B92 » Vesti dana

B92

"Dužni Ljajiću, Saviću... A, čekaju se i presude"

B92 pre 10 sati
B92: "Dužni Ljajiću, Saviću... A, čekaju se i presude"
Generalni direktor Partizana Miloš Vazura kaže da su isplaćene sve plate u klubu – "što retko koja firma u Srbiji uspeva da izdrži". Crno-beli su na ime transfera ovog leta zaradili 5,7 miliona evra, pri čemu je za dolaske Sume i Miletića utrošeno ukupno dva miliona evra. Takođe, Vazura... »

Živi svet: Rešena jedna od najvećih misterija planete Zemlje

B92 pre 15 sati
B92: Živi svet: Rešena jedna od najvećih misterija planete Zemlje
Grupa australijskih i nemačkih naučnika tvrdi da je otkrila kako su se prvi složeni oblici života pojavili na Zemlji. Naučnici smatraju da su se uslovi za nastanak složenog života pojavili kada su džinovski glečeri pretvorili čitave planinske masive u prašinu, prenosi Independent. Pre oko... »

Novinarka u paklenoj grupi pedofila: Devojčice s Balkana..

B92 pre 15 sati
B92: Novinarka u paklenoj grupi pedofila: Devojčice s Balkana..
Na Fejsbuku, potpuno javno i bez cenzure, postoje dve grupe koje otvoreno promovišu i pozivaju na incest, pedofiliju i druge gnusne odlike seksualnog ponašanja. Grupe su namenjene korisnicima u regionu, prenosi portal “Indeks“. Jedna ima nešto više od 1.800 članova, druga oko 200, a pristup... »

Ovo su najplaćenije glumice Holivuda

B92 pre 13 sati
B92: Ovo su najplaćenije glumice Holivuda
Magazin Forbs objavio je novu listu najplaćenijih glumica Holivuda. Na prvom mestu je 28-godišnja Ema Stoun, koja je u proteklih 12 meseci zaradila 26 miliona dolara, od čega najviše za svoj Oskarom nagrađen film “La La Land”. Ona je nedavno govorila protiv nejednakosti plata u... »

Krstić i Zekavičić novi košarkaši Dinamika

B92 pre 14 sati
Košarkaški klub Dinamik potpisao je ugovore s Nemanjom Krstićem i Filipom Zekavičićem. Kako se navodi u saopštenju beogradskog kluba, Nemanja Krstić (24) igra na pozicijama dva i tri, a prošle godine osvojio je austrijsku Bundesligu sa Kapfenbergom. Pre Kapfenberga, igrao je za Mornar,... »

2.500 penzionera ne podiže svoju penziju

B92 pre 19 sati
B92: 2.500 penzionera ne podiže svoju penziju
Beograd -- Penzioner Nikola Đ. iz Beograda ima 89 godina. Pre otprilike 11 meseci prvi put je ovlastio sina da u njegovo ime preuzima penziju. Ovlašćenje važi najviše godinu dana. Iz Fonda PIO podsećaju korisnike da je njihova obaveza da 30 dana pre isteka roka važenja fondu dostave novo... »

Gužve na Koridoru 10, kolone na rampama i prelazima

B92 pre 9 sati
B92: Gužve na Koridoru 10, kolone na rampama i prelazima
U Srbiji je najopterećeniji Koridor 10 u smeru ka Bugarskoj i Makedoniji, a slično je u suprotnom pravcu ka Hrvatskoj i Mađarskoj. Zbog većeg priliva vozila stvaraju kolone i nešto duža zadržavanja na pojedinim naplatnim rampama, ali i graničnim prelazima. Prema podacima Uprave granične... »

"Ne zna da stavi braunilu, neće ta u inostranstvo"

B92 pre 12 sati
B92: "Ne zna da stavi braunilu, neće ta u inostranstvo"
Beograd -- Poslednjih dana u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave krčka se tekst Zakona o zapošljavanju u javnom sektoru. Kako je za list Danas potvrđeno u kabinetu premijerke Ane Brnabić, trebalo bi da se kraja sedmice nađe i na javnoj raspravi. Međutim, ta vest nikako ne raduje... »

Indija bi da investira u proizvodnju traktora

B92 pre 11 sati
B92: Indija bi da investira u proizvodnju traktora
Beograd -- Investicije vodećih indijskih kompanija u Srbiji bile od velikog značaja ne samo za sveukupnu privredu, već i za male poljoprivrednike. Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i ambasadorka Indije u Srbiji Narinder Čohan dogovorili su da se intenziviraju... »

Rusi nas obavestili: Uštedeli smo na barskoj pruzi

B92 pre 14 sati
B92: Rusi nas obavestili: Uštedeli smo na barskoj pruzi
Beograd -- Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji barske pruge, na deonici Resnik-Valjevo, ušteđeno je 10 miliona dolara u odnosu na ranije planiranu vrednost posla. Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, razgovarala je sa Sergejem... »

Đukić: Nije bila lepa utakmica, biće bolje u revanšu

Beta  pre 5 sati  još 16 povezanih

Vrele Gume test: BMW i3 (94 Ah)

Auto blog  pre 4 sata  još 1 povezana

Brnabićeva i Vučić uputili saučešće Španiji

B92  pre 4 sata  još 1 povezana

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo

Blic  pre 4 sata  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.