Balkan

Devojka iskočila iz automobila u pokretu na mostu u Banjaluci! Njen momak je vozio, kažu da je uzrok alkohol i ljubomora

Telegraf pre 2 sata
Dvadesetšestogodišnja N. P. je iskočila iz automobila koji je, prema prvim informacijama, vozio njen momak S. P. Na Venecija mostu u Banjaluci dvadesetšestogodišnja devojka N. P. je iskočila iz automobila u pokretu koji je, prema prvim informacijama, vozio njen momak S. P. Dvojica radnika... »

"Euroblic" za: 24.8. Ministri s najdužim stažom, a jedan od njih je potrošio sve kredite

Blic pre 3 sata
"EuroBlic" u izdanju za četvrtak, 24. avgust, svojim čitaocima, kao i obično, donosi niz zanimljivih tekstova. Između ostalog, možete da pročitate: Za burku dobijaju 100 evra, paraf za džihad vredi 300 evra Zagreb opipava puls Brisela Tegeltija potrošio sve kredite Obećao kule i gradove, a... »

Strava u ugljeviku: Silovao slepu staricu

Večernje novosti pre 5 sati
Borislav Jovanović (52) iz Ravnog Polja kod Ugljevika uhapšen je zbog sumnje da je silovao slepu, duševno bolesnu 70-godišnjakinju. UGLjEVIK - Borislav Jovanović (52) iz Ravnog Polja kod Ugljevika uhapšen je zbog sumnje da je silovao slepu, duševno bolesnu 70-godišnjakinju! Monstruozni... »

Pali zbog oružja Vujović se predao, uhapšen i njegov otac

Večernje novosti pre 5 sati
Predao se Đuro Vujović, a otac mu uhapšen. Stariji Vujović tokom saslušanja nije negirao izvršenje krivičnog dela. PODGORICA - Nakon dvodnevnog bekstva, podgoričkoj policiji se danas predao Đuro Vujović (34). On je u ponedeljak uveče pobegao iz "defendera" kojim je upravljao Marinko... »

Novi izbori, stara priča: Dodik ponovo gradi aerodrom u Trebinju, ime će mu dati po biznismenu

Blic pre 6 sati
Ideja o izgradnji aerodroma na Zupcima ponovno je aktuelizovana nakon što je Trebinje posetio predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. On je prilikom obilaska „grada Sunca“ izjavio da će Vlada RS sa vlasnikom „Svislajona“ Rodoljubom Draškovićem i gradskom upravom Trebinja razgovarati o... »

Vetar rasplamsao vatru: Ponovo aktivan požar kod Konjica

Blic pre 4 sata
Požar je danas popodne zahvatio brda južno od grada Konjica, a vatra se za sada ne može gasiti zbog nepristupačnog terena. Reč je o području na kojem je požar juče bio lokalizovan, ali je ponovo aktiviran zbog nepovoljnih vremenskih uslova. - Iz centra grada se vidi velika vatrena linija... »

U Bijeljini pokrenuta kampanja „Ponosni na sebe“: Osobe sa invaliditetom traže veća prava

Blic pre 4 sata
Podrška pravima lica sa invaliditetom, na svim nivoima našeg društva postoji, ali postoje brojne praktične prepreke njihovom ravnopravnom položaju, upozoravaju iz asocijacije „Kolosi“. Iz ove Asocijacije ukazuju i na problem Pravilnika o ortopedskim pomagalima, koji u RS nije usklađen sa... »

Jezerima gase žeđ u voćnjacima: Sistemi za navodnjavanje rešavaju problem suše u Potkozarju

Blic pre 4 sata
Izgradnjom više akumulacionih jezera i brana na rekama u Potkozarju, dugoročno će biti obezbeđeno navodnjavanje 1.750 hektara voćnjaka koji su ugroženi sve većim sušama. U Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva RS organizovali su nedavno nekoliko sastanaka sa voćarima i... »

Druženjem jačaju zajedništvo: U Trebinju otvoreni 21. Susreti mladih RS

Blic pre 5 sati
Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović večeras je u Trebinju otvorila 21. susrete mladih Republike Srpske, poručujući da mladi druženjem jačaju zajedništvo i prevazilaze sve predrasude. Davidovićeva je istakla da ovu tradicionalnu manifestaciju podržavaju... »

Život pored šporeta: Mlada Simona Ćurčić obožava kulinarstvo

Blic pre 5 sati
Trebinjka Simona Ćurčić (21) retka je mlada devojka u Hercegovini koja želi život provesti u kuhinji kod šporeta, kao profesionalni kuvar, a jednog dana i master šef. Uskoro će ostvariti dečiji san i steći zvanje menadžera kulinarstva u hotelijerstvu i turizmu. U Sloveniji privodi kraju... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.