http://www.beta.rs

Beta

Merkel za nastavak pregovora sa SAD o TTIP

Beta pre 8 sati
Nemačka kancelarka Angela Merkel založila se za nastavak pregovora Evropske unije (EU) i Sjedinjenih Američkih Država (SAD) o sporazumu o slobodnoj trgovini, koji je na mrtvoj tački od izbora američkog predsednika Donalda Trampa. "Ja sam za nastavak pregovora o sporazumu o slobodnoj trgovini" koji... »

Inspekcija rada: 181 radnik na gradilištima radio bez ugovora o radu

Beta pre 2 sata
Inspekcija rada objavila je danas da je kontrolom 247 gradilišta u Srbiji od 1.134 zatečenih radnika, 181 radio bez ugovora o radu i prijave na socijalno osiguranje, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Navodi se da je sa kontrolisanih gradilišta pobeglo... »

Milovanović: Živimo san svih generacija Mladosti

Beta pre 2 sata
Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović rekao je danas da je plasmanom u Evropu ostvaren san svih generacija kluba iz Lučana i ne želi da se u prvom kolu kvalifikacija on završi. "Cilj smo prebacili prošle sezone jer smo se plasirali u Evropu i ostvarili san svih generacija kluba. Taj san... »

Vojvođanska banka peti put zaredom zvanična banka Olimpijskog tima Srbije (VIDEO)

Beta pre 3 sata
Vojvodjanska banka danas je peti put zaredom potpisala ugovor o sponzorstvu Olimpijskog komiteta Srbije čime je postala zvanična banka nacionalnog Olimpijskog tima Srbije na putu do igara u Tokiju 2020. godine. Predsednik Izvršnog odbora Vojvodjanske banke Marinos Vathis je nakon potpisivanja... »

Stamatović pitao naprednjake zašto ne brinu o građanima, nego rasprodaju zemlju

Beta pre 1 sat
Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović pitao je danas "napredjnački režim" zašto ne vode računa o običnim gradjanima i problemima poljoprivrednika, nego "rasprodaju najvrednije prirodne resurse, zemlju, vodu i vazduh". "Očigledno je da pojedini 'šrafčići' naprednjačkog... »

Recepti kuvara iz Niša - rebarca uzvraćaju udarac, piletina na bezobrazan način

Beta pre 7 sati
Svinjska rebra pod nazivom "Rebarca uzvraćaju udarac", piletina "na bezobrazan način" i lignje "Gospodar prstenova", samo su neki od specijaliteta koje priprema poznati niški kuvar Dragan Gagi Bošković. On ove godine obeležava desetogodišnjicu rada u kafe restoranu "Pleasure", a tokom proteklih... »

Na Teatru u Smederevu pet predstava i mjuzikl

Beta pre 17 sati
Pozorišni festival "Teatar u Tvrdjavi" biće održan od 8. do 12. jula u smederevskoj citadeli despota Djurdja Brankovića, a na programu je pet predstava i mjuzikl "Vilinska zavrzlama". Festival će od 21.00 otvoriti predstava "Violinista na krovu" autora Džozefa Stejna i Džeri Boka Violinista,... »

Uručene Vidovdanske književne nagrade u Gračanici

Beta pre 8 sati
Prestižnu književnu nagradu Vidovdanskih svečanosti u Gračanici dobila je Zlata Kocić, pesnikinja, esejista i prevodilac iz Beograda, odlučio je žiria centralne manifestacije "Vidovdansko pesničko bdenje". Nagrada "Kondir Ksovske devojke" uručena je pesniku Selimiru Raduloviću iz Novog Sada, a... »

Vulin: Veliki izazovi pred Ministarstvom odbrane

Beta pre 21 sat
Aktuelni ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Aleksandar Vulin koji će u novoj vladi preuzeti resor odbrane, ocenio je večeras da su veliki izazovi pred Ministarstvom odbrane i društvom Srbije. "To su izazovi brojnih bezbednosnih pretnji, ali sam siguran da oni koji su ovu... »

RTS: Novi ministri Ružić, Trivan i Popović

Beta pre 1 dan
Mandatarka Ana Brnabić Skupštni Srbije danas će uputiti predlog za sastav nove Vlade Srbije, a kako RTS saznaje, medju njima su tri nova ministra koja nisu bila deo prethodne vlade - potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić, nekadašnji gradski sekretar Goran Trivan i lider Srpske... »

Štrajk u FIAT-u i dalje traje

Ritam grada Kg  pre 5 sati  još 16 povezanih

Đurić: Srbi nemaju budućnost bez negovanja tradicije

Novi magazin  pre 2 sata  još 12 povezanih

Milica Mandić srećna i ponosna zbog nove medalje u Koreji

Beta  pre 4 sata  još 11 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.