http://www.beta.rs

Beta

SAD i EU izrazile podršku izboru Džaferija

Beta pre 13 minuta
SAD i EU najoštrije su osudile noćašnje nasilje u makedonskom parlamentu i izrazile podršku izboru poslanika DUI Talata Džaferija za predsednika Sobranja. "Većina poslanika izabrala je Talata Džaferija za predsednika parlamenta u nastavku redovne sednice u prisustvu publike i medija. Radićemo sa... »

Ljajić: Kriza u Makedoniji odvraća investitore

Beta pre 1 sat
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić ocenio je danas da je kriza u Makedoniji regionalni problem, jer će nestabilnost u regionu odvratiti investitore od ulaganja. "Makedonija je deo Balkana i oni to posmatraju tako da se Balkan ponovo definiše kao neuralgično područje, zonu konflikta i to je... »

Makedonski biznismen Svetozar Janevski zakupio BIP i planira gradnju nove pivare

Beta pre 7 minuta
Makedonski biznismen Svetozar Janevski rekao je danas da je zakupio Beogradsku industriju piva (BIP) u stečaju, ali i da planira da gradi novu pivaru na drugoj lokaciji u koju će uložiti 25 miliona evra. Janevski je za agenciju Beta rekao da će obnoviti proizvodnju piva u BIP-ovim starim pogonima... »

Reljić: Zapad propustio trenutak kada je trebalo da promeni pristup jugoistočnoj Evropi

Beta pre 31 minut
Pouka koju bi zapadni lideri trebalo da izvuku iz noćašnjih zbivanja u Makedoniji jedino može da glasi da im se sada sveti što su propustili trenutak kada je trebalo da promene svoj pristup jugoistočnoj Evropi, ocenio je Dušan Reljić, šef briselskog biroa Nemačkog instituta za medjunarodne odnose i... »

Nikolić: Ništa manje od pobede nas ne zanima do kraja takmičenja

Beta pre 31 minut
Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegovu ekipu ne zanima ništa manje od pobeda do kraja šampionata. "Ulazimo u samu završnicu takmičenja... Znate da je Partizan izašao iz serije od tri derbija u devet dana, izašao dosta pozitivno rezultatski, a sada nas očekuje još... »

Ministarstvo pravde negira navode francuskog suda

Beta pre 16 sati
Ministarstvo pravde Srbije ocenilo je danas da nisu tačni navodi francuskog suda u Kolmaru da Srbija nije u potpunosti ispoštovala sve procedure prilikom zahteva za za izručenje bivšeg komandanta OVK Ramuša Haradinaja. Ministarstvo pravde navodi da je francuski sud u izreci presude potvrdio - "da... »

Ramuš Haradinaj: Nećemo zaboraviti zločine Srbije

Beta pre 14 sati
Lider Alijanse za budućnost Kosova i bivši premijer Ramuš Haradinaj izjavio je večeras da Kosovo nikada neće zaboraviti zločine Srbije. "Kada sam rekao da (Srbija) želi rat, ozbiljno sam to mislio jer neprijatelju Srbiji treba da pokažemo gde joj je mesto. Oni su kriminalci, oni su izvršili zločine... »

Nikolić u pismu Olandu: Politika i ovoga puta nadvladala pravdu

Beta pre 17 sati
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je predsedniku Francuske Fransoa Olandu uputio pismo u kojem je naveo da je odluka francuskog suda da ne izruči Srbiji bivšeg komandanta OVK Ramuša Haradinaja "utvrdila uverenje da nema pravde za srpske žrtve" i da je "politika i ovoga puta nadvladala... »

Besplatan ulaz na tri preostale utakmice Zvezde

Beta pre 1 dan
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaz na preostale tri utakmice koje ekipa bude igrala na svom terenu u Super ligi biti besplatan, kako bi dobila veliku podršku navijača u borbi za osvajanje titule. Do kraja sezone ostalo je još pet kola, tokom kojih će Zvezda tri puta igrati na... »

Zvezda kažnjena zbog ponašanja publike na derbiju

Beta pre 22 sata
Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 216.000 dinara zbog nesportskog ponašanja publike na utakmici sa Partizanom, dok su novčano kažnjeni i ostali učesnici derbija zbog tehničke greške. Direktor takmičenja Leon Deleon kaznio je Zvezdu zbog "nesportskog i nekulturnog ponašanja gledalaca,... »

©2017 Netmark d.o.o.