http://www.b92.net

B92

Lažna uzbuna u Mančesteru, policija se izvinjava

B92 pre 14 sati
B92: Lažna uzbuna u Mančesteru, policija se izvinjava
Mančester -- Policija je saopštila da je uzbuna u Mančesteru nastala zbog sumnjivog paketa, ali da je posle pretrage utvrđeno da nema opasnosti.
Mančesterska policija na Tviteru objašnjava da je uzbuna dignuta u naselju Hulme, a ne koledžu u Trafordu, kako su ranije javili mediji. "Kordon je uklonjen, sve je sada sigurno. Izvinjavamo se zbog konfuzije", navela je... »

Ukradeni listovi, Titova Knjiga žalosti na aukciji

B92 pre 13 sati
B92: Ukradeni listovi, Titova Knjiga žalosti na aukciji
Beograd -- Iz Knjige žalosti u Kući cveća isečeno je i ukradeno 40 strana na kojima su zapisi i potpisi poznatih svetskih državnika povodom smrti Josipa Broza Tita.
Deo tih "eksponata" naći će 3. juna na aukcijskoj prodaji u Malagi, u Španiji. Kako je objavila Medijska mreža Antidot, reč je o 12 autografskih strana (lotova) Knjige žalosti, koja je u Kući cveća bila otvorena za strane... »

Mandićeva, Zečević i Obradović potpredsednici OKS

B92 pre 13 sati
B92: Mandićeva, Zečević i Obradović potpredsednici OKS
Žarko Zečević, Bogdan Obradović i Milica Mandić izabrani su za potpredsednike Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije (OKS).
"Mi ovde nismo predstavnici sportova iz kojih dolazimo već članovi najvišeg tela koje ima zadatak da se bavi unapređenjem vrhunskog sporta u našoj zemlji. Uveren sam da ćemo svi zajedno raditi na razvoju vrhunskog sporta u... »

Dačić: Berlinski proces produbljuje saradnju u regionu

B92 pre 1 dan
B92: Dačić: Berlinski proces produbljuje saradnju u regionu
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je u Rimu da Berlinski proces produbljuje saradnju u regionu i da su postignuti konkretni rezultati.
On je dodao da je to pravi način da Zapadni Balkan postane stabilan i prosperitetan. "Nećemo dozvoliti da nas tenzije, koje se evidentno još uvek pojavljuju usled prevaziđenih retorika i nerešenih, otvorenih pitanja iz prošlosti,... »

Zaev: Makedonija dobija vladu početkom naredne nedelje

B92 pre 15 sati
B92: Zaev: Makedonija dobija vladu početkom naredne nedelje
Skoplje -- Makedonija bi početkom sledeće sedmice trebalo da ima novu koalicionu vladu, izjavio je mandatar za sastav makedonske vlade i lider SDSM Zoran Zaev.
On je u sredu uveče u Briselu, gde je bio na večeri balkanskih premijera u organizaciji EU, istakao da su pregovori sa albanskim partijama, članicama parlamentarne većine, "u punom jeku" i da očekuje zatvaranje spiska ministara... »

Poreska: Bez ove aplikacije nema pristupa

B92 pre 9 sati
B92: Poreska: Bez ove aplikacije nema pristupa
Beograd -- Poreska uprava saopštila je da se na sajtu te uprave može preuzeti nova korisnička aplikacija "ePorezi" koja će omogućiti lakši pristup tom portalu.
Kako je rečeno u PU, nova aplikacija kojom će isključivo biti moguće prijavljivanje na portal "ePorezi" je besplatna. U aplikaciju su , kako su naglasili, ugrađeni svi elementi koji su neophodni korisnicima portala za nesmetan... »

"Čekamo i nadamo da se da će Zaev održati reč u Unesko"

B92 pre 14 sati
B92: "Čekamo i nadamo da se da će Zaev održati reč u Unesko"
Kragujevac -- Nisam imao neki apetit, a sve ostalo je bilo dobro, rekao je premijer Vučić o sinoćnoj večeri premijera zapadnog Balkana s Federikom Mogerini u Briselu.
"Svi smo rekli da želimo normalnu saradnju u regionu", preneo je Vučić novinarima, a upitan da komentariše prethodne izjave makedonskog premijera Zorana Zaeva, rekaoje da je juče u Briselu "sve bilo korektno", te da o tome nije... »

CIK potvrdio kandidate Srba za kosovsku skupštinu

B92 pre 13 sati
B92: CIK potvrdio kandidate Srba za kosovsku skupštinu
Priština -- Kosovska centralna izborna komisija (CIK)potvrdila je kandidate ukupno šest lista kosovsko-metohijiskih Srba za predstojeće kosovske parlamentarne izbore.
To je potvrdio za KoS Sev član CIK-a, Nenad Rikalo. Gotovo sve liste, osim Srpske - izmenjene su kada je u pitanju broj kandidata za poslanike u Skupštini Kosova, a ima i novih imena. Za ove izbore inicijalno je bilo prijavljeno... »

Miloš Jovanović kandidat za predsednika DSS

B92 pre 12 sati
B92: Miloš Jovanović kandidat za predsednika DSS
Beograd -- Miloš Jovanović kandidat je za predsednika Demokratske stranke Srbije, utvrdio je Izvršni odbor te stranke.
Na izbornoj skupštini DS S, pored izbora predsednika, biće birani i potpredsednici i članovi Glavnog odbora, saopšteno je iz te stranke. Skupština Demokratske stranke Srbije biće održana u nedelju 28. maja u amfiteatru Centra... »

Pentagon potvrdio: SAD bacile bombu, 100 civila poginulo

B92 pre 9 sati
B92: Pentagon potvrdio: SAD bacile bombu, 100 civila poginulo
Vašington -- Istraga Pentagona utvrdila je da je više od 100 civila poginulo kada su SAD u martu bacile bombu na zgradu u Mosulu.
Zgrada je bila prepuna eksplozivnih materija koje su tamo postavili džihadisti Islamske države. Vojska je saopštila da su sekundarne eksplozije izazvale rušenje betonske zgrade, prenosi AP. To je verovatno najveći pojedinačni... »

Dačić trvdi da oficir BIA nije prekršio protokol

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Džikić: "Najzad utakmica koja nije stresna"

Sportske.net  pre 3 sata  još 8 povezanih

Na današnji dan, 26. maj

B92  pre 3 sata  još 1 povezana

Danas pretežno oblačno i svežije, mogući pljuskovi

B92  pre 3 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.