Beta » Vesti dana

Beta

Odložen meč Borca i Zvezde zbog straha od povreda

Beta pre 5 sati
Utakmica šestog kola Super lige Srbije izmedju Borca i Crvene zvezde, koja je trebalo da bude odigrana u nedelju, odložena je zbog lošeg stanja nove travnate podloge na stadionu u Čačku, saopšteno je danas. Kako se navodi u saopštenju Super lige, stručna komisija je utvrdila da travnata... »

Tabaković: I ubuduće cenovna i finansijska stabilnost u Srbiji

Beta pre 12 sati
Guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da je u proteklih pet godina koliko je ona na čelu centralne banke očuvana cenovna i finansijska stabilnost i da očekuje da će tako biti i u narednom periodu. "Takvi rezultati rada NBS doprinose poboljšanju standarda... »

Šutanovac: Postoji mogućnost da sa beogradskim izborima bude i referendum o Ustavu

Beta pre 13 sati
Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je danas da bi moglo da se desi da zajedno sa beogradskim izborima bude održan i referendum o izmeni Ustava Srbije. "Postoji mogućnost da se ubrza proces promene Ustava jer po Akcionom planu (za Poglavlje 23 ) to mora do kraja ove... »

Nastavak konstitutivne sednice Skupštine Kosova 24. avgusta

Beta pre 8 sati
Predsedavajući konstitutivnoj sednici Skupštine Kosova, najstariji poslanik Adem Mikulovci, saglasio se danas sa predstavnicima koalicije oko Demokratske partije Kosova da se konstitutivna sednica kosovskog parlamenta nastavi 24. avgusta i da na toj sednici bude izabrani predsednik i... »

Obradović: Šutanovac i Vučić promenom Ustava žele da izbace Kosovo

Beta pre 6 sati
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je izjava predsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Šutanovca da će ta stranka predati svoj predlog za izmenu ustava posledica dogovora Šutanovca i predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa "zapadom", da ubrzaju promene Ustava i iz... »

Lebron Džejms optužio Trampa da je u modu vratio rasnu mržnju

Beta pre 13 sati
Zvezda američke košarke Lebron Džejms optužio je američkog predsednika da je "u modu" vratio rasnu mržnju, posle izjava Donalda Trampa o odgovornosti onih kojih su izazvali nedavne nerede u saveznoj državi Virdžiniji. "Uvek je postojala rasna mržnja u SAD. To je poznato, ali je Donald Tramp... »

U Japanu pronađena odbegla kornjača (VIDEO)

Beta pre 7 sati
Džinovska kornjača koja je pobegla iz jednog zoološkog vrta u Japanu pronadjena je dve nedelje kasnije 140 metara od tog vrta. Abu, odbegla ženka kornjače stara oko 35 godina, pobegla je iz zoološkog vrta Šibukava u zapadnoj prefekturi Okajama početkom avgusta. Zoološki vrt je nakon njenog... »

Rajaner uložio žalbu EU zbog pozajmice Er Berlinu

Beta pre 7 sati
Irska niskobudžetna aviokompanija Rajaner (Ryanair) uložila je žalbu telu Evropske unije za zaštitu konkurencije pošto je njoj konkurentna aviokompanija Er Berlin zatražila zaštitu od bankrota i potom dobila 150 miliona evra pozajmice od nemačke vlade. Pozajmica će omogućiti kompaniji Er... »

Milovan Danojlić dobitnik pesničke nagrade Drainac

Beta pre 8 sati
Pesnička nagrada "Drainac" ove godine pripala je književniku Milovanu Danojliću za zbirku pesama "Životi, životi"(2016.) u izdanju Albatros plusa iz Beograda, jednoglasno je odlučio žiri za dodelu te tradicionalne nagrade. Književnik Milovan Danojlić u zbirci pesama "Životi, životi" je... »

Srnić:Zvezda bez straha u Krasnodaru

Beta pre 14 sati
Fudbaleri Crvene zvezde u dobrom raspoloženju putuju u Rusiju, gde će kako su danas rekli pokušati da ostvare što bolji rezultat protiv Krasnodara. "Igraćemo protiv dobre ekipe i neće biti nimalo lako, očekuje nas veoma teška utakmica. Krasnodar je veoma jak, ali se ne plašimo", rekao je... »

©2017 Netmark d.o.o.