

Press
pre 4 sata
Ministar privrede Željko Sertić rekao je večeras da će se pokušati kroz privatizaciju i investicione programe da se radnici preduzeća u kojima je Akcionim planom Vlade predviđeno pokretanje stečaja prebace u druge firme, jer ima nedostatka kvalifikovane radne snage. Ministar privrede Željko Sertić... »

Islamisti ubili i drugog Japanca?

Blic
pre 3 sata
Pripadnici Islamske države objavili su video na kojem se navodno vidi obezglavljivanje i drugog japanskog taoca, prenosi BBC. Kendži Goto sa fotografijom ubijenog Jakave Video na kojem se navodno nalazi novinar Kendži Goto objavljen je na internetu, desetak dana nakon što je ubijen Haruna Jakava.... »

Policija žrtvu silovanja vozila zajedno sa silovateljem

Vesti online
pre 1 sat
Žena iz Kanade, čiji identitet nije otkriven, tužila je pripadnicu tamošnje policije pošto je nakon hapšenja čoveka koji ju je silovao u "maricu" zajedno sa njim strpala i nju. Ona je u tužbi navela da je imala 17 godina kada je 19. septembra 2011. uhapšena u Tasiujaku, selu naroda Inuita na severu... »

Kocijančič: Zabrinuti smo zbog optužbi na račun ombudsmana

Blic pre 5 sati  
Maja Kocijančič, porparolka evropskog komesara za susedsku politiku i proširenje Johanesa Hana, izrazila je danas zabrinutost zbog optužbi na račun zaštitnika građana Srbije Saše Jankovića. "Zabrinuti samo zbog optužbi iz nekih krugova u... »

Kosovski mediji: Odlazak Jablanovića svršena stvar; Srpska lista brani ministra

Večernje novosti pre 2 sata  
Razrešenje kosovskog ministra za zajednice i povratak Aleksandra Jablanovića je "svršena stvar", piše prištinski "Ekspres". Srpska lista brani Jablanovića. Razrešenje kosovskog ministra za zajednice i povratak Aleksandra Jablanovića je... »

ONE NE MORAJU DA ŠTEDE: Pored plata, dobijali honorare u vrednosti od 81,2 miliona!

Press pre 2 sata  
Na autorske ugovore u Republičkom zavodu za statistiku potrošeno je 81,2 miliona dinara, ustanovila je Državna revizorska institucija. Na autorske ugovore u Republičkom zavodu za statistiku potrošeno je 81,2 miliona dinara, ustanovila je... »

Voleti se i razvesti u Srbiji: 2.000 evra za kraj braka

Blic pre 4 sata  
Četvrtina brakova se završi razvodom, a brakorazvodnih parnica bi bilo i više da ne koštaju previše. Na 1.000 sklopljenih brakova u Novom Sadu, dolazi 250 razvoda, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku. Za advokatske usluge pri... »

Svetska banka spremna da podrži budžet Srbije

Press pre 4 sata  
Toni Verheijen ocenjuje da je odluka Vlade da usvoji akcioni plan o stečaju hrabra odluka i ističe da je odavno trebalo da bude doneta. Svetska banka je, kako je naveo, sada spremna da podrži budžet Srbije. Toni Verheijen ocenjuje da je... »

Sertić: Hitno menjati predstavu o stečajevima

Blic pre 51 minut  
Ministar privrede Željko Sertić izjavio je da se predstava koju imamo o stečaju mora hitno menjati, jer taj proces podrazumeva u najvećem broju slučajeva "čišćenje" preduzeća od nagomilanih dugova i izdvajanje zdravih delova, koji mogu da... »

Drugarstvo Đokovića i Mareja datira od detinjstva, rivalstvo staje u finale

Večernje novosti pre 4 sata  
Znamo se od 11. godine. Rođeni smo u sedam dana razlike, istog meseca, iste godine. Imamo veoma sličan stil igre i pristup, rekao je Novak. UOČI FINALA AUSTRALIJA OPENA. KADA su u leto 1999. Novak Đoković i Endi Marej ukrstili rekete na... »

Nikolić: Igra je mnogo veća briga od rezultata

Večernje novosti pre 4 sata  
Ne ekipu ne mogu da utiču loši rezultati već eventualni odlasci sada kad im nije vreme i to što malo kasnimo sa dolascima, rekao je trener Partizana. REZULTATI i ostvareno na treninzima tokom deset dana boravka u tradicionalnoj bazi... »

Šulc: Grčko odbijanje neodgovorno

Press pre 3 sata  
Predsednik Evropskog parlamenta Martin Šulc ocenio je danas "neodgovornim" odbijanje Grčke da sarađuje sa revizorima takozvane "trojke", zaduženim za nadgledanje fiskalnih reformi u toj zemlji. Predsednik Evropskog parlamenta Martin Šulc... »

Cipras: Grčka ne želi konflikt već vreme da odahne

Blic pre 1 sat  
Novi premijer Grčke Aleksis Cipras pokušao je danas da smiri tenzije s međunarodnim kreditorima, rekavši da njegova levičarska vlada ne traži konflikt već joj je samo potrebno "vreme da odahne". "Nijedna strana ne traži konflikt, a naša... »

Izvršitelji naplaćuju dugove za parkiranje

Press pre 5 sati  
Za oko 7.000 predmeta uskoro će se primeniti zakonski propisi. Za oko 7.000 predmeta uskoro će se primeniti zakonski propisi Odziv vozača da kroz reprogram izmire dugovanja prema "Parking servisu" bio je slab. Na kućne adrese pojedinih... »

Sahranjeni radnici poginuli u nesreći u Sarajevu

Blic pre 3 sata  
Dvojica radnika, koja su poginula pre tri dana u Sarajevu kada se obrušila skela sa objekta u izgradnji, danas su sahranjeni, a radnik koji je tom prilikom povređen nalazi se van životne opasnosti. U nesreći, koja se dogodila u sredu,... »
Beograd
nedelja

Oblačno
4 ˚C
ponedeljak
Znatno oblačno
Znatno oblačno
-1˚ / 3˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-5˚ / 5˚
123.55
EUR
118.39
CHF
108.91
USD
86.25
CAD
164.32
GBP
84.80
AUD
16.04
HRK
63.17
BAM
Aktuelno
Pretraga vesti
Pretraga je najbolji način
da pronađete vesti koje
Vas zanimaju
Ako ste propustili

Prijatelji sajta:
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.